evi27
Εκκολαπτόμενο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Kalliastar
Διάσημο μέλος
Μακάρι να μπορούσα να σε πάρω εγώ.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Psika
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ώχου είναι θεά! Τι μάτια είναι αυτά? Μα καλά πώς δεν την πήρε κανείς ακόμα?
Οι περισσότεροι προτιμάνε μικρά γατάκια.
Πάντως εγώ αν υιοθετούσα ξανά γατάκι θα έπαιρνα μεγάλο γιατί την πρώτη μου γάτα την χάριζε μια κυρία που της άφησε μια γάτα 4 νεογέννητα στο μπαλκόνι της και έφυγε επειδή από ότι καταλάβαμε εκ των υστέρων ήταν άρρωστα. Μας ρώτησε η κυρία αν θέλαμε ένα της είπαμε ναι και επειδή εμένα μου αρέσουν τα μαύρα ζωάκια μου έφερε το ασπρόμαυρο χωρίς να το έχω δει ποτέ. όταν το πρωτοείδα είπα στην μητέρα μου ότι πιο άσχημο γατάκι δεν έχω ξαναδεί και η αλήθεια είναι ότι ήταν απίστευτα ταλαιπωρημένη τώρα όμως είναι ένας κύκνος. Και αυτά τα γράφω για όσους προσπαθούν να βρουν το τέλειο εμφανισιακά και στη συμπεριφορά κλπ. Ότι και ναναι όπως και ναναι δεν υπάρχει περίπτωση να μην το αγαπήσεις γιατί όλα έχουν ξεχωριστό χαρακτήρα. και λέω ότι θα υιοθετούσα μεγαλύτερο γιατί με την γάτα μου ταλαιπωρήθηκα πάρα πολύ για έναν χρόνο μέχρι να πάρει τα πάνω της και όχι από κούραση που έκλαιγε τα βράδια και το πρωί είχα δουλειά αλλά και από την στενοχώρια γιατί παρόλο που της παίρναμε ειδικές τροφές είχε διάρροιες και υπήρε ο κίνδυνος να πεθάνει. Ευτυχώς η μητέρα μου είναι νοσοκόμα και το σώσαμε γιατί του πήραμε τροφή για μωρά κανονικά και παρακούσαμε αυτά που μας λέγανε οι κτηνίατροι αφού δεν γινόταν τίποτα. Ακόμη και σήμερα έχει πρόβλημα με το πεπτικό της κλπ και αρρωσταίνει πολύ συχνά.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Psika
Εκκολαπτόμενο μέλος

Ελπίζω να πάνε όλα καλά και να προσαρμοστεί εύκολα γιατί είναι ενήλικη γατούλα και αντιλαμβάνεται την αλλαγή περιβάλλοντος.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
lia85
Εκκολαπτόμενο μέλος

marina289
Περιβόητο μέλος
Η Χουρχουρίτσα υιοθετήθηκεΕλπίζω να πάνε όλα καλά και να προσαρμοστεί εύκολα γιατί είναι ενήλικη γατούλα και αντιλαμβάνεται την αλλαγή περιβάλλοντος.

... Εκτός από την αλλαγή περιβαλλοντος όμως, θ'αντιλαμβάνεται και την αγάπη,
και εύχομαι να βρει άφθονηηηηηηηηη!!!!!!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
maria_lulu
Επιφανές μέλος

Psika
Εκκολαπτόμενο μέλος
marina289
Περιβόητο μέλος
Να τους βρούμε ζωάκια να μην κλαίνε, να μην μαδάνε,να μην γρατσουνάνε, να μην χέζουν ,να μην catουράνε.... τί να πω....
Καλύτερα πάντως για την γατούλα... Δεν άξιζε τέτοια κουκλίτσα να πάει εκεί που από την αρχή έδειξαν τέτοιες προθέσεις...΄Θα βρει άλλο σπιτάκι!

danai_ns
Εκκολαπτόμενο μέλος
την γατούλα παιδιά δεν την θέλει τελικά και θα μου την επιστρέψει και ο λόγος επειδή έκλαιγε το βράδυ δεν πρόλαβε καλά καλά να προσαρμοστεί το γατάκι δηλαδή τι να πω έχω θυμώσει ειλικρινά. Και εγώ όταν την μάζεψα στην αρχή έκλαιγε δεν ξέρουμε τι θέλουμε τελικά. Στο εντωμεταξύ εγώ της τα είχα πει όλα αυτά ότι θα κλαίει στην αρχή κλπ το ξέρω από την εμπειρία μου και την ρωτάω τώρα κλαίει και μου λέει όχι απλά κρύβεται και της λέω είναι λογικό θες να την κρατήσεις άλλη μια μέρα να δεις και μου λέει οχι. Εγώ έχασα άλλους ανθρώπους που ενδιαφέρονταν δηλαδή εμάς που ασχολούμαστε και παιδευόμαστε να κάνουμε κάτι καλύτερο για αυτά τα ζωάκια μας απογοητέυουν τελείως.
Αχ παιδιά δεν είμαστε καλά.......

