Χαρίζεται η Τιγρούλα

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
μόλις έγινα κι εγώ μέλος. σας ευχαριστώ όλους πάρα πολύ για τις ευχές και τα καλά λόγια. μακάρι να βρεθεί κάτι και για τη Μάρθα. κι ευχαριστώ πολύ τη Bessy για τη βοήθειά της στις προωθήσεις της μικρής.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Τελευταία επεξεργασία:
εδώ η μικρή με δικές μου στο γατοδωμάτιο-playroom. αν και τα βράδια όλες πάνω μου έρχονται. έτσι κι αλλιώς το σπίτι τους ανήκει. απλά μου επιτρέπουν να μένω κι εγώ μαζί τους...
https://www.mypetz.gr/attachments/cimg1646-jpg.180021/

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Συνημμένα

• CIMG1646.jpg
    CIMG1646.jpg
    499,6 KB · Εμφανίσεις: 76
Καλως σε βρηκαμε Βαγγελη, εδω θα βρεις πολλα ενδιαφεροντα θεματα για την φροντιδα των γατιων μας και οχι μονο. Οταν θελησεις ανοιγεις ενα θεματακι να μας συστησεις και τα δικα σου μικρα.:)

η Μάρθα σε στιγμές αγάπης με τη μεγάλη μου "κόρη" τη Μαρία. :)

https://www.mypetz.gr/attachments/cimg1668-jpg.180024/

Συνημμένα

• CIMG1668.jpg
    CIMG1668.jpg
    770,2 KB · Εμφανίσεις: 53
"ουφ...έσκασα! αλλά από το κρύο που έζησα τόσες μέρες εκεί που με παράτησαν, καλύτερα..." :inlove:
https://www.mypetz.gr/attachments/cimg1672-jpg.180025/

Συνημμένα

• CIMG1672.jpg
    CIMG1672.jpg
    732,1 KB · Εμφανίσεις: 55
χαχααχχαχαχα,ειναι πανεμορφη η Μαρθα.Ειμαι σιγουρη οτι θα βρεθει μονιμο σπιτακι για αυτην.:D
Καλωσηρθες και απο μενα Βαγγελη.Να εισαι καλα που την βοηθας και εσυ και η μπεσσυ να βρει ενα σπιτακι.:)

σ'ευχαριστώ Πουπουλίνα. το ελπίζω να βρει. της αξίζει. αν όχι οκ αναγκαστικά θα την κρατήσω κι αυτή. όχι πως δεν θα ήθελα. ή πως αν βρεθεί κάτι δεν θα με στενοχωρήσει το να τη δώσω. απλά "κλείνουν" θέσεις για φιλοξενίες σε γάτες που είναι σε ανάγκη φιλοξενίας αν μείνει και η Μάρθα εδώ. εγχειρισμένες πχ ή ηλικιωμένες κτλ... μου τη ζήτησαν 2 έως τώρα. για αυλή (έξω) και αστείρωτη και ένας αναποφάσιστος... και ναι και όχι. έτσι δεν γίνεται. να ΄σαι καλά. :)

Ελοιωσα, μιλαμε ελοιωσα.:inlove::inlove::inlove: Δεν μπορουσαν να ειναι ετσι και τα δικα μου τα ζουρλα.:/:

"ουφ...έσκασα! αλλά από το κρύο που έζησα τόσες μέρες εκεί που με παράτησαν, καλύτερα..." :inlove:
https://www.mypetz.gr/attachments/cimg1672-jpg.180025/
Θελω να χωθω σε αυτη την κοιλιτσα και μεινω εκει για παντα, μπορω;:crazy:

Πραγματικά υπέροχη... Ό,τι καλύτερο για αυτό το ζουζούνι και όλα τα γατοζουζουνάκια φέτος τα Χριστούγεννα... Να ζήσουν όλα με αγάπη και ζεστασιά...

Καλώς ήλθες κοντά μας, Βαγγέλη! :)
Η Τιγρούλα είναι υπέροχο πλάσμα, είμαι σίγουρος ότι θα βρει σπίτι πολύ σύντομα! :D

Σας ευχαριστώ πάρα πολύ όλους και καλώς σας βρήκα. Της αξίζει ένα καλό σπίτι. Αλλά αν δεν βρεθεί ε... να την χαίρομαι! χαχα :clapup:

γεια σου βαγγελη και καλως μας βρηκες!
μην ανησυχεις,η ατιμη ειναι πλανευτρα!
παντως ρε παιδι μου ειναι δυσκολο να εχεις φροντισει μια ψυχουλα με ολη σου την αγαπη και να την αποχωριζεσαι(λεω τον πονο μου και γω!)
καλη τυχη και παλι στην ομορφη.:)

Είναι πάρα πολύ δύσκολο Βάσια. Και δεν αποχωρίζεσαι εύκολα. Αλλά επειδή φιλοξενώ γάτες που είναι στα "αζήτητα", (ηλικιωμένες, εγχειρισμένες, τυφλές κτλ) μέχρι να βρουν σπίτι -αν και όποτε βρουν- δυστυχώς αν κρατήσω και τη Μάρθα "κλείνει" μια θέση. Διαφορετικά δεν θα το συζητούσα καν. Είναι μικρή, υγιέστατη και όμορφη. ίσως βρεθεί κάτι. Γιατί οι άλλες δεν βρίσκουν εύκολα. Τουλάχιστον να σώσω-βοηθήσω όσα μπορώ. :)

