youla
Εκκολαπτόμενο μέλος
Η youla αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Νέα Ιωνία (Αττική). Έχει γράψει 388 μηνύματα.
16-10-11
18:19
Τη βρήκα μόνη και πεινασμένη στην Αγία Βαρβάρα- Αιγάλεω και την πήρα μαζί μου για τις πρώτες βοήθειες.
Τώρα είναι τριών εβδομάδων τσιγγανάκι, στρουμπουλό και πανέμορφο με εκπληκτικό χρωματισμό. Νομίζω ότι θα γίνει ημιμακρύτριχη!!!
Επειδή έχω άλλα δύο γατάκια με λοιμώδη περιτονίτιδα είναι επικίνδυνο να την κρατήσω εγώ. Παρακαλώ πολύ τους υποψήφιους γονείς να της δώσουν μια ευκαιρία. Προσωρινά φιλοξενείται στη Νέα Ιωνία, κοντά στον ηλεκτρικό. Τηλ. 210/8661322, Κιν. 6977429989
Υγ. Η Carmela (Καρμέλα) Greco είναι διάσημη Ισπανίδα χορεύτρια του flamenco, ελληνικής καταγωγής και νομίζω ότι το όνομα της ταιριάζει πολύ. Όμως, ας την πάρει κάποιος γατογονιός και ας την πει και Πόπη...
By youla1 at 2011-10-16

By youla1 at 2011-10-16

Τώρα είναι τριών εβδομάδων τσιγγανάκι, στρουμπουλό και πανέμορφο με εκπληκτικό χρωματισμό. Νομίζω ότι θα γίνει ημιμακρύτριχη!!!
Επειδή έχω άλλα δύο γατάκια με λοιμώδη περιτονίτιδα είναι επικίνδυνο να την κρατήσω εγώ. Παρακαλώ πολύ τους υποψήφιους γονείς να της δώσουν μια ευκαιρία. Προσωρινά φιλοξενείται στη Νέα Ιωνία, κοντά στον ηλεκτρικό. Τηλ. 210/8661322, Κιν. 6977429989
Υγ. Η Carmela (Καρμέλα) Greco είναι διάσημη Ισπανίδα χορεύτρια του flamenco, ελληνικής καταγωγής και νομίζω ότι το όνομα της ταιριάζει πολύ. Όμως, ας την πάρει κάποιος γατογονιός και ας την πει και Πόπη...
By youla1 at 2011-10-16

By youla1 at 2011-10-16

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Lord Kratos
Τιμώμενο Μέλος
Ο Lord Kratos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 20.775 μηνύματα.
16-10-11
19:18
Είναι όντως πολύ όμορφη!
Εύχομαι να βρει το καλύτερο σπίτι για αυτήν.
Εύχομαι να βρει το καλύτερο σπίτι για αυτήν.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
youla
Εκκολαπτόμενο μέλος
Η youla αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Νέα Ιωνία (Αττική). Έχει γράψει 388 μηνύματα.
chatte_blanche
Εκκολαπτόμενο μέλος
Η Ραφαέλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Βριλήσσια (Αττική). Έχει γράψει 230 μηνύματα.
17-10-11
22:50
Τι γλυκιά έκφραση! Κουκλί είναι!!
youla
Εκκολαπτόμενο μέλος
25-10-11
15:59
Η γατουλίτσα υιοθετήθηκε. Η πρώην Carmella και νυν Ζωή καθώς και η προσωρινή μαμά της σας ευχαριστούμε για τη διαδικτυακή φιλοξενία

Kalliastar
Διάσημο μέλος
Η Κάλλια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Τρίπολη (Αρκαδία). Έχει γράψει 2.115 μηνύματα.
26-10-11
07:43
Πολύ ευχάριστα νέα για την κουκλίτσα!!!
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum