Χαρίζεται η Ραλλού σε τυχερό γατόφιλο

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Πωπω..τελεια νεα!!!:clapup:

Ελα να αυξανονται οι γατομπαμπαδες..:hehe:
Υγ.Ειναι πολυ κουκλακι παντως..Να το χαιρεται..:D

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Κοίτα να σου πω την αλήθεια εγώ διαφωνούσα λίγο. Είχε βρεθεί κάτι για την μικρή και σκέφτηκα ότι είναι καλύτερα να κρατήσουμε διαθέσιμο τον χώρο για άλλα μικρά που μπορεί να τύχουν στον δρόμο μας τον επόμενο καιρό και μέχρι να υιοθετηθούν.Αλλά μου είπε ότι είναι πολύ σκληρό να του δίνω γατούλες για 1,5 μήνα και μετά να του τις παίρνω. Και εντάξει τον καταλαβαίνω, δεν μπορούν να τάνουν όλοι αυτό, θέλει σθένος. Οπότε η μικρούλα μας άπό τον δρόμο (αν σας βάλω φωτό πως την βρήκαμε δεν θα το πιστεύετε) κοιμάται σε μαλακό κραβατάκι. Για αυτό είναι τόσο ιδιότροπη. Η κτηνίατρος προχθές μας είπε ότι είναι πάρα πολύ κακό γατί, από τα πιο ιδιότροπα που της έχουν τύχει.:clapup:Για αυτό μου αρέσει..γιατί έχει προσωπικότητα. (καλύτερα κακή προσωπικότητα-παρά καθόλου).

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Να σου πω κατι;Και εγω σαν τον φιλο σου ειμαι.Και τα δυο μου γατια,καπως ετσι τα αποκτησα.Τα πηρα απλα για να τα μεγαλωσω,αλλα...δεν αντεξα να τα αποχωριστω.Οποτε τον καταλαβαινω απολυτα..

Την μικρη Ραλλου...τυχερη που ηταν..:D.και εσυ μαζι,που ο φιλος σου τα αγαπαει ομως.
Υγ.Συμφωνω απολυτα για αυτο που λες με την προσωπικοτητα.

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back