Όπως πάμε αρχίζω να πιστεύω τις θεωρίες συνωμοσίας σύμφωνα με τις οποίες μας ψεκάζουν με χημικά από ψηλά...

Δεν εξηγείται αλλιώς... καλά δεν ντρέπεται το άτομο; Μερικοί χρειάζονται

Συγνώμη κιόλας αλλά μερικές συμπεριφορές με ξεπερνάνε

Psika
Εκκολαπτόμενο μέλος
Έλεοοοοοςςςςς!!!! Τί ............ υπάρχουν!!!!.....
Να τους βρούμε ζωάκια να μην κλαίνε, να μην μαδάνε,να μην γρατσουνάνε, να μην χέζουν ,να μην catουράνε.... τί να πω....
Καλύτερα πάντως για την γατούλα... Δεν άξιζε τέτοια κουκλίτσα να πάει εκεί που από την αρχή έδειξαν τέτοιες προθέσεις...΄Θα βρει άλλο σπιτάκι!![]()
Ναι αλλά εγώ ήδη έχασα κάποιους υποψήφιους και τελείως άδικα γιατί όλα αυτά της τα είχα εξηγήσει. Θα κλαίει στην αρχή της είπα και η απάντησή της ήταν θα κλαίω και εγώ μαζί. Που να φανταστώ ότι με τέτοιες απαντήσεις θα μου την επέστρεφε τόσο σύντομα. Μιλάμε δεν το πάλεψε καθόλου και εντάξει κακώς τώρα θύμωσα απλά δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνουν τέτοια πράγματα με γατάκια που χαρίζονται. Αυτό πλέον έχει γίνει πολύ συνηθισμένο. Και εμένα το γατί μου έκλαιγε 5 μήνες τα βράδια. Μόλις πάγωνε η θερμοφόρα με ξύπναγε μέσα στην νύχτα να της βάλω άλλη γιατί ήταν πολύ μικρή σε ηλικία και κρύωωνε πολύ και το πρωί δούλευα.
danai_ns
Εκκολαπτόμενο μέλος
Για να είμαι ειλικρινής, αν λυπάμαι κάποιον, αυτός είναι το άτομο αυτό. Τη βλακεία και την μικρότητά του δεν μπορεί κανείς να την δώσει πίσω από εκεί που την πήρε...
Συγνώμη για τα σκληρά λόγια, αλλά έλεος.
Psika
Εκκολαπτόμενο μέλος
Αχ παιδιά δεν είμαστε καλά.......
Όπως πάμε αρχίζω να πιστεύω τις θεωρίες συνωμοσίας σύμφωνα με τις οποίες μας ψεκάζουν με χημικά από ψηλά...
Δεν εξηγείται αλλιώς... καλά δεν ντρέπεται το άτομο; Μερικοί χρειάζονται![]()
Συγνώμη κιόλας αλλά μερικές συμπεριφορές με ξεπερνάνε![]()
Εντάξει και εγώ κακώς θυμώνω θα βρεθεί άλλος απλά χθες το πήρε 8 η ώρα μα πότε πρόλαβε και το μετάνοιωσε. Μου φαίνεται κουλό. Και τώρα μου έστειλε κάποιος μήνυμα να με ρωτήσει αν η χουρχουρίτσα μένει μόνη της στο σπίτι θα κάνει ζημιές. Μα έλεος με τι ψυχολογία να του το δώσω και πες ότι καταλάθος κάνει ζημιά θα μου την επιστρέψει και αυτός.
Σίγουρα μας ψεκάζουν δεν παίζει
stagonitsaa
Εκκολαπτόμενο μέλος
Εντάξει και εγώ κακώς θυμώνω θα βρεθεί άλλος απλά χθες το πήρε 8 η ώρα μα πότε πρόλαβε και το μετάνοιωσε. Μου φαίνεται κουλό. Και τώρα μου έστειλε κάποιος μήνυμα να με ρωτήσει αν η χουρχουρίτσα μένει μόνη της στο σπίτι θα κάνει ζημιές. Μα έλεος με τι ψυχολογία να του το δώσω και πες ότι καταλάθος κάνει ζημιά θα μου την επιστρέψει και αυτός.Σίγουρα μας ψεκάζουν δεν παίζει
![]()
Έλεος!
Πότε επιτέλους θα καταλάβουν μερικοί οτι η γάτα είναι ζωντανός οργανισμός και ΟΧΙ διακοσμητικό στοιχείο?

Για να γεμίσει το χώρο του τη θέλει ο τύπος? Έλεος

Μή στεναχωριέσαι Psika,της αξίζει μια καλύτερη τύχη της Χουρχουρίτσας

danai_ns
Εκκολαπτόμενο μέλος
Όσο για τη Χουρχουρίτσα συγκεκριμένα, νομίζω η ομορφιά είναι η κατάρα της!! Τη θέλουν για το κορμί της!!!

