Χαρίζεται η Σαρδελίτσα, ένα τιγράκι όνειρο!!!

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Psika

Εκκολαπτόμενο μέλος

Η Psika αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Βριλήσσια (Αττική). Έχει γράψει 252 μηνύματα.
Βρέθηκε η Σαρδελίτσα, γατάκι περίπου 3 εβδομάδων πεταμένο κοντά στην λεωφόρο Βριλησσίων μπροστά από ψαράδικο με κίνδυνο να το πατήσει αμάξι! Ευτυχώς ούρλιαζε τόσο δυνατά που το άκουσα μέσα από το δωμάτιο μου και βγήκα να δω τι συμβαίνει. Αυτό που με στενοχωρεί είναι ότι σε λιγότερο από μήνα είναι το δεύτερο γατάκι που πετάξανε έτσι αβοήθητο, αν θυμάστε η Μόνα ήταν η προηγούμενη και εκείνη 3 εβδομάδων. Τι να πω πια! Η Σαρδελίτσα έχει πολύ πλάκα γιατί τρέχει όλη μέρα να εξερευνήσει ότι μπορεί και μετά πέφτει στο φαί με τα μούτρα. Αν πας να την σηκώσεις την ώρα που τρώει κάνει νννννννννν! :clapup::clapup: Έχει πανέμορφη μυτούλα σε πορτοκαλί φόντο και κατάμαυρα πατουσάκια λες και έχει πατήσει σε πίσσα είναι πολύ αστεία! Το θέμα είναι ότι την Παρασκευή φεύγουν οι γονείς μου και θα πάρουν μαζί την ψιψιρή μας και εγώ θα πάω σε φίλους και θα πάρω τα υπόλοιπα 2 γατιά μου και εκεί έχουν άλλα δύο και δεν μπορώ να πάρω μαζί και την Σαρδελίτσα γιατί είναι γκαρσονιέρα πολύ μικρή και δεν χωρίζεται και του επιτίθονται τα μεγαλύτερα, για αυτό όποιος ενδιαφέρεται ας επικοινωνήσει άμεσα μαζί μου τηλ: 6973623338 (περιοχή Βριλήσσια ) .

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Συνημμένα

• sardelitsa 6.JPG
    sardelitsa 6.JPG
    279,6 KB · Εμφανίσεις: 35
  • sardelitsa 7.JPG
    sardelitsa 7.JPG
    254,4 KB · Εμφανίσεις: 43
  • sardelitsa.JPG
    sardelitsa.JPG
    322,6 KB · Εμφανίσεις: 48
  • sardelitsa 2.JPG
    sardelitsa 2.JPG
    277,5 KB · Εμφανίσεις: 31
  • sardelitsa 3.JPG
    sardelitsa 3.JPG
    197,1 KB · Εμφανίσεις: 35
Καλέ τι κοιλουμπίτσα είναι αυτή!!!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

τρώει πολύ το κακομοιρούλη του βάζω κονσερβούλα αλλά έχω πάρει και ξηρή τροφή για μωράκια και κάθε λίγο και λιγάκι κρατσανίζει. Είναι πολύ καλό το βράδυ κοιμόταν στην πλάτη μου:clapup::clapup::clapup:Δυστυχώς όμως έχω 3 τώρα μέσα στο σπίτι και δεν γίνεται με τίποτα όμως να κρατήσω και άλλο. Εχει πολύ πλάκα γιατί άμα θέλει χάδια νιαουρίζει δυνατά να την σηκώσεις.

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back