Χαρίζεται η Παρδαλίτσα

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

fnou

Πολύ δραστήριο μέλος

Η fnou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 1.012 μηνύματα.
ειμαι η παρδαλιτσα κ δεν θελω να ζω αλλο στο δρομο!
ψαχνω να βρω για ενα σπιτακι που θα με δεχτει με αγαπη κ θα με φροντιζει.
ειμαι 10 μηνων,στειρωμενη κ αποπαρασιτωμενη:)
εχω πιτσιλιτσες πορτοκαλι κ γκρι στην ασπρη μου γουνιτσα κ κοιταω με τα καφετια ματακια μου ναζιαρικα!
εαν ενδιαφερεστε για μενα μπορειτε να μαθετε πληροφοριες στο :210-9356128

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Συνημμένα

• DSCF0092.jpg
    DSCF0092.jpg
    268,4 KB · Εμφανίσεις: 67
κανενας δεν θελει την γλυκια μας παρδαλιτσα?:'(

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

κανενας δεν θελει την γλυκια μας παρδαλιτσα?:'(

Αχου...μη λες τετοια πράγματα...:/:

Βάλε κι άλλες φωτογραφίες της εδώ και βάλε και αγγελία (οπωσδήποτε με φωτογραφία) και στο https://www.aggeliopolis.gr/
με ενα χαριτωμένο κειμενάκι, στο μερος με τα κατοικίδια.

Ολα καλά θα πάνε θα δεις...

εχω βαλει κ στο αγγελιοπολις,αλλα τιποτα:/:
θα προσπαθησω να βαλω κ αλλες φωτο:)

νεες φωτοοο με το παρδαλακιιιιιιιιιιιιιι:clapup::clapup::clapup:

Συνημμένα

• DSCF003.JPG
    DSCF003.JPG
    57,1 KB · Εμφανίσεις: 81
Τι ομορφη μπλε-κρεμ κυρια...

Παρδαλίτσα όνομα και πράγμα. Πολύ όμορφη η μικρή:)
Καλή της τύχη.

κ αλλες φωτο απο την παρδαλιτσαααα:clapup::clapup::clapup:

Συνημμένα

• DSCF0168.JPG
    DSCF0168.JPG
    247,9 KB · Εμφανίσεις: 51
  • DSCF0083 (2).JPG
    DSCF0083 (2).JPG
    85,6 KB · Εμφανίσεις: 53
νεες φωτο απο την παρδαλιτσαααα:)

Συνημμένα

• DSCF0077 (2).JPG
    DSCF0077 (2).JPG
    115,8 KB · Εμφανίσεις: 329
  • DSCF0116 (3).JPG
    DSCF0116 (3).JPG
    171,4 KB · Εμφανίσεις: 44
dscf0077-2-jpg.170738

τι ομορφη και ναζιαρα που ειναι!!!!!!

Δάφνη αυτές οι τελευταίες φωτοραφίες είναι υπέροχες.:) Είναι πάρα πολύ όμορφη η παρδαλίτσα.

ευτυχως την πετυχα σε καλες στιγμες που καθοταν ακινητη!!!
ειναι πολυ χουρχουριστηηη κ εχει ενα τριχωμα σαν βελουδο:redface::redface::redface:
βεβαια σε μας καθεται να την χαιδεψουμε κ κανει κ τουμπιτσες...αλλα με τους υπολοιπους ειναι λιγο επιφυλακτικη!:/:
γι'αυτο κ θα πρεπει να εχει ειδικη μεταχειριση απο τους ενδιαφερομενους!
αλλα κανεις δεν μ'εχει παρει μεχρι τωρα γι'αυτη την χοντρουλιτσα
:(:(:(

Μη στεναχωριέσαι Δάφνη μου. Είναι τόσα πολλά τα γατάκια που χαρίζονται, δε βλέπεις τι γίνεται ?
Θέλει υπομονή και συνεχώς νέες φωτογραφίες. Φαντάζομαι ότι καινούργιο τραβάς το βάζεις και στα άλλα σαιτ που υπάρχουν αγγελίες.

φυσικα!
οτι φωτο τραβαω τις ανεβαζω...
απλα μπορει να αργω λιγο η κ μερικα να μην τα βαζω καθολου,γιατι εχω βαλει παντου κ δεν τα θυμαμαι ολα:wacko::wacko::wacko:
υπομονη υπαρχει μπολικη,ευτυχως:)
καποια στιγμη θα βρουν σπιτακι κ ευχομαι το ιδιο για ολα τα γατακια!

η παρδαλιτσα εχει καμια βδομαδα να εμφανιστει:worry:
ελπιζω απλα να εχει παει μια μακρινη βολτα κ να ξαναγυρισει
:/:

Δάφνη τώρα το είδα για την παρδαλίτσα ? Τι έγινε ? Ρώτησες στην γειτονιά αν είδε κανείς κάτι ?
Είχε στειρωθεί ? Μπορεί βέβαια να την κυνήγησε και κάποιος γάτος.
Μακάρι να είναι όλα καλά.

να ειναι στειρωμενη η παρδαλιτσα...
ρωτησα 2,3 γνωστους εδω στη γειτονια κ μου ειπαν οτι μια φορα μονο πριν 1,5 βδομαδα την ειδαν να τριγυρναει 4 στενα πιο κατω:/:
πηγα εκει που μου ειπαν εκανα ψιψιψιψι,αλλα δεν την ειδα πουθενα:(
κ γω ευχομαι να την εχει παρει καποιος μεσα στο σπιτι του,γιατι ουτε να το σκεφτομαι δεν θελω να της εχει συμβει κατι:worry::worry::worry:

ειμαι απιστευτα χαρουμενηηηηηηηηηη:clapup::clapup::clapup:
μολις γυρισε η παρδαλιτσαααααααααααααααααααααααα!
ηρθε κ νιαουριζε στο παραθυρο της ανοιξα κ μπηκε μεσα κατευθειαν στο φαγητο πηγε...
δεν φανηκε πεινασμενη,τσιμπησε λιγο κ την επεσα για υπνο σα να μην συμβαινει τιποτα:D
ειναι πολυ καλα ευτυχως...
με κατατρομαξε η σκατουλα
:worry::worry::worry:

Αχ μπραβο , χαίρομαι που γύρισε!! Εύχομαι τα καλύτερα στην κουκλίτσα παρδαλίτσα!!

η παρδαλιτσα ακομα περιμενει:|

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back