Χαρίζεται η ορφανή (πλέον) Μπουμπού

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

otl1987

Νεοφερμένο μέλος

Η Βούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Καταστάρι (Ζάκυνθος). Έχει γράψει 6 μηνύματα.
Η Μπουμπού είναι μια γατούλα, το πολύ τεσσάρων ετών, η οποία βρέθηκε μπροστά στο κτηνιατρίο, με μια τσάντα γεμάτη παιχνίδια, κολάρα, βούρτσες, ένα φορεματάκι, καπελάκι και τροφές και ένα γράμμα από τη μαμά της το οποίο έλεγε να την προσέχουμε και να βρει ένα σπίτι με ανθρώπους που την αγαπάνε. Η ίδια για σοβαρούς λόγους υγείας, αναγκάστηκε να φύγει από την Ελλάδα για να νοσηλευτεί σε νοσοκομείο του εξωτερικού.
Η Μπουμπού τώρα πρέπει οπωσδήποτε να βρει ένα σπίτι και μια οικογένεια να την αγαπάει, όσο πιο γρήγορα γίνεται...

Εδώ θα βρείτε περισσότερες πληροφορίες για την κατάστασή της -> https://www.mypetz.gr/posts/5790922/

Κάθεται να την χαιδέψουμε, αλλά όχι για πολύ, γιατί είναι πολύ φοβισμένη αυτή τη στιγμή. Φαίνεται να είναι ήρεμη υπό φυσιολογικές συνθήκες και σε καμία περίπτωση άγρια.
Έχει μεγάλα πανέμορφα μάτια και μικρό στοματάκι. Αυτό που χρειάζεται τώρα είναι ένα σταθερό περιβάλλον στο οποίο θα μπορέσει να προσαρμοστεί και να γεράσει ήρεμη και ευτιχισμένη.

Η Μπουμπού αυτή τη στιγμή βρίσκεται στην Κατερίνη, αλλά θα μπορέσει να βρεθεί μια λύση για μεταφορά, αν χρειαστεί.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Συνημμένα

• IMG_1698.JPG
    IMG_1698.JPG
    2 MB · Εμφανίσεις: 51
  • IMG_1699.JPG
    IMG_1699.JPG
    2,1 MB · Εμφανίσεις: 50
  • IMG_1700.JPG
    IMG_1700.JPG
    2,1 MB · Εμφανίσεις: 42
  • IMG_1701.JPG
    IMG_1701.JPG
    2,1 MB · Εμφανίσεις: 51
Είναι πανέμορφη!!! Τι μάτια είναι αυτά!! Γλυκούλα μου!! Φαίνεται τρομαγμένη. Μου θυμίζει τον δικό μου όταν τον πρωτοπήρα. Αυτή η γατούλα χρειάζεται πολλή υπομονή και αγάπη. Αλλά θα αποζημιώσει τον γατογονιό της με αφοσίωση παντοτινή. Αυτός που θα την υιοθετήσει θα ανακαλύψει στην πορεία πολλά δώρα..

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ζουζουνίτσα μου!
Οι κόρες των ματιών της επιφυλακτικής ζουζουνίτσας σε διαστολή μωρέ....! :bigarmhug
Είναι πολύ γλυκιά!
Εύχομαι το συντομότερο να βρει μόνιμο σπιτάκι και καινούρια μανούλα! :)

Παιδιά, η Μπουμπού έφαγε! Ναι, ναι... Σήμερα το πρωί το μπωλάκι της ήταν άδειο... Που σημαίνει πως πάει καλά! Βέβαια, είναι ακόμα φοβισμένη και κρύβεται κάτω απ΄τα σκεπάσματα, αλλά ας μην τα θέλουμε και όλα δικά μας! Της αφήνω το χρόνο της λοιπόν, και ένα μπωλάκι γεμάτο φρέσκιες κροκέτες!

Προφανώς θέλει τον χρόνο της για να εγκλιματιστεί στις νέες συνθήκες για εκείνη.
Όπως και να 'χει, ήταν μαθημένη σε άλλους ανθρώπους για 4 χρόνια - υποθέτω - σε άλλο χώρο οπότε όλα της φαίνονται πρωτόγνωρα.
Θα μπει στο κλίμα σιγά - σιγά και θα είναι μια χαρά. ;)
Εύχομαι να έχει την καλύτερη τύχη! :)

Κουκλίτσα μου όμορφη! Εύχομαι να βρεις την αγάπη και τη ζεστασιά που σου αξίζει! Καλή Τύχη!

Την Μπουμπού την έχω ακόμα εγώ... Είναι καλά και τρώει, αλλά εγώ δεν μπορώ να την κρατήσω. Ας ενδιαφερθεί κάποιος παιδιά! Είναι κρίμα...
Έχει πολ΄θ καλό χαρακτήρα, αλλά είναι χρειάζεται ηρεμία και φροντίδα. Στο περιβάλλον που είναι τώρα, αν και καλύτερα από πριν, δεν νιώθει ακόμα άνετα και ούτε πρόκειται όταν είναι ολομόναχη... Έχω ρωτήσει φίλους και γνωστούς, αλλά δεν γίνεται τίποτα... Αν ξέρετε κάποιον που να θέλει μια γατούλα, πείτε του για την Μπουμπού!

Σας ευχαριστώ όλους!

Βούλα μου, σου υπόσχομαι κάτι: Με επιμονή και υπομονή θα καταφέρεις να βρεις ένα καλό σπίτι για την Μπουμπού. Αυτή την βδομάδα στο my cat έγιναν δύο θαύματα! Υιοθετήθηκαν γατάκια όχι μικρά σε ηλικία, το ένα μάλιστα έψαχνε καιρό για σπίτι, ενώ για το άλλο κινητοποιήθηκε κόσμος και κοσμάκης! Μην τα παρατάς και να κρατάς αυτή την αγγελία ζωντανή. Να μπαίνεις επίσης συχνά, ποτέ δεν ξέρεις πότε θα εμφανιστεί ο μελλοντικός του γονιός :)

Καλή τύχη στην ψυχούλα μωλέ μου...

παρτε μας τηλεφωνο, δεν στειλατε τηλέφωνο σας και μια κυρια ενδιαφερεται 6979780445 (2-4μμ)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back