Χαρίζεται η πιο γλυκιά και τρυφερή Αγάπη!!!

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Isidora_p.

Νεοφερμένο μέλος

Η Ισιδώρα Π. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βουκολιές (Χανιά). Έχει γράψει 34 μηνύματα.

Με είπαν Αγάπη... διότι με βρήκαν την Κυριακή που γιόρταζε μαζί με τη Σοφία, την Πίστη και την Ελπίδα!... Ξέρετε, εκείνη την Ελπίδα που μου υποσχέθηκε πως θα πάω κι εγώ σ' ένα σπιτάκι!! Δεν κατάλαβα πως βρέθηκα σ' εκείνο το διάζωμα αλλά θυμάμαι πως φοβόμουν πολύ και πεινούσα κι έκλαιγα με όλη μου τη δύναμη! Άκουγα που έλεγαν οτι ήταν επικίνδυνο μην πεταχτώ στην λεωφόρο κι έφεραν ένα δίχτυ... και μετά μ' έβαλαν σ' ένα μεγάλο κλουβί στο μπαλκόνι γιατί μέσα στο σπίτι έχει πάρα πολλά γατάκια αλλά μερικά είναι άρρωστα... όμως εγώ τα βλέπω απ' το τζάμι και κλαίω... Αν ψάχνεις Αγάπη τηλεφώνησε στο 6932987234, για να σου χαρίσω αμέσως τη μικρή μου καρδούλα.

Η μόνη επιβάρυνση του νέου της κηδεμόνα, είναι η τοποθέτηση μικροτσιπ, Νόμος Ζ.O.Ε.Σ 1580/05

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Καλή τύχη να έχει η όμορφη Αγάπη! :)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back