Είναι πάρα πολύ δύσκολο Βάσια. Και δεν αποχωρίζεσαι εύκολα. Αλλά επειδή φιλοξενώ γάτες που είναι στα "αζήτητα", (ηλικιωμένες, εγχειρισμένες, τυφλές κτλ) μέχρι να βρουν σπίτι -αν και όποτε βρουν- δυστυχώς αν κρατήσω και τη Μάρθα "κλείνει" μια θέση. Διαφορετικά δεν θα το συζητούσα καν. Είναι μικρή, υγιέστατη και όμορφη. ίσως βρεθεί κάτι. Γιατί οι άλλες δεν βρίσκουν εύκολα. Τουλάχιστον να σώσω-βοηθήσω όσα μπορώ. :)

δε θα σου πω συγχαρητηρια-περιττο και εννοουμενο
ευχομαι μονο να ερθει καποτε η μερα που η Συνειδηση θα επισκεφθει ολους τους ανθρωπους

το αυτονόητο θα έπρεπε να είναι για όλους. τι αξία έχει ο άνθρωπος που δεν στηρίζει τον αδύναμο; είτε ζώο, είτε άνθρωπο. δεν νομίζω πως κάνω κάτι που είναι αξιοθαύμαστο ή αξίζει συγχαρητήρια. είναι ωραίο συναίσθημα η αγάπη. ειδικά αν τη μοιράζεσαι. δεν μ'αρέσει η μοναξιά. και όταν δεν φέρεσαι σαν άνθρωπος έχεις μια μοναξιά σε όλα. μακάρι απλά να καταλάβαιναν όλοι πόσο εύκολο είναι να είσαι ευτυχισμένος. με το τίποτα. αρκεί να μη γυρνάς την πλάτη σε όλα όσα σε κάνουν άνθρωπο.

ας το ξαναποσταρω γιατι "η επαναληψη μητηρ της μαθησεως"

το αυτονόητο θα έπρεπε να είναι για όλους. τι αξία έχει ο άνθρωπος που δεν στηρίζει τον αδύναμο; είτε ζώο, είτε άνθρωπο. δεν νομίζω πως κάνω κάτι που είναι αξιοθαύμαστο ή αξίζει συγχαρητήρια. είναι ωραίο συναίσθημα η αγάπη. ειδικά αν τη μοιράζεσαι. δεν μ'αρέσει η μοναξιά. και όταν δεν φέρεσαι σαν άνθρωπος έχεις μια μοναξιά σε όλα. μακάρι απλά να καταλάβαιναν όλοι πόσο εύκολο είναι να είσαι ευτυχισμένος. με το τίποτα. αρκεί να μη γυρνάς την πλάτη σε όλα όσα σε κάνουν άνθρωπο.

τα συγχαρητηρια γιατι μιλαμε για μειοψηφια.

Τελευταία επεξεργασία:
Καλώς ήρθες!!!!! Πραγματικά η μικρούλα είναι πανέέέέέέέέέέμορφη!!!!!! είμαι σίγουρη ότι θα βρει σπιτάκι!!!!
και συγχαρητήρια για την γλυκιά σου ψυχή!!!! λίγοι είναι αυτοί με ευαισθησίες απέναντι στα ζώα!!!

34 χρόνια με γάτες...ε σου μένει κάτι από τον απίστευτο χαρακτήρα τους. δεν υιοθετώ γάτες. με έχουν υιοθετήσει... χαχαχα... ;)

αν και νομίζω δεν είμαστε λίγοι. απλά το κακό "φαίνεται" πιο πολύ και πιο εύκολα. πιστεύω πως είμαστε πολλοί οι φιλόζωοι. λίγο το θεματάκι με το έλλειμμα παιδείας να το αλλάζαμε όλα καλά θα ήταν. δεν παύει να είναι άντρας αυτός που θα νοιαστεί για ένα ζωάκι. ίσα - ίσα... μέσα από την οικογένεια όλα. εκεί αν μάθουν όλοι τα παιδιά τους να σέβονται κάθε ζωή θα είναι όλα καλύτερα χρόνο με το χρόνο. με καταγωγή από την επαρχία κι εγώ ξέρω πολύ καλά πως -δυστυχώς-μεγαλώνουν τα παιδιά στην πλειοψηφία τους εκεί και πως βλέπουν-αντιμετωπίζουν τα ζώα. είναι ένα ακόμη κομμάτι η φιλοζωία που έχει άσχημη αντιμετώπιση. που θα πάει; θ'αλλάξει...

Μάρθα : "Πφ... σιγά τη γάτα κούκλα. ΕΓΩ είμαι πιο κούκλα!" :P :P
https://www.mypetz.gr/attachments/cimg1681-jpg.180027/

Συνημμένα

• CIMG1681.jpg
    CIMG1681.jpg
    540,2 KB · Εμφανίσεις: 50
Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back