Χαρίζεται η μικρούλα Σύλβια

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

favimar

Νεοφερμένο μέλος

Η favimar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών. Έχει γράψει 13 μηνύματα.
Χαρίζεται η μικρή Σύλβια. Βρέθηκε εγκαταλελειμμένη στο πάρκο της Πνύκας, ανάμεσα στα δέντρα, μέσα σε μια γατοφόρο. Είναι υγιέστατη και αποπαρασιτωμένη.

IMG_5366.JPG

Για φωτογραφίες : εδώ

Για πληροφορίες, εδώ: psitouri@gmail.com

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Τελευταία επεξεργασία:
ειναι πολυ ομορφη... ευχομαι τα καλυτερα!!!!!!!!! :)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

ευχαριστούμε! μακάρι γιατί είναι μια γλύκα, το ιδανικό γατάκι για σπίτι :)

SOS. Το γατακι επειγει να βρει έστω και μια προσωρινή φιλοξενία, γιατί εγώ πραγματικά δεν δυναμαι να το φιλοξενώ άλλο. Παίρνοντας το από το δρόμο, ήξερα ότι έπαιρνα ένα ρίσκο, γιατί ζω με τη μαμά μου που με το ζόρι ανέχεται τον γάτο μου και δεν είναι καθόλου φιλοζωη. Αφου τη στιγμη που το εφερα σπιτι ηθελε να το παω να το αφησω στο κοντινο μας παρκο. Αλλα επειδή έχω ένα κοντινό pet shop που χαρίζει συχνά γατακια, σκέφτηκα ότι θα μπορούσαν να το δοθει μέσω αυτού. Δυστυχώς το pet shop είχε ήδη δυο μικρουλια και δεν μπορούσαν να με εξυπηρετήσουν αυτή τη στιγμή.

Μου το έχουν ζητήσει από Λάρισα και απο Ηγουμενίτσα, αλλα ασυνοδευτο το γατακι δεν μπορεί να στείλει ως εκεί, ή τουλάχιστον δεν ξέρω τον τροπο. Η μονη μου εναλλακτική είναι να φιλοξενηθεί στην αυλή του φίλου μου, αλλα και εκεί όχι για πολλές μερες, αφήστε που επικοινωνεί με τον δρόμο- έτσι χάσαμε τη γατουλα μας. Δεν θα ήθελα να ταλαιπωρηθεί άλλο το καημενο, σας παρακαλώ, οποίος έχει να προτείνει μια λύση ας το κάνει γιατί επειγει πραγματικά. Σήμερα η μητέρα μου επικαλέστηκε αλλεργία και έφυγε προσωρινά απο το σπίτι, αλλα αύριο φαντάζομαι το γατακι θα εκδιωχθει και δεν θα μπορώ να κάνω τίποτα γι αυτό. (μην ψάχνετε λογική πως μετα απο 1,5 χρόνο που μένει με τον γάτο μου έπαθε αλλεργία τώρα στις γάτες... εδώ μου είπε πως θα πρέπει να διώξουμε και τον γάτο μου)

Please please please, ας μου βρει κάποιος μια
λύση για το γλυκουλι. :(

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back