Χαρίζεται η τρυφερή Κάρυ

Σας ευχαριστώ πολύ κορίτσια, έτσι θέλω να πιστεύω κι εγώ ότι δε θ΄αργήσει η τύχη η καλή..Η Κάρυ είναι χαρισματική γατούλα και από τις λίγες περιπτώσεις γατιών που μπορώ να εγγυηθώ ότι είναι εξαιρετικά ευπροσάρμοστη και πολύ έξυπνη, επικοινωνιακή με ανθρώπους και εξυπακούεται και με άλλες γάτες!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Η μικρή μας τρισχαριτωμένη δεσποινίδα είναι και στειρωμένη από χθες και περιμένει τον άνθρωπο που θα έχει τόση αγάπη να της δώσει όση έχει τουλάχιστον κι αυτή να προσφέρει...κι αυτή πιστέψτε με έχει πολλή!!! Ειλικρινά δεν έχω λόγια γι αυτό το γατίνι με τη κομψή εμφάνιση και τους λεπτεπίλεπτους τρόπους...:)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Με το καλό λοιπόν τώρα που απαλλάχθηκε από αυτό να βρει το παντοτινό της σπιτάκι. Είμαι σίγουρη πως λόγω των δύσκολων οικονομικά καιρών σίγουρα κάποιος θα εκτιμήσει πως δεν θα έχει κι αυτό το έξοδο.
Δεν ξέρω Μαρία μου, αλλά κι εγώ όταν στείρωσα τα Στρουμφάκια αμέσως βρήκαν και την οικογένειά τους.:D

Ναι κι εγώ έτσι θέλω να πιστεύω! Αχ μακάρι να έχει και η Κάρυ την τύχη των Στρουμφακίων....Είναι και τόσο ξεχωριστή ύπαρξη αυτή η κουκλίτσα...μακάρι να μη χρειαστεί να περιμένει πολύ! Παιδιά να δείτε πως αντέδρασε με το κολάρο που της έβαλα καλού κακού για να μην έχουμε κανένα θέμα με την τομή...κυρία μιλάμε. Της έκανε λίγη εντύπωση βέβαια στην αρχή αλλά αμέσως έφαγε κανονικότατα πήγε και στην άμμο της. σα να μη συμβαίνει τπτ. Με το που πάρουμε κι άλλο τα πάνω μας θα ανεβάσω κ νέες φωτό :D

Με τις υγείες της λοιπόν η φρεσκο-στειρωμένη κουκλίτσα! :D
Η ξεχωριστή, αριστοκρατική της εμφάνιση μα κι η ευγενική της ψυχή αποτελούν το καλύτερο διαβατήριο για μια ευτυχισμένη αποκατάσταση, ακολουθώντας τα χνάρια των φίλτατων Στρουμφακίων.
Δεν μένει παρά να συνεναίσει και το σύμπαν. Σύντομα εύχομαι:)

Πάλι τα ίδια....;; μα γιατί επέστρεψαν τη γατουδίτσα μωρέ....;;; δεν θα μπορέσω να το καταλάβω ποτέ.... Δεν πειράζει όμως το έζησα και με τη Μιλού μου που έφτασε μέχρι Λαμία, ταλαιπωρήθηκε και μετά από 2 μέρες μου επεστράφηκε....η τύχη της ήταν μαζί μας και νοιώθω πολύ όμορφα που ζει κοντά μας!!! Και μοιάζει τόσο με την Κάρυ σου!!!

Εύχομαι ολόψυχα να βρεθεί ο άνθρωπος που θα την αγαπήσει και θα την αγκαλιάσει την πριγκήπισσα Κάρυ!! πανέμορφη είναι και μπράβο σας που τη φιλοξενείτε μέχρι να βρει το μόνιμο σπιτάκι της!!

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back