konstans
Περιβόητο μέλος
Η konstans αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 5.672 μηνύματα.
04-08-10
13:44
Η ιστορία μου είναι λίγο-πολύ κοινή.
Γεννήθηκα από αδέσποτη γατούλα και όταν μεγάλωσα λίγο οι άνθρωποι που μας τάιζαν αποφάσισαν να με παρατήσουν σε ένα επικίνδυνο μέρος.
Ευτυχώς δεν έκατσα πολύ εκεί, μιας και κάποιοι με μαζέψανε, γιατί δεν ξέρω πόσο ακόμα θα άντεχα εκεί. Ήμουν κρυωμένη, με μυξούλες και δεν ήθελα να φάω τίποτα.
Τώρα πια όμως φιλοξενούμαι σε σπιτάκι, έχω πάρει τα φαρμακάκια μου και είμαι εντάξει
.
Είμαι περίπου 2,5 μηνών και είμαι καθαρή από aids και λευχαιμία. Το μόνο που ζητάω πλέον είναι μια αγκαλιά να χώνομαι μέσα της και να κοιμάμαι.
Οι υπηρέτες μου λένε ότι είμαι η πιο χουρχούρω γάτα που έχουν δει, μιας και μόνο τα χάδια με ενδιαφέρουν
.
Αν θέλετε να χωθώ στην δική σας αγκαλιά, καλέστε στο 6947430922 ή στείλτε mail στο v_xenou@yahoo.gr
Υ.Γ. Η μουτζούρα που έχω στο ένα μου ματάκι είναι μέρος της γοητείας μου και όχι μπιχλίτσα
.
Γεννήθηκα από αδέσποτη γατούλα και όταν μεγάλωσα λίγο οι άνθρωποι που μας τάιζαν αποφάσισαν να με παρατήσουν σε ένα επικίνδυνο μέρος.

Ευτυχώς δεν έκατσα πολύ εκεί, μιας και κάποιοι με μαζέψανε, γιατί δεν ξέρω πόσο ακόμα θα άντεχα εκεί. Ήμουν κρυωμένη, με μυξούλες και δεν ήθελα να φάω τίποτα.

Τώρα πια όμως φιλοξενούμαι σε σπιτάκι, έχω πάρει τα φαρμακάκια μου και είμαι εντάξει
.Είμαι περίπου 2,5 μηνών και είμαι καθαρή από aids και λευχαιμία. Το μόνο που ζητάω πλέον είναι μια αγκαλιά να χώνομαι μέσα της και να κοιμάμαι.

Οι υπηρέτες μου λένε ότι είμαι η πιο χουρχούρω γάτα που έχουν δει, μιας και μόνο τα χάδια με ενδιαφέρουν
.Αν θέλετε να χωθώ στην δική σας αγκαλιά, καλέστε στο 6947430922 ή στείλτε mail στο v_xenou@yahoo.gr
Υ.Γ. Η μουτζούρα που έχω στο ένα μου ματάκι είναι μέρος της γοητείας μου και όχι μπιχλίτσα
.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
SofiaV
Πολύ δραστήριο μέλος
Η SofiaV είναι αόρατη. Είναι μας γράφει από Ζίτσα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 963 μηνύματα.
04-08-10
13:52
Μωράκι μου εσυ!! Και εγώ που την είδα μπορώ να πω οτι όντως είναι πολυ γουργουριστή γατούλα!! Και αμα σε δει να κάθεσαι κάνει κατάληψη στην αγκαλιά σου!! 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Voula
Διάσημο μέλος
Η Voula αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Άλιμος (Αττική). Έχει γράψει 3.254 μηνύματα.
04-08-10
13:59
Θα ήθελα να βρεις σύντομα μια μαμά που να σε προσέχει τόσο όσο και η προσωρινή σου.
Καλή τύχη γλυκειά Ελπίδα
Καλή τύχη γλυκειά Ελπίδα

Χριστιάννα Γερακαρίτη
Εκκολαπτόμενο μέλος
Η Χριστιάννα Γερακαρίτη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Γλυκή (Θεσπρωτία). Έχει γράψει 282 μηνύματα.
05-08-10
09:48

konstans
Περιβόητο μέλος
Η konstans αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 5.672 μηνύματα.
10-08-10
09:22
Λοιπόν, όταν λέμε χουρχούρω, εννοούμε χουρχούρω με τα όλα της!!!
Είναι απίστευτα γλυκό γατάκι, το μόνο που κάνει είναι να έρχεται αγκαλιά σου και να κάνει πατουσάκια

Είναι απίστευτα γλυκό γατάκι, το μόνο που κάνει είναι να έρχεται αγκαλιά σου και να κάνει πατουσάκια

gelly01
Δραστήριο μέλος
Η gelly01 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 413 μηνύματα.
11-08-10
05:10
Πολυ ομορφο γατονι και πολυ ναζιαρα κουκλα
. Μικρη μαλλον πρεπει να ετοιμασεις νωρις τα κουβαδακια σου γιατι σε βλεπω πολυ νωρις να πηγαινεις για αλλες παραλιες
. Μικρη μαλλον πρεπει να ετοιμασεις νωρις τα κουβαδακια σου γιατι σε βλεπω πολυ νωρις να πηγαινεις για αλλες παραλιες
Τελευταία επεξεργασία:
konstans
Περιβόητο μέλος
23-08-10
09:15
Η μικρή μας και αγαπημένη χουρχουρο-Ελπίδα δεν βρίσκεται πια κοντά μας 

.
Ελπίζω καλή μου εκεί που είσαι τώρα να παίζεις με τα άλλα γατάκια που χάσαμε και να έχεις ένα τεράστιο καναπέ για να ξαπλώνεις και μια μεγάλη ανθρώπινη κοιλιά για να μπορείς να ζυμώνεις όπως έκανες.

.Ελπίζω καλή μου εκεί που είσαι τώρα να παίζεις με τα άλλα γατάκια που χάσαμε και να έχεις ένα τεράστιο καναπέ για να ξαπλώνεις και μια μεγάλη ανθρώπινη κοιλιά για να μπορείς να ζυμώνεις όπως έκανες.

- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum