fnou
Πολύ δραστήριο μέλος
ψαχνω να βρω για ενα σπιτακι που θα με δεχτει με αγαπη κ θα με φροντιζει.
ειμαι 10 μηνων,στειρωμενη κ αποπαρασιτωμενη

εχω πιτσιλιτσες πορτοκαλι κ γκρι στην ασπρη μου γουνιτσα κ κοιταω με τα καφετια ματακια μου ναζιαρικα!
εαν ενδιαφερεστε για μενα μπορειτε να μαθετε πληροφοριες στο :210-9356128
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Συνημμένα
fnou
Πολύ δραστήριο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Cloud and Snow
Δραστήριο μέλος
κανενας δεν θελει την γλυκια μας παρδαλιτσα?![]()
Αχου...μη λες τετοια πράγματα...

Βάλε κι άλλες φωτογραφίες της εδώ και βάλε και αγγελία (οπωσδήποτε με φωτογραφία) και στο https://www.aggeliopolis.gr/
με ενα χαριτωμένο κειμενάκι, στο μερος με τα κατοικίδια.
Ολα καλά θα πάνε θα δεις...
fnou
Πολύ δραστήριο μέλος

θα προσπαθησω να βαλω κ αλλες φωτο

fnou
Πολύ δραστήριο μέλος
moukelis
Επιφανές μέλος
Voula
Διάσημο μέλος

Καλή της τύχη.
fnou
Πολύ δραστήριο μέλος
fnou
Πολύ δραστήριο μέλος
evelynkar
Διακεκριμένο μέλος
τι ομορφη και ναζιαρα που ειναι!!!!!!
Voula
Διάσημο μέλος
Είναι πάρα πολύ όμορφη η παρδαλίτσα.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
fnou
Πολύ δραστήριο μέλος
ειναι πολυ χουρχουριστηηη κ εχει ενα τριχωμα σαν βελουδο

βεβαια σε μας καθεται να την χαιδεψουμε κ κανει κ τουμπιτσες...αλλα με τους υπολοιπους ειναι λιγο επιφυλακτικη!

γι'αυτο κ θα πρεπει να εχει ειδικη μεταχειριση απο τους ενδιαφερομενους!
αλλα κανεις δεν μ'εχει παρει μεχρι τωρα γι'αυτη την χοντρουλιτσα

Voula
Διάσημο μέλος
Θέλει υπομονή και συνεχώς νέες φωτογραφίες. Φαντάζομαι ότι καινούργιο τραβάς το βάζεις και στα άλλα σαιτ που υπάρχουν αγγελίες.
fnou
Πολύ δραστήριο μέλος
οτι φωτο τραβαω τις ανεβαζω...
απλα μπορει να αργω λιγο η κ μερικα να μην τα βαζω καθολου,γιατι εχω βαλει παντου κ δεν τα θυμαμαι ολα

υπομονη υπαρχει μπολικη,ευτυχως

καποια στιγμη θα βρουν σπιτακι κ ευχομαι το ιδιο για ολα τα γατακια!
fnou
Πολύ δραστήριο μέλος

ελπιζω απλα να εχει παει μια μακρινη βολτα κ να ξαναγυρισει

Voula
Διάσημο μέλος
Είχε στειρωθεί ? Μπορεί βέβαια να την κυνήγησε και κάποιος γάτος.
Μακάρι να είναι όλα καλά.
fnou
Πολύ δραστήριο μέλος
ρωτησα 2,3 γνωστους εδω στη γειτονια κ μου ειπαν οτι μια φορα μονο πριν 1,5 βδομαδα την ειδαν να τριγυρναει 4 στενα πιο κατω

πηγα εκει που μου ειπαν εκανα ψιψιψιψι,αλλα δεν την ειδα πουθενα

κ γω ευχομαι να την εχει παρει καποιος μεσα στο σπιτι του,γιατι ουτε να το σκεφτομαι δεν θελω να της εχει συμβει κατι

fnou
Πολύ δραστήριο μέλος

μολις γυρισε η παρδαλιτσαααααααααααααααααααααααα!
ηρθε κ νιαουριζε στο παραθυρο της ανοιξα κ μπηκε μεσα κατευθειαν στο φαγητο πηγε...
δεν φανηκε πεινασμενη,τσιμπησε λιγο κ την επεσα για υπνο σα να μην συμβαινει τιποτα

ειναι πολυ καλα ευτυχως...
με κατατρομαξε η σκατουλα

christina.maria
Πολύ δραστήριο μέλος
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool