Χαρίζεται η τσιγγανοπούλα Carmela

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

youla

Εκκολαπτόμενο μέλος

Η youla αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Νέα Ιωνία (Αττική). Έχει γράψει 388 μηνύματα.
Τη βρήκα μόνη και πεινασμένη στην Αγία Βαρβάρα- Αιγάλεω και την πήρα μαζί μου για τις πρώτες βοήθειες.
Τώρα είναι τριών εβδομάδων τσιγγανάκι, στρουμπουλό και πανέμορφο με εκπληκτικό χρωματισμό. Νομίζω ότι θα γίνει ημιμακρύτριχη!!!
Επειδή έχω άλλα δύο γατάκια με λοιμώδη περιτονίτιδα είναι επικίνδυνο να την κρατήσω εγώ. Παρακαλώ πολύ τους υποψήφιους γονείς να της δώσουν μια ευκαιρία. Προσωρινά φιλοξενείται στη Νέα Ιωνία, κοντά στον ηλεκτρικό. Τηλ. 210/8661322, Κιν. 6977429989
Υγ. Η Carmela (Καρμέλα) Greco είναι διάσημη Ισπανίδα χορεύτρια του flamenco, ελληνικής καταγωγής και νομίζω ότι το όνομα της ταιριάζει πολύ. Όμως, ας την πάρει κάποιος γατογονιός και ας την πει και Πόπη...

dsc01530dd.jpg

By youla1 at 2011-10-16

dsc01536c.jpg

By youla1 at 2011-10-16

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Είναι όντως πολύ όμορφη!
Εύχομαι να βρει το καλύτερο σπίτι για αυτήν. ;)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Σας ευχαριστούμε για τα καλά σας λόγια:clapup:

Συνημμένα

• DSC01537.JPG
    DSC01537.JPG
    187,4 KB · Εμφανίσεις: 42
Τι γλυκιά έκφραση! Κουκλί είναι!!

Η γατουλίτσα υιοθετήθηκε. Η πρώην Carmella και νυν Ζωή καθώς και η προσωρινή μαμά της σας ευχαριστούμε για τη διαδικτυακή φιλοξενία:P

Πολύ ευχάριστα νέα για την κουκλίτσα!!!

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back