Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Lord Kratos
Τιμώμενο Μέλος

Με το καλό να βρεθεί στη νέα της οικογένεια, είμαι σίγουρος ότι αυτή ειδικά η γάτα θα τους κλέψει την καρδιά!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Βαγγέλης34
Νεοφερμένο μέλος
Πάρα πολύ ευχάριστα νέα!!!
Με το καλό να βρεθεί στη νέα της οικογένεια, είμαι σίγουρος ότι αυτή ειδικά η γάτα θα τους κλέψει την καρδιά!![]()
ήδη την έχουν ερωτευθεί. έχουν αγοράσει όλη την "προίκα" της(σπιτάκι, παιχνίδια, πιατάκια, αμμο-λεκάνη κτλ) και περιμένουν πως και πως την 5/1. μόνο που το Μάρθα θα γίνει... Μελίνα. αλλά δεν πειράζει αυτό. (Μάρθα την ονόμασα επειδή η υπεύθυνη στην εισαγγελία που με βοήθησε να την πάρω, είναι Μάρθα. ) είναι γάτα που σε κάνει να κολλήσεις... της άξιζε αυτή η εξέλιξη. να είστε όλοι καλά.

Backdrop
Πολύ δραστήριο μέλος
...Κουκλί σκέτο!!!

Αντε με το καλό!!!!! Να γεμίσει το σπίτι με τα χάδια της και τα γουργουρητά της!!!!!!!

kat-cats
Διάσημο μέλος
Καλή τύχη στην πανέμορφη γατούλα!!!
Βαγγέλης34
Νεοφερμένο μέλος
δείτε πως κοιμάται το τρελό... σαν μακρινάρι.
και πάνω στο ψυγείο; -τα κατάφερε να ανέβει κι εκεί- σαν να μου λέει "όχι δεν κατεβαίνω. δεν θέλω να φύγω."
δένεσαι ακόμη και με μισή ώρα. τόσες ημέρες φιλοξενίας, άντε να συνηθίσεις... πφ... τουλάχιστον πάει σε πραγματικά πολύ καλή οικογένεια. και με εμπειρία σε γάτες. να είσαι πάντα καλά Μάρθα. (θα ανεβάζω φωτό της και από το νέο σπίτι της).
https://www.mypetz.gr/attachments/cimg1718-jpg.180112/
Συνημμένα
Βαγγέλης34
Νεοφερμένο μέλος
Συνημμένα
Βαγγέλης34
Νεοφερμένο μέλος
ελενα.v
Εκκολαπτόμενο μέλος
πεθαίνω με τα ματάκια της....!!!!! κουκλί μου εσύ!!!!! άντε με το καλό στο νέο σου σπιτάκι!!!!
και εσύ Βαγγέλη μου φαντάζομαι πως νιώθεις.... όχι απλά στη μισή ώρα, στο μισό δευτερόλεπτο δένεσαι... καλό κουράγιο και να σκέφτεσαι μόνο πως αυτός ο αποχωρισμός είναι για καλό!!! η γλυκιά σου μπαλίτσα πηγαίνει σε ένα σπιτάκι που απ' ό,τι κατάλαβα στα πούπουλα θα την έχουν!!!

πάντως πάρα πολύ χάρηκα με τα νέα της!!! είχα δεθεί με αυτό το γατάκι από τις φωτογραφίες και μόνο...
Lord Kratos
Τιμώμενο Μέλος

Εύχομαι να δούμε σύντομα το δικό της θέμα εδώ στο οποίο θα μπορούμε να μαθαίνουμε τα νέα της από το νέο της σπίτι και να βλέπουμε και φωτογραφικό υλικό της από τη καινούρια της ζωή!

catlin
Δραστήριο μέλος

Μελίνα-Μάρθα εύχομαι να έχεις μια πολύ πολύ ευτυχισμένη ζωούλα στο νέο σου σπιτάκι!

Maria27
Νεοφερμένο μέλος
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool