konstans
Περιβόητο μέλος
Η konstans αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 5.672 μηνύματα.
07-12-10
14:14
Χαρίζεται η Φλώρα γατούλα θηλυκιά και τρίων μηνών.
Είναι από πολύ καλή πάστα και μπαμπά ζαχαροπλάστη. Είναι γουργουριστή και παιχνιδιάρα.
Θα δωθεί αποκλειστικά για μέσα στο σπίτι και με συμφωνία οτι θα στειρωθεί στην κατάλληλη ηλικία.
Πληροφορίες στο 6995589368 ή στο mail keziaax@yahoo.gr στην Αγγελική.
Είναι από πολύ καλή πάστα και μπαμπά ζαχαροπλάστη. Είναι γουργουριστή και παιχνιδιάρα.

Θα δωθεί αποκλειστικά για μέσα στο σπίτι και με συμφωνία οτι θα στειρωθεί στην κατάλληλη ηλικία.
Πληροφορίες στο 6995589368 ή στο mail keziaax@yahoo.gr στην Αγγελική.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Kalliastar
Διάσημο μέλος
Η Κάλλια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Τρίπολη (Αρκαδία). Έχει γράψει 2.115 μηνύματα.
07-12-10
14:19
Αχου ένα μουσούδι σκέτη γλύκα!!!!
Καλή τύχη ψυχή μου!
Καλή τύχη ψυχή μου!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
speri
Διάσημο μέλος
Η Ειρήνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 2.795 μηνύματα.
08-12-10
13:43
Σου ευχομαι τα καλυτερα ομορφια μου!!!
Pocahontas
Δραστήριο μέλος
Η Pocahontas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 521 μηνύματα.
08-12-10
13:48
κουκλάρα 

maria_lulu
Επιφανές μέλος
Η Mαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 11.108 μηνύματα.
08-12-10
16:46
Φατσα! Καλη τυχη ψυχουλα μου!
konstans
Περιβόητο μέλος
Η konstans αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 5.672 μηνύματα.
13-12-10
11:56
Η Φλώρα βρίσκεται ήδη στο σπιτάκι της

- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum