Dimitra_Zuzu
Νεοφερμένο μέλος
Αμεσως σχεδον ειδα απο την μια πλευρα να ερχεται ενας γιγαντας μαζι μ'ενα αλλο ζωο με μυτερη μουσαδα που με μυριζε! Και μετα μπηκα στα ζεστα με σκεπασαν με μια χνουδωτη κουβερτα, εφαγα, ηπια νερο μετα απο πολυ καιρο! Η διαγνωση ηταν ερπητοιος απο το ενα ματακι, αφυδατωση και υποσιτιση.
Ειχα τα κακα μου τα χαλια η αληθεια ειναι, σαν σκιαχτρο ημουν! Παρολ'αυτα ημουν πολυ καθαρο κατι που κανει την μαμα μου να υποψιαζεται οτι μ'εγκατελειψαν εκει.
Ακομα βαζω κρεμουλα στο ματακι μου και δεν θα ξαναδω απο εκει αλλα το αλλο ειναι μια χαρα και καταπρασινο οπως θα δειτε και στις φωτογραφιες! Νταξει τωρα που εχω παρει μερικα γραμμαρια ειμαι μοιραια δεν μπορω να πω...
Και η ριγα που εχω ειναι σπανια κιολας! Εχετε δει πολλα γατακια με στογγυλη ριγα ε?ε?
Ειμαι χαμηλων τονων γατακι, αυτο που λεμε ηρεμη δυναμη αλλα η μαμα πολλες φορες μ'εχει πιασει να την στηνω εγω στα αλλα γατακια οποτε μου χαλαει λιγο το προφιλ του αγγελου αλλα τι να κανουμε...
Και εννοειται οτι αμα καθεστε στον καναπε θα ερθω να κατσω ΠΑΝΩ σας και θα σας ξεκουφανω στο γουργουρητο!
Και αμα σας παει καρδια μετα σηκωστε με! ΧΑ!
Αγαπημενη ασχολια: Ηλιοθεραπεια!
Εχω κανει το πρωτο μου εμβολιο και σε μερικες μερες παω για το δευτερο! Θα δωθω μονο για μεσα σε σπιτι, σε υπευθυνους γατογονεις που θα μ'αγαπησουν για παντα! Προυποθεση η στειρωση στην καταλληλη ηλικια! Παρτε σειρα λοιπον!
Μια λιγο πιο παλια!
Η ζουμερη κοιλιτσα μου!!
Το ενα μου ματακι μπορει να μην ειναι τελειο ομως η θεραπεια τελειωνει οπου να'ναι και δεν θα φαινεται τοσο..."βιονικο"!
Ειμαι μια γλυκα ε?
Τηλεφωνο επικοινωνιας: 6948403239
E-mail: dim_oik@hotmail.com
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Lord Kratos
Τιμώμενο Μέλος
Είναι πολύ όμορφη η τιγρέ μικρή!

Εύχομαι να βρει το δικό της σπίτι και να κάνει Χριστούγεννα σε αυτό!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Dimitra_Zuzu
Νεοφερμένο μέλος
Μακαρι!!!

Επισης ξεχασα να πω οτι βρισκομαστε στην Πατρα αλλα πηγαινουμε και Αθηνα και στην αναγκη οπου χρειαστει!!
Dimitra_Zuzu
Νεοφερμένο μέλος
Καινουριες φωτο!!!
Ειμαι μαθημενο σε αμμο και μαλιστα σε ΚΛΕΙΣΤΗ αμμολεκανη με ΠΟΡΤΑΚΙ!! Αμε!!8) Και εμαθα ΜΟΝΗ μου να μπαινω!!
Ποιος θα προλαβει να με παρει μεχρι τα Χριστουγεννα??
Ειμαι μια γλυκα δεν με θελει κανεις?
nikolll
Πολύ δραστήριο μέλος
Ψυχη μου εισαι μια κουκλα! Να σε βουτηξει καποιος συντομα ευχομαι!
Dimitra_Zuzu
Νεοφερμένο μέλος
Ευχαριστουμε!!! Μακαρι να γινει συντομα αυτο!!

marianaannou
Νεοφερμένο μέλος
Αχ καλό μου! Μακάρι να βρει ομορφο σπιτάκι!
Selina Kyle
Τιμώμενο Μέλος

Dimitra_Zuzu
Νεοφερμένο μέλος
Το ελπιζω ειναι πραγματικα τελειο γατακι! Ολοι μου λενε τι καλο και τι ηρεμο που ειναι!

Selina Kyle
Τιμώμενο Μέλος
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool