roccohooshie
Πολύ δραστήριο μέλος
Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 1.147 μηνύματα.
25-03-15
22:12
Σας ευχαριστώ πολύ κορίτσια, έτσι θέλω να πιστεύω κι εγώ ότι δε θ΄αργήσει η τύχη η καλή..Η Κάρυ είναι χαρισματική γατούλα και από τις λίγες περιπτώσεις γατιών που μπορώ να εγγυηθώ ότι είναι εξαιρετικά ευπροσάρμοστη και πολύ έξυπνη, επικοινωνιακή με ανθρώπους και εξυπακούεται και με άλλες γάτες!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
roccohooshie
Πολύ δραστήριο μέλος
Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 1.147 μηνύματα.
01-04-15
22:41
Η μικρή μας τρισχαριτωμένη δεσποινίδα είναι και στειρωμένη από χθες και περιμένει τον άνθρωπο που θα έχει τόση αγάπη να της δώσει όση έχει τουλάχιστον κι αυτή να προσφέρει...κι αυτή πιστέψτε με έχει πολλή!!! Ειλικρινά δεν έχω λόγια γι αυτό το γατίνι με τη κομψή εμφάνιση και τους λεπτεπίλεπτους τρόπους...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Claire Rentfield
Επιφανές μέλος
Η Βάσω. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Κορυδαλλός (Αττική). Έχει γράψει 15.939 μηνύματα.
01-04-15
22:49
Με το καλό λοιπόν τώρα που απαλλάχθηκε από αυτό να βρει το παντοτινό της σπιτάκι. Είμαι σίγουρη πως λόγω των δύσκολων οικονομικά καιρών σίγουρα κάποιος θα εκτιμήσει πως δεν θα έχει κι αυτό το έξοδο.
Δεν ξέρω Μαρία μου, αλλά κι εγώ όταν στείρωσα τα Στρουμφάκια αμέσως βρήκαν και την οικογένειά τους.
Δεν ξέρω Μαρία μου, αλλά κι εγώ όταν στείρωσα τα Στρουμφάκια αμέσως βρήκαν και την οικογένειά τους.

roccohooshie
Πολύ δραστήριο μέλος
01-04-15
23:22
Ναι κι εγώ έτσι θέλω να πιστεύω! Αχ μακάρι να έχει και η Κάρυ την τύχη των Στρουμφακίων....Είναι και τόσο ξεχωριστή ύπαρξη αυτή η κουκλίτσα...μακάρι να μη χρειαστεί να περιμένει πολύ! Παιδιά να δείτε πως αντέδρασε με το κολάρο που της έβαλα καλού κακού για να μην έχουμε κανένα θέμα με την τομή...κυρία μιλάμε. Της έκανε λίγη εντύπωση βέβαια στην αρχή αλλά αμέσως έφαγε κανονικότατα πήγε και στην άμμο της. σα να μη συμβαίνει τπτ. Με το που πάρουμε κι άλλο τα πάνω μας θα ανεβάσω κ νέες φωτό 

Aleksa
Τιμώμενο Μέλος
Η Aleksa είναι αόρατη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.879 μηνύματα.
02-04-15
02:08
Με τις υγείες της λοιπόν η φρεσκο-στειρωμένη κουκλίτσα! 
Η ξεχωριστή, αριστοκρατική της εμφάνιση μα κι η ευγενική της ψυχή αποτελούν το καλύτερο διαβατήριο για μια ευτυχισμένη αποκατάσταση, ακολουθώντας τα χνάρια των φίλτατων Στρουμφακίων.
Δεν μένει παρά να συνεναίσει και το σύμπαν. Σύντομα εύχομαι

Η ξεχωριστή, αριστοκρατική της εμφάνιση μα κι η ευγενική της ψυχή αποτελούν το καλύτερο διαβατήριο για μια ευτυχισμένη αποκατάσταση, ακολουθώντας τα χνάρια των φίλτατων Στρουμφακίων.
Δεν μένει παρά να συνεναίσει και το σύμπαν. Σύντομα εύχομαι

kat-cats
Διάσημο μέλος
Η Κατερίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.558 μηνύματα.
02-04-15
10:25
Πάλι τα ίδια....;; μα γιατί επέστρεψαν τη γατουδίτσα μωρέ....;;; δεν θα μπορέσω να το καταλάβω ποτέ.... Δεν πειράζει όμως το έζησα και με τη Μιλού μου που έφτασε μέχρι Λαμία, ταλαιπωρήθηκε και μετά από 2 μέρες μου επεστράφηκε....η τύχη της ήταν μαζί μας και νοιώθω πολύ όμορφα που ζει κοντά μας!!! Και μοιάζει τόσο με την Κάρυ σου!!!
Εύχομαι ολόψυχα να βρεθεί ο άνθρωπος που θα την αγαπήσει και θα την αγκαλιάσει την πριγκήπισσα Κάρυ!! πανέμορφη είναι και μπράβο σας που τη φιλοξενείτε μέχρι να βρει το μόνιμο σπιτάκι της!!
Εύχομαι ολόψυχα να βρεθεί ο άνθρωπος που θα την αγαπήσει και θα την αγκαλιάσει την πριγκήπισσα Κάρυ!! πανέμορφη είναι και μπράβο σας που τη φιλοξενείτε μέχρι να βρει το μόνιμο σπιτάκι της!!
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum