Χαρίζεται η τρομαγμένη Μπέλλα

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Λίγα πράγματα Δώρα μου:/:.

Ενας που έδειξε ενθουσιασμένος και μετά δεν ξαναπήρε και κάτι αναξιόπιστοι (νομίζω κυνηγοί) :ropalo:απο την άλλη άκρη της Ελλάδας.
Δεν το δίνω το παιδί τόσο μακρυα και σίγουρα δεν την δίνω για κυνηγι!:mad2:

Θέλει τοση πολλή αγάπη το μανάρι μου και χαδάκια και φροντίδα και προσοχή.... Δεν είχα ποτέ σκυλιά στο παρελθόν, ειδικά τόσο μικρά, και έχω χάσει τη μπάλα:hypno::bounce::wacko:... Αλλά μεγαλώνει πολύ γρήγορα και είναι μια τελειως διαφορετική παρουσία:huglove:.
Πως έμπλεξα έτσι ρε κορίτσια;;; Μέχρι που σκέφτομαι να την κρατήσω μερικές φορές. Και αν ειχα μεγαλύτερο σπίτι θα την κρατούσα. Αλλά δεν αναμένεται κάτι μεγαλύτερο για το μέλλον και εκτός αυτου, ακόμα ειναι πολύ μικρή για να την βγάζω βόλτα. Σε μερικούς μήνες όμως θα θέλει και 3 φορες τη μέρα βόλτα. Πώς θα το κάνω αυτό; Ηδη σηκώνομαι στις 6 το πρωί....
ωχ Θεε μου....

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Απάντηση: Η τρομαγμένη Μπέλλα

Θελει και βολτα,και μπανιο...εμεις να φανταστεις εχουμε αυλη και ειναι δυσκολα παρολα αυτα με τα σκυλια.Ειναι πολυ φατσα παντως,που θα παει,καποιος θα ενδιαφερθει.Την εχεις βαλει παντου;

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Την έχω βάλει σε διαφορα... Σε σκυλοφόρουμ πολλά δεν την έχω βάλει να σου πω την αλήθεια.
Δεν ξέρω η Κλειάννα που την εχει βάλει γιατι, θυμάμαι ότι της την ειχε στειλει η Λόζυ.

Δεν τσεκαρεις αν εχει μπει στα σκυλοφορουμ;Απο εκει λογικα εχει περισσοτερες πιθανοτητες.Εχει μπει και στη χρυση ευκαιρια;

κατια βαλτην και εδω : https://www.greekbirdclub.com/ ειναι φορουμ για πουλια αλλα μπαινουν και αγγελιες και για αλλα ζωακια σε αυτον τον τομεα : https://www.greekbirdclub.com/viewforum.php?f=19&sid=4a7ec3c0370ff1c7d806f37c4dd6d4f6

καλη τυχη στην κουκλιτσα..:):)

Η κοριτσάρα μου πήγε στην καινουρια της οικογένεια!

Μπράβο:clapup::clapup::clapup::clapup:

Η κοριτσάρα μου πήγε στην καινουρια της οικογένεια!

Μπράβο το κοριτσάκι!!!! :clapup:

Καλή ζωή να έχεις με την καινουργια της οικογένεια!! :clapup:

Μπραβοοοοο!:clapup:
Καλη της τυχη!

:lock::lock::lock::lock::lock:

ο ομιλων στοκος δεν ξερει πως να το κανει...

Επάνω αριστερά σου γράφει εργαλεία θέματος, πατάς κλείσιμο θέματος;)

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back