kat-cats
Διάσημο μέλος
Είναι πανέμορφη! Ακόμα και μέσα στο φραουλόσπιτό της εξακολουθεί να μας υπενθυμίζει οτι είναι ένας ακαταμάχητος πειρασμός!![]()
Χρόνια πολλά και ευλογημένα και ένα σπιτάκι για τη Φοίβη να ζήσει τη γλυκειά ζωή που αξίζει!![]()
![]()
πολύ πολύ σε ευχαριστώ!!!!
προς το παρόν απολαμβάνει τις ομορφιές ενός γλυκού
)Χριστούλη μου, πόοοοσο υπέροχη! Απίστευτα! Το καλό μου πλασματάκι... Καλότυχη να 'ναι και μόνο αγάπη να γνωρίσει στο εξής...![]()
πολύ πολύ σε ευχαριστώ και σένα !!!
είναι τόσο όμορφο πλασματάκι...κάθε ημέρα ομορφαίνει και περισσότερο!!!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kat-cats
Διάσημο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Aleksa
Τιμώμενο Μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kat-cats
Διάσημο μέλος
Όλη μας τη θετική ενέργεια για τη μικρή θεά, ώστε σύντομα να αποκτήσει το μεγάλο δώρο!![]()
![]()
Ισως βιάστηκα να χαρώ... Τελικά η υιοθεσία μας για την μικρούλα Φοιβούλα δεν θα προχωρήσει.... οι υποψήφιοι γονείς το ξανασκέφτηκαν και έτσι η μικρούλα μας αναζητά ακόμη τους γονείς που θα την προστατεύουν και θα την αγαπούν γιατί είναι ένα αξιολάτρευτο πλασματάκι!! έχει αρχίσει και κάνει τουμπίτσες και αναζητά τα χάδια και την αγάπη που τόσο της έχουν λείψει!!

Aleksa
Τιμώμενο Μέλος
Κι εύχομαι η προσμονή να μην είναι μεγάλη γι αυτό το υπέροχο πλάσμα

kat-cats
Διάσημο μέλος
Δεν πειράζει Κατερίνα μου, η καλή της τύχη θα είναι με μια άλλη οικογένεια.
Κι εύχομαι η προσμονή να μην είναι μεγάλη γι αυτό το υπέροχο πλάσμα
![]()
Σε ευχαριστώ!

Aleksa
Τιμώμενο Μέλος

kat-cats
Διάσημο μέλος
Θέλω να μας ανακοινώσεις ευχάριστα νέα σύντομα
![]()
Δύσκολο το ξέρεις....δυστυχώς οι άνθρωποι δεν δίνουν εύκολα ευκαιρίες...αλλά ελπίζουμε και σε ευχαριστούμε πολύ!!

Μα τι υπέροχο που είναι...

Guest User 74802
Επισκέπτης
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool