Χαρίζεται η στρογγυλή γατούλα Μπουμπού

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Απάντηση: Κινδυνεύει!! Βοήθεια!!!!

:(

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ναι :(

Δίνεται στειρωμένη, εμβολιασμένη και αποπαρασιτωμένη !!! Δηλαδή ΜΗΔΕΝ έξοδα και πολύ πολύ αγάπη !!!!

Την έχω στο υπόγειό μου μέχρι να τη στειρώσω (την άλλη εβδομάδα) και μετά αναγκαστικά θα βρεθεί πάλι στους δρόμους....:(!

Σας χρειάζεται.....

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Γεια σας και πάλι!
Μπορεί αυτή η γατούλα να είναι ακόμα μωρό αλλά (δυστυχώς) σε λίγο θα έχει τα δικά της μωρά. Δεν την πρόλαβα γμτ...
Πάντως όσοι πιστοί.... :)
Αναμένονται...

Θυμάστε όταν η μικρή αυτή χαριζόταν? Θεωρητικά ακόμα χαρίζεται... Τι απέγινε τελικά???
Είχε μείνει έγκυος, έκανε 5 μικρά...τα πήρα να τα δώσω αλλά μέχρι στιγμής έχω δώσει ένα και αλλο ένα που θα το κρατήσω εγώ..Για τα άλλα ούτε λόγος..Τα προωθώ, τα ξαναπροωθώ, αγγελίες, τηλέφωνα ......τίποτα!
Όμως να πω πώς κατέληξε η μικρή μας...την στείρωσα, της εδωσα καλο φαγακι κ την αφησα να βγει εξω στην αυλή που τόσο της είχε λείψει...κανεις δεν ενδιαφερθηκε να την παρει..τωρα ειναι αρρωστη,εχει πληγες, της επεσε η ουρίτσα της,ειναι φοβισμενη κ ποναει...
Δεν αντεχω να σκεφτομαι οτι τα ιδια μπορει να συμβουν και στα μικρα της..και κατι που τοσο με κουραζει..εδω μεσα ενα σωρο αγγελιες με ταλαιπωρα μικρά γατακια υπάρχουν και αλλες τοσες με μεγαλα...και ομως ελαχιστη ανταποκριση...ωστοσο, οταν φανει μια αγγελια "χαρίζεται καθαροαιμο Σιαμ/Μαιν Κουν/Περσιας κτλ.... ενα περιεργο πραγμα..ολοι σπευδουν..
Τι να κανεις? Φαινεται πως καποιοι ειναι πιο τυχεροι...εχουν ενα χαρτι στα χερια τους.......
Εννοείται πως δεν έχω κάτι με τους ανθρώπους που τα επιλέγουν και φυσικά ούτε και με τα γατάκια αυτά(που ουτε καν καταλαβαίνουν γιατί είναι τόσο επιθυμήτα)...Απλά κάνω μια διαπίστωση..
Καλημέρα σας..

...στενοχωριέμαι που δεν μπορώ να έχω 16873543434536545 γάτες...

Αχ Θεε μου...... που αλλού μπορείς να βάλεις αγγελιά;;

Α!! Δοκίμασε να φτιάξεις μια αγγελία και να την τυπώσεις και να την κολλήσεις σε κάποια μέρη όπως στο κτηνιταρίο ας πούμε...

Για να είμαι ειλικρινής, δεν έχω καμία προτίμηση σε καμία ράτσα, πρόσφατα υιοθέτησα τη μικρή μου και πριν το κάνω προσπαθούσα να φροντίζω όποιο αδέσποτο βρισκόταν στον δρόμο μου.
Δε μπορείς να αγαπήσεις περισσότερο μια γάτα Περσίας ή ένα Νορβηγάκι από μια κοινή γάτα που θα βρεθεί στον δρόμο σου.
Δεν κατακρίνω κάποιον ο οποίος θα ψάξει να υιοθετήσει μια γάτα ράτσας, θεωρώ όμως ότι είναι προτιμότερο να προσπαθήσεις να δώσεις σπίτι σε ένα γατάκι που το χρειάζεται πραγματικά παρά σε ένα γατάκι που θα πάρεις από εκτροφείο κλπ.

γιωργο για ακομα μια φορα συμφωνω μαζι σου,επισης πρεπει να βρισκονται σπιτακια μονιμα για να βοηθαμε ολους εκεινους τους ανθρωπους οπως η φιλη μας εδω που μεγαλωνει τοσα αδεσποτα,αν βρισκονταν υιοθεσιες θα μπορουσε να περιμαζεψει οσα εβρησκε,οταν ομως δεν υπαρχει κοσμος να τα υιοθετησει,πως κι εκεινη κι ο καθε ενας που τ αγαπα να μπορεσει να περιθαλψει τοσα αδεσποτα.ετσι νιωθω κι εγω,καε μερα παρακαλαω να μην βρω αλλα μωρα στα σκουπιδια,γιατι ξερω οτι δε θα μπορεσω να κανω κατι,εχω πλεον εξι ζωη να χουν,κι οσο κι αν εψαξα κανεις δεν ενδιαφερεται,απο πατμο τουλαχιστον.καλη τυχη στα γατακια ολου του κοσμου.

Ναι τα έχω δοκιμάσει ολα..Τίποτα δεν πιάνει...Σε κτηνιατρεία, σε pet-shop, σε μαγαζάκια....
Είναι και στη μέση του Αυγούστου..Και έχουμε και εμεις οι Ελληνες αυτη τη φοβερη συνήθεια να θέλουμε (θελουνε) ΜΟΝΟ μικρά..Και 1ος μήνα να είναι (δηλαδή ακοινώνητο με όλα τα προβληματα που επακολουθουν...) προτιμουν να το πάρουν από τη μαμα παρα να πάρουν ένα γατακι στη σωστη ηλικία ή και μεγαλύτερο..
Και εάν μεγαλώσουν και δεν τα πάρει κανείς? Τι θα τα κάνω? Μένω σε ένα σπιτάκι μικροσκοπικό, είμαι φοιτητρια χωρίς δουλεία, ο φίλος μου έχει αναλάβει ουσιαστικά τα έξοδα της δικής μας γατούλας... Αυτά είναι πάνω στην τρέλα τους, πηδάνε παντού και λειτουργουν σαν αγέλη, σπάσανε ένα laptop, μια παλιά λάμπα της μητέρας μου, η γατούλα η δική μου που είναι φοβική έχει αρχίσει να φρικάρει, είμαι σε διακοπές στο εξοχικό μου και τα έχω πάρει και τα τέσσερα μαζί μου...Είμαι στα πρόθυρα νευρικής κρίσης...Και πάλι,δεν τα παρατάω..Προσπαθώ κάθε μέρα..Κουράστηκα...
Όσο αφορά τα καθαρόαιμα γατάκια, εγώ προσωπικά δεν θα αγόραζα ποτέ την "αγάπη" μου όπως δε θα αγόραζα ποτέ τον σύντροφό μου, το φίλο μου, τη φίλη μου κτλ...Δεν θα ήθελα να στηρίξω ποτέ και αυτό το σύστημα...Αλλά απο την αλλη όσο υπάρχει αυτό το σύστημα, λυπάμαι εξίσου και αυτά τα ζωάκια τα οποία έχουν τραβήξει τα πανδυνα για να βρεθούν στην βιτρίνα ενος πετ σοπ οπου θα περάσουν το πιο σημαντικο κομματι της ζωης τους σε μια γυάλα για πόσο άραγε....Είναι και αυτά θύματα...
Εάν όμως όλοι σταματούσαν να αγοράζουν, ουτε μια γατούλα δε θα έμενε στο ράφι...Στεναχωριέμαι πραγματικά πολύ...

Πόσο δίκιο έχεις.. πόσο σε καταλαβαίνω. Κάθε μέρα στο κέντρο της πόλης (όπου δουλεύω) πηγαίνω και ταίζω έναν γάτο. Τον "φίλο μου" όπως τον αποκαλώ. Είναι από τα πιο απίστευτα πλάσματα που έχω δει ποτέ μου.Τόσο επικοινωνιακό και χαδιάρη αδέσποτο γάτο δεν έχω ξανασυνατήσει. Πλέον με αναγνωρίζει και μου νιαουρίζει από την στροφή του δρόμου. Πια πρώτα έρχεται για τα χάδια του και τα τριψίματα του και μετά πάει στο φαγητό που του βάζω (παρ' ότι είναι αδύνατος και πεινασμένος). Θέλω να τον πάρω από εκεί γιατί κοιμάται κάτω από παρκαρισμένα αυτοκίνητα σε έναν δρόμο που έχει κίνηση και κινδυνεύει αλλά ξέρω ότι δεν υπάρχει πουθενά για να πάει. Πέρα από την γάτα μου και τον σκύλο μου έχω μαζέψει τρία μικρά. Είναι σε αγγελίες (όχι μόνο εδώ) εδώ και καιρό και δεν υπάρχει κανένα ενδιαφέρον. Τα έχω διασκορπίσει παντού, έχω υποχρεωθεί στους πάντες και τελικά δεν βλέπω να καταφέρω να δίνω ούτε ένα. Με αυτήν την λογική, πόσα να καταφέρω να μαζέψω από τον δρόμο? Παλιά έλεγα ότι δεν μπορώ να κατηγορήσω κάποιον που του αρέσει μια συγκεκριμένη ράτσα και την παίρνει και την φροντίζει σωστά. Πλέον και όσο τόσες ψυχές είναι εκεί έξω στους δρόμους, να υποφέρουν και να βασανίζονται έχω αλλάξει κάθετα γνώμη.

ετσι ακριβως!!!καθε μερα παμε βολτα με τα παιδια σ ενα μαγαζι εκει ειναι ενα σκυλακι,τι σκυλακι δλδ ολοκληρος σκυλαρος πολυ γλυκουλης ομως,παιζει με τα παιδια,τρεχουν μαζι,ουτε δαγκωνει παρ ολα τα κολπα που του κανει ο γιος μου,(ειναι ζωηρο το μικρο μου).μου λεει η γυναικα που το εχει οτι το κραταει λογω καλοκαιριου γιατι αρεσει στους τουριστες,κι ερχονται στο μαγαζι,οταν ερθει φθινοπωρο θα το διωξει,ποναω να τ ακουω αυτα,και δεν ειμαι επιθετικη σαν ανθρωπος και δεν ειμαι πατμια,απλα παντρεμενη εδω,τουτεστιν δε με περνει να τους ρηξω μερικα καντηλια,και καλα μου φιλοζωοι,κριμα που δεν μπορω να παρω τον σκυλακο,ενα πιατο φαγητο παντα μου περισευει,ομως με τοσα γατακια δεν εχω που να τον βαλω το φουκαρα.γιαυτο σκεφτομαι ωραιες οι τροφες οι καλες,η αμμος η ακριβη,ομως οταν θρεφεις τοσα ζωα και εισαι ανεργη οπως εγω με δυο παιδια,ειναι δυσκολο.γιαυτο θα συμφωνησω κι εγω οχι αγορασμενα ζωα,υπαρχουν τοσες ψυχουλες εκει εξω!!!!!!!!!!!!

Εγώ ρενάκι μου δεν θα πήγαινα στο μαγαζί της αλήτισσας. Καν' της και καμιά νύξη για τον Νόμο περί εγκατάλειψης που το λεει και με υπερηφάνεια το ζώο.Έλεος!

Αίσχος....!Το απόλυτο ξεπούλημα μιας αθώας ψυχούλας...

Ναι, έχει δει το σκυλί σαν μέσο για προσέλκυση πελατών! :mad:
Δεν ξέρω πως την βλέπουν οι άνθρωποι, δηλαδή για την εν λόγω κυρία το σκυλάκι δεν είναι τίποτα παραπάνω από ένα "πράγμα" που θα ξεφορτωθεί όταν έρθει το φθινόπωρο;
Για να είμαι ειλικρινής πάντως, καλύτερα να το δώσει.
Ένας τέτοιος άνθρωπος αποκλείεται να φρόντιζε με σωστό τρόπο το σκυλάκι ή να το αγαπούσε οπότε να ψάξει να το δώσει κάπου που θα έχει αγάπη, φροντίδα και δεν θα το έχουν ως αντικείμενο...
Θα μου πεις βέβαια γιατί το πήρε εξαρχής.
Ε, περίεργο ζώο ο άνθρωπος... :(

Η γατούλα εξακολουθεί να χαρίζεται..Με κομμένη ουρίτσα και στειρωμένη, ψάχνει να βρει μια ζεστή αγκαλιά, για να μην περάσει έναν ακόμη χειμώνα στην αφιλόξενη κρύα Αθήνα...
Θα δοθεί σε φιλόζωο με την προυπόθεση να είναι μόνο μέσα!
6945490517
efi_angeli@hotmail.com

Uploaded with ImageShack.us

εμμμ!!1χρωνο;;;;;καλα θα δω μηπως εχω κανενα συγγενη!

Εδώ είναι η γατούλα πριν να χάσει την ουρίτσα της..Ήταν μια κρύα νύχτα του περσινού χειμώνα που δε μου πήγαινε να είναι έξω και να ξεπαγιάζει..Δεν είναι ένα φοβερό πλασματάκι?Αξιολάτρευτη!!:-*

Ζυμώνει ασταμάτητα όταν δει άνθρωπο :)

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back