fnou
Πολύ δραστήριο μέλος
Η fnou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 1.012 μηνύματα.
24-04-10
20:46
εστειλα mail κ ρωτησα κ δεν μου εχει ερθει καμια απαντηση

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Voula
Διάσημο μέλος
Η Voula αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Άλιμος (Αττική). Έχει γράψει 3.254 μηνύματα.
26-04-10
12:13
Δάφνη μετά την έκθεση γάτας, έστειλα μειλ στην κυρία που την φιλοξενεί και την ρώτησα τι έγινε.
Μου απάντησε ότι τελικά αποφάσισε ότι θα την κρατήσει η ίδια. Κλείδωσε επομένως την αγγελία για να πάρει σειρά κάποιο άλλο.
Μου απάντησε ότι τελικά αποφάσισε ότι θα την κρατήσει η ίδια. Κλείδωσε επομένως την αγγελία για να πάρει σειρά κάποιο άλλο.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
fnou
Πολύ δραστήριο μέλος
Η fnou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 1.012 μηνύματα.
26-04-10
13:19
πολυ ωραια!! 
καλη τυχη στα υπολοιπαααα!!!

καλη τυχη στα υπολοιπαααα!!!
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum