Hlianna
Διάσημο μέλος
Ενα απο αυτα τα μωρα ηταν αυτο της φωτογραφιας!
Η μικρη δοθηκε αλλα αποτι φαινεται δεν ηταν τυχερη. Ειδοποιηθηκα να παω να την παρω γιατι η μικρη εκανε ζημιες και την ειχαν πανω στη ταρατσα 4 μερες μεσα στη βροχη!!
Δεν θελω να σχολιασω τιποτα περα του οτι θα μπορουσα να εχω ειδοποιηθει πολυ νωριτερα και να μην μεινει το γατι μεσα στη βροχη 4 μερες. Το μωρο αυτο ηταν το τελευταιο της γεννας, το πιο αδυναμο και παλεψα πολυ για να ζησει!!
Η Μυρτω μας ειναι πλεον 6 μηνων απιστευτα χαδιαρα, κοινωνικη και δεν κανει καθολου ζημιες!!φιλοξενειται σε μια γκαρσονιερα χωρις μπαλκονι και πραγματικα δεν εχει κανει τη παραμικρη ζημια!
Θα δωθει εμβολιασμενη, αποπαρασιτομενη και στειρωμενη.
Υπαρχει αμεση αναγκη να δωθει, το ατομο που τη φιλοξενει ειναι αλλεργικο και εγω φυσικα με 7 γατια στο σπιτι ειναι αδυνατο να τη φιλοξενησω!!
αρ. τσιπ 968000010064044
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Aleksa
Τιμώμενο Μέλος
Γρήγορα να βρει σπιτάκι γιατί έχει ταλαιπωρηθεί πολύ και ανθρώπους που πραγματικά να το αγαπούν.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
Τι να σχολιασει καποιος απο αυτο;;Οτι απλα καποιοι..δεν ΤΟΥΣ ΑΞΙΖΕΙ να εχουν ζωα.Δεν θελω να σχολιασω τιποτα περα του οτι θα μπορουσα να εχω ειδοποιηθει πολυ νωριτερα και να μην μεινει το γατι μεσα στη βροχη 4 μερες.

Claire Rentfield
Επιφανές μέλος
Το θεμα της ταρατσας με την βροχη, δεν θα το σχολιασω, γιατι θα βωμολοχησω και δεν ειναι πρεπον.
Την καλυτερη τυχη της ευχομαι της γλυκειας κουκλιτσας.
Aleksa
Τιμώμενο Μέλος
Τι να πω βρε παιδια, ακομα και να εκανε ζημιες, που απ΄οτι βλεπω τελικα μαλλον δεν εκανε, τι περιμενανε, γατα πηρανε, οχι λουτρινο.Το θεμα της ταρατσας με την βροχη, δεν θα το σχολιασω, γιατι θα βωμολοχησω και δεν ειναι πρεπον.
Την καλυτερη τυχη της ευχομαι της γλυκειας κουκλιτσας.
Συμφωνώ (και πάλι) μαζί σου Βάσω.
Σε ποιό πλανήτη ζούσαν αυτοί που έπεσε ,κατά κακή της τύχη, στα χέρια τους το Μυρτούδι?
Γατούλα, ιδίως μικρή, χωρίς ζημιά γίνεται? Και τα παιδιά κάνουν ζημιές, άμα τα φυλακίζαμε στις ταράτσες υπό βροχή..
τότε σίγουρα θα επενέβαινε κάποιος εισαγγελέας. Εδώ, τίποτα.
Η μικρούλα αυτή δεν είχε ψυχή?

Τελοσπάντων, πάλι καλά να λέμε που τη γλύτωσε το φουκαριάρικο και δεν αρρώστησε για τα καλά (ήταν και κάπως
ευαίσθητο στην υγεία του απ'ό,τι διάβασα).
Κι εγώ της εύχομαι να ήταν η τελευταία ταλαιπωρία που πέρασε και να βρει τη ζεστασιά του σπιτιού και της καρδιάς
που την αξίζει.
Lord Kratos
Τιμώμενο Μέλος
Hlianna
Διάσημο μέλος
το ζευγαρι που την ειχε, ειχε ΚΑΙ παιδι και μαλιστα μικρο σε ηλικια..
ο μπαμπας(που ηρθε και την πηρε απο το σπιτι) ηταν στενοχωρημενος πολυ..απλα ολοι ηταν εναντιον του..
και φυσικα οταν πηγα να την παρω μου ηρθε πολυ να τους πω να χαιρονται το παιδι τους που δεν κανει ΚΑΘΟΛΟΥ ζημιες και δεν το εχουν διωξει ακομα απο το σπιτι και να μου πει και το τροπο διαπαιδαγωγησης!!
τελοσπαντων, λιγη σημασια εχει τωρα πια!
απλα εχω 7 γατια στο σπιτι που φιλοξενειται υπαρχει προβλημα λογω αλλεργιας και πρεπει κατι να γινει!!
Selina Kyle
Τιμώμενο Μέλος
Hlianna
Διάσημο μέλος
καινουριες φωτος της Μυρτους!!
ειναι εξαιρετικο γατομωρακι κι ευχομαι να βρεθει το σπιτακι που της αξιζει..
τα παει καλα και με σκυλια και κυριως με μωρα παιδακια!! ο γιος της Αλινας(για οσες την ξερουν) ο οποιος ειναι 7-8 μηνων της τραβαγε τα αυτια στην εκθεση και εκεινη του εκανε κουτουλιες και του τριβοταν!! απορω πως εδιωξαν ενα τετοιο πλασμα..
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Claire Rentfield
Επιφανές μέλος

kat-cats
Διάσημο μέλος

Backdrop
Πολύ δραστήριο μέλος
Απιστευτή ή μικρη!!!

koukimanster
Πολύ δραστήριο μέλος

lili.
Δραστήριο μέλος
tasa17560
Νεοφερμένο μέλος
Hlianna
Διάσημο μέλος
υπαρχει δυνατοτητα μεταφορας σε αλλη πολη;
αναλογως για ποια πολη μιλαμε

tasa17560
Νεοφερμένο μέλος
Hlianna
Διάσημο μέλος

- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool