Χαρίζεται η μικρή τιγρέ πειρατίνα!! (2,5 μηνών)

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Dimitra_Zuzu

Νεοφερμένο μέλος

Η Dimitra_Zuzu αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 79 μηνύματα.
Γεια σας!! Ειμαι μια μικρη τιγρε γατουλα και αυτη ειναι η ιστορια μου! Βρεθηκα μια βροχερη μερα τελη Σεπτεμβρη στην αυλη της προσωρινης μου μαμας! Αφου νιαουριζα καπου κρυμμενη ολο το βραδυ την επομενη μερα αποφασισα να εμφανιστω! Καθησα λοιπον στη μεση της αυλης και εδωσα ρεσιταλ νιαουρισματος!:whistle: Αμεσως σχεδον ειδα απο την μια πλευρα να ερχεται ενας γιγαντας μαζι μ'ενα αλλο ζωο με μυτερη μουσαδα που με μυριζε! Και μετα μπηκα στα ζεστα με σκεπασαν με μια χνουδωτη κουβερτα, εφαγα, ηπια νερο μετα απο πολυ καιρο! Η διαγνωση ηταν ερπητοιος απο το ενα ματακι, αφυδατωση και υποσιτιση.:worry: Ειχα τα κακα μου τα χαλια η αληθεια ειναι, σαν σκιαχτρο ημουν! Παρολ'αυτα ημουν πολυ καθαρο κατι που κανει την μαμα μου να υποψιαζεται οτι μ'εγκατελειψαν εκει.:hmm: Ακομα βαζω κρεμουλα στο ματακι μου και δεν θα ξαναδω απο εκει αλλα το αλλο ειναι μια χαρα και καταπρασινο οπως θα δειτε και στις φωτογραφιες! Νταξει τωρα που εχω παρει μερικα γραμμαρια ειμαι μοιραια δεν μπορω να πω...:rolleyes: Και η ριγα που εχω ειναι σπανια κιολας! Εχετε δει πολλα γατακια με στογγυλη ριγα ε?ε?:worship: Ειμαι χαμηλων τονων γατακι, αυτο που λεμε ηρεμη δυναμη αλλα η μαμα πολλες φορες μ'εχει πιασει να την στηνω εγω στα αλλα γατακια οποτε μου χαλαει λιγο το προφιλ του αγγελου αλλα τι να κανουμε...:angel::devil: Και εννοειται οτι αμα καθεστε στον καναπε θα ερθω να κατσω ΠΑΝΩ σας και θα σας ξεκουφανω στο γουργουρητο!:baby: Και αμα σας παει καρδια μετα σηκωστε με! ΧΑ!:teasing: Αγαπημενη ασχολια: Ηλιοθεραπεια!:flowers: Εχω κανει το πρωτο μου εμβολιο και σε μερικες μερες παω για το δευτερο! Θα δωθω μονο για μεσα σε σπιτι, σε υπευθυνους γατογονεις που θα μ'αγαπησουν για παντα! Προυποθεση η στειρωση στην καταλληλη ηλικια! Παρτε σειρα λοιπον!:P
IMG_20111210_140341.jpg

IMG_20111210_140220.jpg

IMG_20111203_144510.jpg

IMG_20111203_144506.jpg

Μια λιγο πιο παλια!
IMG_20111023_142821.jpg

Η ζουμερη κοιλιτσα μου!!:P
26092011722.jpg

Το ενα μου ματακι μπορει να μην ειναι τελειο ομως η θεραπεια τελειωνει οπου να'ναι και δεν θα φαινεται τοσο..."βιονικο"!:P Ειμαι μια γλυκα ε?:redface::D
Τηλεφωνο επικοινωνιας: 6948403239
E-mail: dim_oik@hotmail.com

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Απάντηση: Χαρίζεται η μικρή τιγρέ πειρατίνα!!(2,5 μηνών)

Είναι πολύ όμορφη η τιγρέ μικρή! :)
Εύχομαι να βρει το δικό της σπίτι και να κάνει Χριστούγεννα σε αυτό! ;)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Μακαρι!!!:santa::santa: Επισης ξεχασα να πω οτι βρισκομαστε στην Πατρα αλλα πηγαινουμε και Αθηνα και στην αναγκη οπου χρειαστει!!:D

Καινουριες φωτο!!!
IMG_20111216_152738.jpg
IMG_20111216_152723.jpg
IMG_20111216_152658.jpg
IMG_20111216_121734.jpg
Το ματακι μου οπως βλεπετε παει πολυ καλα, μονο μια μικρη φουσκαλιτσα εχει μεινει που με λιγη ακομα επιμονη θα φυγει!!:clapup: Ειμαι μαθημενο σε αμμο και μαλιστα σε ΚΛΕΙΣΤΗ αμμολεκανη με ΠΟΡΤΑΚΙ!! Αμε!!8) Και εμαθα ΜΟΝΗ μου να μπαινω!!:pfff: Ποιος θα προλαβει να με παρει μεχρι τα Χριστουγεννα??:santa: Ειμαι μια γλυκα δεν με θελει κανεις?:redface:

Ψυχη μου εισαι μια κουκλα! Να σε βουτηξει καποιος συντομα ευχομαι!

Ευχαριστουμε!!! Μακαρι να γινει συντομα αυτο!!:D

Αχ καλό μου! Μακάρι να βρει ομορφο σπιτάκι!

Θα γίνει και αυτό το θαυματάκι.. να μην τα παρατήσεις ούτε στιγμή. Και να κρατάς την αγγελία ζωντανή. Να δεις που θα ρθει η κατάλληλη στιγμή και γι αυτό το πλασματάκι :)

Το ελπιζω ειναι πραγματικα τελειο γατακι! Ολοι μου λενε τι καλο και τι ηρεμο που ειναι!:)

Εύχομαι με την νέα χρονιά αυτό το γατάκι να να πια σε μόνιμο σπίτι, σε μια ζεστή αγκαλιά

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back