Χαρίζεται η τυφλούλα Patty!!!

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

mpoulaalekoula

Πολύ δραστήριο μέλος

Η Έφη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.628 μηνύματα.
Βρέθηκε μέρα μεσημέρι στη μέση του δρόμου σε άθλια κατάσταση να κλωτσιέται από ενήλικο άνθρωπο/ζώο!! Ήταν 2-3 εβδομάδων και τώρα είναι 1,5 μήνα!! Το τι πέρασε για να φτάσει εδώ που είναι τώρα.... Δυστυχώς όμως έχασε και τα δύο ματάκια της και παρέμεινε τυφλή! Αυτό όμως τη βοήθησε να προσαρμοστεί τέλεια στη ξεχωριστή της αυτή ζωούλα..
Είναι πολύ χαρούμενη, παιχνιδιάρα, χαδιάρα, πηγαίνει μόνη της στην άμμο, την τροφή και το νεράκι της αλλά θέλει μπολικη προσοχή και παρεούλα..Είναι αξιολάτρευτη,πολύ ήσυχη και πραγματικά πανέξυπνη!!Εμβολιάστηκε και σε λίγες μέρες θα κάνει εξόρυξη του ενός εκ των δυο οφθαλμών διότι έτσι είπε ο γιατρός μας.
Θα δοθεί σε ανθρώπους υπεύθυνους που θα την αγαπούν ,που ξέρουν από γάτες και τις ανάγκες ενός τέτοιου ιδιαίτερου μωρού..

efi_angeli@hotmail.com // 6945490517

View attachment 39153

DSC00242 - Αντίγραφο - Αντίγραφο.jpg

DSC00217 - Αντίγραφο - Αντίγραφο.jpg

DSC00219 - Αντίγραφο - Αντίγραφο.jpg

DSC00220 - Αντίγραφο - Αντίγραφο.jpg

DSC00221 - Αντίγραφο - Αντίγραφο.jpg

DSC00234 - Αντίγραφο - Αντίγραφο.jpg

DSC00194 - Αντίγραφο - Αντίγραφο.jpg

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Συνημμένα

• DSC00242 - Αντίγραφο - Αντίγραφο.jpg
    382,4 KB · Εμφανίσεις: 35
  • DSC00217 - Αντίγραφο - Αντίγραφο.jpg
    367,7 KB · Εμφανίσεις: 34
  • DSC00219 - Αντίγραφο - Αντίγραφο.jpg
    545,2 KB · Εμφανίσεις: 36
  • DSC00220 - Αντίγραφο - Αντίγραφο.jpg
    506,4 KB · Εμφανίσεις: 37
  • DSC00221 - Αντίγραφο - Αντίγραφο.jpg
    593,1 KB · Εμφανίσεις: 34
  • DSC00234 - Αντίγραφο - Αντίγραφο.jpg
    863,3 KB · Εμφανίσεις: 34
  • DSC00194 - Αντίγραφο - Αντίγραφο.jpg
    357,6 KB · Εμφανίσεις: 38
  • DSC00242 - Αντίγραφο - Αντίγραφο.jpg
    382,4 KB · Εμφανίσεις: 35
  • DSC00217 - Αντίγραφο - Αντίγραφο.jpg
    367,7 KB · Εμφανίσεις: 34
  • DSC00219 - Αντίγραφο - Αντίγραφο.jpg
    545,2 KB · Εμφανίσεις: 36
  • DSC00220 - Αντίγραφο - Αντίγραφο.jpg
    506,4 KB · Εμφανίσεις: 37
  • DSC00221 - Αντίγραφο - Αντίγραφο.jpg
    593,1 KB · Εμφανίσεις: 34
  • DSC00234 - Αντίγραφο - Αντίγραφο.jpg
    863,3 KB · Εμφανίσεις: 34
  • DSC00194 - Αντίγραφο - Αντίγραφο.jpg
    357,6 KB · Εμφανίσεις: 38
Αυτές είναι φωτογραφίες από τις πρώτες μέρες που βρέθηκε..Τώρα τα ματάκια της είναι πολύ καλύτερα αισθητικά...Θα ανεβάσω και άλλες..

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ψυχούλα μου να είσαι καλότυχη από εδώ και πέρα!

Καρδούλα μου γλυκιά! Μακάρι να βρεις την αγάπη που σου αξίζει!

Συγκινουμε οταν βλεπω τετοια γατακια!!!!!!Καρδουλα μου μικρη ελπιζω να βρεις ενα σπιτακι!!!!!

Κι ομως κανεις δεν έχει ενδιαφερθει...

Θα κανω οτι μπορω για αυτο το κουκλακι!!!!Θα μιλησω με τις φιλες μου μηπως καμια τους θελει γατακι αλλα να εχει και τις απαραιτητες γνωσεις και να εχει ορεξη να το φροντισει...Τωρα που τ σκεφτομαι ειναι και μεγαλη ευθυνη ενα τυφλο γατακι στο σπιτι!!!!Αχ!Τι να πω!!!Ευχομαι να βρεθει συντομα ενας που θα την αγαπησει πραγματικα την μικρουλα Patty!!!!!

Σε ευχαριστώ πολύ μόνο και μόνο για την σκέψη σου!
Είναι καταπληκτική γατούλα! Τώρα πια έχει λαμπερό τρίχωμα, είναι σαν πανθηράκι!Έχει απίστευτη ακοή και δεν αντιμετωπίζει κανένα πρόβλημα σε ότι αφορά την κίνησή της..Είναι μια χουφτίτσα κι όμως πανέξυπνη και παιχνιδιάρα..Απλά ΑΞΙΟΛΑΤΡΕΥΤΗ!!!
Εάν μπορέσεις να βοηθήσεις, θα σε ευγνομονούσα για μια ζωή.....!!

Εχεις βαλει αγγελια στο facebook???Αν οχι,βαλε!!!!!Εγω θα μιλησω σε οποιον ξερω!!!!

Τελευταία επεξεργασία:
Δεν την έχω βάλει αλλά θα την βάλω σύντομα..Αν και με το facebook δεν είδα καμια επιτυχία με τα υπόλοιπα γατάκια που ΑΚΟΜΑ έχω...

Ποσο ειναι τα γατακια?????Εχεις και θηλυκα????

Είναι 4 μηνών! 2 αρσενικά και ένα θηλυκό το οποίο θα κρατήσω. Επίσης έχω και τη δική μου γάτα 2 χρονών στειρωμένη. Και τέλος η τυφλούλα Patty! Για τα αρσενικά μπορείς να κοιτάξεις στα θέματα μου..Είναι το Golum και ο Hobbe!

ευχομαι καλη επιτυχια στη κουκλιτσα patty και συμπασχω μιας κ βρισκομαι στην ιδια ακριβως κατασταση!!ελπιζω τα δυο τυφλα μικρακια μας να βρουνε μια αγκαλια που να τους αξιζει!

πολύ ομορφη θα δω τι μπορώ να κάνω!!!!

ΕΙλικρινά αν έμενα Ελλάδα θα την έπαιρνα αμέσως.
Σε όσους το σκέφτονται: Γνωστό μου άτομο είχε τυφλή γατούλα η οποία προσαρμόστηκε τέλεια με όλες τις άλλες τις αισθήσεις, τεκνοποίησε κιόλας κι έπαιζε με τα γατάκια της στην αυλή!

ετσι ειναι !!!! ισχυει 100%

Γεια σας και πάλι!
Η μικρή πανθηρούλα, είναι πολύ καλά, έκανε τις απαραίτητες εγχειρήσεις στα ματάκια της και τελικά υιοθετήθηκε από την αδερφή μου:).Όντως, η μικρή είναι τρομακτικά προσαρμοσμένη στις υπόλοιπες αισθήσεις της και έχει εξελιχθεί σε αυτό που λέμε "γάτα με χαρακτήρα" :D
Εύχομαι και τα υπόλοιπα τυφλά γατάκια του φόρουμ(και όχι μόνο) να βρουν καλές και ζεστές οικογένειες γιατί το αξίζουν και δεν έχουν τίποτα να ζηλέψουν από τα μη-τυφλά!
Κλειδώστε το θέμα με απόλυτη βεβαιότητα!:)

:D:D

Είναι ωραίο γατάκι, αλλά στις φοτο μοιάζει λίγο ταλαιπορήμενο.:( Χαιρομαί πολύ που βρίκε σπίτι!:clapup:

:clapup:

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back