Σοβαρά τώρα, θέλω να πω ότι η γατούλα είναι σαν ζωγραφιά, έτσι άσπρη - άσπρη, και ανταποκρίνεται στο κλασικό πρότυπο της γατούλας - μπιμπελό/λούτρινου. Γι' αυτό θα βρεθούν πολλοί λιγούρηδες που θα την θέλουν μόνο για μια νύχτα.
Όμως πιστεύω ακράδαντα ότι θα βρεθεί εκείνος/εκείνη που θα εντυπωσιαστεί από την ομορφιά της μεν, αλλά θα εκτιμήσει κυρίως αυτό που πραγματικά είναι και θα δεσμευτεί μαζί της!!!
Καλή τύχη στο μωράκι.
Psika
Εκκολαπτόμενο μέλος
Φαίνεται ότι κάποιοι δε συνειδητοποιούν ότι η γάτα είναι ζωντανότατη και ως ζωντανότατη θα συμπεριφέρεται. Ήτοι θα τρώει, θα πηγαίνει τουαλέτα και γενικά θα κατοικεί το σπίτι όπως και ο άνθρωπός της.
Όσο για τη Χουρχουρίτσα συγκεκριμένα, νομίζω η ομορφιά είναι η κατάρα της!! Τη θέλουν για το κορμί της!!!
Σοβαρά τώρα, θέλω να πω ότι η γατούλα είναι σαν ζωγραφιά, έτσι άσπρη - άσπρη, και ανταποκρίνεται στο κλασικό πρότυπο της γατούλας - μπιμπελό/λούτρινου. Γι' αυτό θα βρεθούν πολλοί λιγούρηδες που θα την θέλουν μόνο για μια νύχτα.![]()
Όμως πιστεύω ακράδαντα ότι θα βρεθεί εκείνος/εκείνη που θα εντυπωσιαστεί από την ομορφιά της μεν, αλλά θα εκτιμήσει κυρίως αυτό που πραγματικά είναι και θα δεσμευτεί μαζί της!!!
Καλή τύχη στο μωράκι.
Και όμως έχεις δίκιο δυστυχώς προσελκύει ανθρώπους που την θέλουν επειδή είναι άσπρη και όμορφη και απλά για να λένε ότι έχουν άσπρη γάτα.
maria_lulu
Επιφανές μέλος
Psika
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ελεος... Τι νομιζουν οτι ειναι; Λουτρινο κουκλακι;; Το ζωακι θελει να προσαρμοστει στο καινουργιο περιβαλλον λιγο καιρο! Αυτοι αμα αλλαζαν σπιτι και πηγαιναν σε ξενους να μεινουν σε αλλο σπιτι, δεν θα ενιωθαν οπως η γατουλα; Ελεος...
μα ναι δεν πρόλαβε να προσαρμοστεί αλλά εγώ όσες φορές μίλησα μαζί της δεν άκουγα ούτε να κλαίει το γατάκι ούτε τίποτα, δικαιολογίες ο φίλος της δεν πρέπει να το ήθελε γιατί κοίταζε περίεργα και δεν μιλούσε καθόλου ή βρήκε κάποιο άλλο που της άρεσε περισσότερο. Απλά στενοχωρήθηκα γιατί έχασα τους άλλους υποψήφιους, τους πήρα τηλέφωνο και ήδη έχουν βρει άλλα γατάκια. Η πλάκα είναι όταν της είπα ότι αμα το μετανιώσεις ή κάτι άλλο μου το επιστρέφεις εννοείται μην βρεθεί στον δρόμο και η απάντηση ε μα τι είναι να το μετανοιώσω τόσο γρήγορα. όχι όχι μου λεεί. και δεν πρόλαβε να το πάρει και το μετάνοιωσε. ε τι να πεις μετα!
Vickyluvskitty
Νεοφερμένο μέλος
μα ναι δεν πρόλαβε να προσαρμοστεί αλλά εγώ όσες φορές μίλησα μαζί της δεν άκουγα ούτε να κλαίει το γατάκι ούτε τίποτα, δικαιολογίες ο φίλος της δεν πρέπει να το ήθελε γιατί κοίταζε περίεργα και δεν μιλούσε καθόλου ή βρήκε κάποιο άλλο που της άρεσε περισσότερο. Απλά στενοχωρήθηκα γιατί έχασα τους άλλους υποψήφιους, τους πήρα τηλέφωνο και ήδη έχουν βρει άλλα γατάκια. Η πλάκα είναι όταν της είπα ότι αμα το μετανιώσεις ή κάτι άλλο μου το επιστρέφεις εννοείται μην βρεθεί στον δρόμο και η απάντηση ε μα τι είναι να το μετανοιώσω τόσο γρήγορα. όχι όχι μου λεεί. και δεν πρόλαβε να το πάρει και το μετάνοιωσε. ε τι να πεις μετα!
Ελεος δηλαδη. Μερικοι ανθρωποι ειναι

Psika
Εκκολαπτόμενο μέλος
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool