Χαρίζεται η όμορφη Μπέμπα, το θηλυκό ασπρόμαυρο γατάκι που γλύτωσε στο παρά πέντε.

• Thread starter Thread starter thkalas
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης
Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
ο Μπατούμ δεν ήταν αδιάφορος , αλλά ιδιαίτερα ενοχλημένος από τη παρουσία του Ηρακλή και της Μπεμπας στο δωμάτιο του και γι'αυτο έχει κατεβάσει το ένα αυτί κάτω :-|

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

thkalas έχεις προωθήσει την αγγελία και στα μίντια? Στο facebook ίσως? Είναι πολύ όμορφο μωρό, δεν γίνεται να μην βρεί σπιτάκι.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

ναι , την έχω βάλει παντού αλλά τίποτα ...

Η μπέμπα υιοθετήθηκε , και ήδη έφυγε. Σας ευχαριστώ όλους για τη προσπάθειά σας και το ενδιαφέρον σας. Ηταν πολύ ξαφνικό, την είδαν ξετρελάθηκαν , ήρθανε άρον άρον και την πήραν. Και η μπέμπα, ούτε φοβήθηκε , ούτε έκλαψε , ούτε φωναξε, την πήρανε αγκαλιά της χάιδεψαν μαλακά και αυτή έκατσε σα να τους ήξερε καιρό, μπήκαν στο αυτοκίνητο και φύγανε. Και εγώ έμεινα πάλι με ραγισμένη καρδιά. Άπό όλα τα γατάκια που πέρασαν από το σπίτι , ήτανε το 7ο που έδωσα μέσα σε 1 χρόνο, ήτανε το πιο φρόνιμο , ήσυχο και βολικό γατάκι. Καλή τύχη να έχει και μακάρι να μπορέσω να την ξαναδώ. Έφυγε πολύ μικρή, στην αρχή της 8ης εβδομάδας της, αυτό θα την βοηθήσει να προσαρμοστεί γρήγορα. Να ευχηθούμε να πάνε όλα καλά, να την προσέχουνε και να την αγαπάνε όπως εμείς, και να περάσει μια ζωή άνετη και με πολλή φροντίδα. Και πάλι ευχαριστώ για τις ευχές σας για τη μπέμπα. Θα μας λείψει, ειδικά σε μένα, που την είχα 34 μέρες μέσα στο σπίτι, από τις πρώτες μέρες που είχε ανοίξει τα μάτια της. Αυτοί που την πήρανε μου είπανε ότι στη θέση μου δε θα μπορούσαν να την δώσουν. Όταν το είπανε αυτό , σιγουρευτηκα σε μεγάλο βαθμό ότι τη δίνω σε καλά χέρια. Ούτε εγώ δε θα την έδινα, αν δεν είχα 3 ζωάκια. Αν είχα 1 ή 2 θα την κράταγα. :( Αλλά νομίζω πως έγινε το καλύτερο γι'αυτήν. Θα μαθαίνω νέα της και θα σας πω.

Σε καταλαβαίνω.. Τα συναισθήματα αντικρουόμενα: από τη μια η χαρά και η ικανοποίηση που αυτή η αξιολάτρευτη κουκλίτσα βρήκε το δικό της σπιτάκι κι από την άλλη ο πόνος του αποχωρισμού μετά από τόσο καιρό, τόσες μέρες που χαιρόσαστε την ήσυχη αλλά φωτεινή παρουσία της.
Πραγματικά είναι μια ιδιαίτερη γατούλα, όχι μόνο επειδή είναι πανέμορφη, αλλά και σπάνιου καλού χαρακτήρα. Εύχομαι ολόψυχα στο νέο της σπίτι να μεγαλώσει πανευτυχής και περιτριγυρισμένη από απέραντη αγάπη, την ίδια αγάπη που γνώρισε ζώντας μαζί σας και που της αξίζει και με το παραπάνω.
Υποθέτω θα φροντίζεις να μαθαίνεις συχνά νέα της και θα χαιρόμαστε να τα μοιράζεσαι μαζί μας.

Καλή τύχη Μπέμπα στην καινούργια σου ζωή.:)

ναι, θα φροντίσω να μαθαίνω. Σε όλα τα γατάκια που έδωσα προσπαθω να μαθαίνω γιατί μετά που φεύγουν έχω το πρώτο καιρό ανησυχία γι'αυτά μέχρι να είμαι 100% σίγουρος ότι όλα πήγανε καλά. Τώρα έχω πονοκέφαλο από τη στεναχώρια μου και είμαι κομμάτια και εφτιαξα ένα τσάι. Άμα η μπέμπα καθόταν 2-3 βδομαδες ακόμα τώρα που άρχισε να ξεπετάγεται, θα ήμουνα πολύ χειρότερα. Ο μόνος που χαιρεται τώρα είναι ο Μπατούμ. Ήθελα να έχω ένα κοριτσάκι μετά το Τομ και το Μπατουμ. Νόμιζα πέρσι ότι θα μου έμενε η Τίμιντ, αλλά δεν έμεινε. Την ζητήσανε και τη πήρανε. Εγώ την ήθελα, αλλά δεν την ηθελε η συζυγός μου και έτσι όταν βρεθήκανε άνθρωποι να την παρουνε, την πηρανε. Μετά ήρθε ο Ηρακλής και έμεινε,αλλά αντί για το κοριτσάκι που ήθελα, κατέληξα με τρία αγόρια. Μετά ήρθε η μπεμπα, την οποία ήθελα και εγώ και η σύζυγος γιατί ήτανε πολύ καλό μωρό, αλλά δε μπορούσαμε πλέον να πάμε σε 4 γάτες και τη δώσαμε και αυτήν σήμερα. Ελπίζω να κάνει ευτυχισμένους τους ανθρώπους που τη πήρανε και αυτοί να κάνουνε ευτυχισμένη τη μπεμπα :/:

Να ευχηθώ κι εγώ με τη σειρά μου να έχει μια υπέροχη ζωή με την καινούργια της οικογένεια. :)
΄Οσο για τον πόνο του αποχωρισμού, είναι σχεδόν πάντα ο ίδιος φοβάμαι... Τα ζούμε μωρέ, τα μεγαλώνουμε κάποια από λεχούδια και γίνονται κομμάτια της καρδιάς μας, πως αλλιώς θα μπορούσε να ήταν. :(
Μου λείπουν ακόμα γατάκια που έχω δώσει εδώ και χρόνια, γατάκια που μαθαίνω τακτικά νέα τους αλλά πάντα η καρδιά μου δουλεύει υπερωρίες γι' αυτά και βρίσκονται πάντα στην καρδιά και στα όνειρά μου. :)

Από προχτές είχε αρχίσει να κοιμάται μαζί μας στο κρεβάτι. Ερχότανε και σκαρφάλωνε με τα μικρά του ποδαράκια στο κρεβάτι και κουλουριαζότανε ανάμεσά μας. Άμα είχε κατσει λίγο παραπάνω καιρό, θα πάθαινα καρδιακή προσβολή οταν θα έφευγε. Την τάιζα κάθε μέρα με το μπιμπερό. Όταν με πήρανε τηλέφωνο στο κινητό, την ώρα που μίλαγα, σα να κατάλαβε τι γινότανε και ήρθε και με κοίταγε με τα ματάκια της τα σκούρα. Την έκανα μπανιο μετά και κουράστηκε και κοιμήθηκε. Και μετά ήρθανε και την πήρανε. Γίνανε όλα πολύ γρήγορα. Κάντε και εσείς μια προσευχή να συνηθίσει πολύ γρήγορα στο καινούργιο της σπίτι.

Είναι πολύ μικρούλα φίλε μου και θα συνηθίσει γρήγορα, να μην ανησυχείς γι' αυτό.
Φρόντισε μόνο να μαθαίνεις νέα της και να μας λες κι εμάς γιατί την αγαπήσαμε κι εμείς αυτή την μικρούλα και πάντα θα είναι στις σκέψεις και στις προσευχές μας. :)

Καταλαβαινω τα συναισθηματα τα δικα σας,αλλα και του Ηρακλη για την Μπεμπα.Σιγουρα θα σας λειψει πολυ γιατι οταν τα εχουμε μεσα στο σπιτι δενομαστε με αυτα και ειναι δυσκολο να τα αποχωριστουμε.Το παρηγορο ειναι οτι απεκτησε δικο του σπιτακι ,αρκει η οικογενεια που το υιοθετησε να το αγαπησει πραγματικα και να ζησει ευτυχισμενη μαζι τους.Η Μπεμπα ειμαι σιγουρη οτι θα τους κανει ευτυχισμενους!!!Τον Ηρακλακο σκεφτομαι που εχασε την παρεουλα του,αλλα θα συνηθισει,με τετοιο μπαμπακα που εχει ολα και καποια αλλη τσουπρα θα του κουβαλησει!!:)

dscf2323-jpg.184762

Καλη τυχη να εχεις στο καινουριο σπιτικο σου Μπεμπα!! Θελουμε να μαθαινουμε πως εισαι ευτυχισμενη!!:inlove::inlove::inlove::inlove::inlove::inlove::inlove:

Τελευταία επεξεργασία:
ναι, θα μαθαίνω και θα σας λέω. Και τώρα αυτό το καθαρμα ο Μπατουμ ειναι χαρούμενος και ανακουφισμενος που εφυγε η μπεμπα και κοιμαται του καλου καιρου διπλα μου . Ενώ ο Ηρακλής κάθεται μόνος του μέσα στα δωμάτια. Ο δε Τομ αδιάφορος τελείως.

Ο Μπατουμ πρεπει να ειναι λιγο ζηλιαρης,ετσι δεν ειναι;Βλεπω και τον δικο μου τον Μικυ,καθε μερα ξεσηκωνουν το κοσμο οι φωνες του,πρεπει να ασχολουμαι συνεχεια με αυτον,αν δεν το κανω ολο γκρινιαζει.Τωρα ειναι διπλα μου,φαρδυς πλατυς ,εδω που σας γραφω!:) Τον Ηρακλακο σκεφτομαι και ραγιζει η καρδια μου,θα αναζητα την Μπεμπα,το γλυκουλι μου.:(

Τελευταία επεξεργασία:
Εδώ λείπει σ'εμάς η Μπέμπα, που διαβάζαμε τα νέα της και βλέπαμε μόνο φωτογραφίες της..
Φαντάζομαι πόσο μεγάλο κενό θα άφησε, μια τοσοδούλα ψυχούλα.
Κι ο Ηρακλούκος..αν μπορούσε να μιλήσει..πόσο θα του λείπει..
Όλοι ευχόμαστε και προσευχόμαστε να είναι πάντα γερή κι ευτυχισμένη, η καλύτερη παρηγοριά.

την ωρα που εφευγε η μπεμπα, εβαλα τον Ηρακλή να τη δει ότι φευγει για να μην τη ψάχνει μετά. Δεν την έψαξε γιατί την είδε που έφυγε , αλλά έχει στεναχωρηθεί. Αλλά θα του περάσει. Σε μένα δε ξερω άμα θα περάσει.

Ο Μπατούμ όπως εχουμε πει, δε θέλει κανεναν, και αν ήταν αυτός ο μεγαλύτερος από το τομ και είχε έρθει σπίτι πριν από το Τομ, δε θα ήθελε ουτε αυτόν. Για το Μπατουμ το ιδανικό θα ήταν να είναι μόνος του με το αφεντικό του και να μένει στο μικρό σπίτι στο λιβάδι. Ο Μίκυ είναι ζηλιάρης αλλά μπορεί να θέλει καποιες γάτες , ο δικός μου δε θέλει κανεναν.

Ο Μπατούμ όπως εχουμε πει, δε θέλει κανεναν, και αν ήταν αυτός ο μεγαλύτερος από το τομ και είχε έρθει σπίτι πριν από το Τομ, δε θα ήθελε ουτε αυτόν. Για το Μπατουμ το ιδανικό θα ήταν να είναι μόνος του με το αφεντικό του και να μένει στο μικρό σπίτι στο λιβάδι. Ο Μίκυ είναι ζηλιάρης αλλά μπορεί να θέλει καποιες γάτες , ο δικός μου δε θέλει κανεναν.

Χεχε. Νομιζω ολα θα θέλανε να ζούνε στο μικρο σπιτι στο λιβάδι. Οχι μονο ο Μπατουμ. Αν δεν αντέχεις πήγαινε πάρε την πισω :P θα συνηθίσεις σιγα σιγα οτι λειπει. Φτανει να ειναι καλα εκει που πηγε. Ο καημένος ο Ηρακλής ειναι κριμα γιατι συνηθισε να χει παρεα να παιζει και τωρα εμεινε μονος του. Μου σπαράζει την καρδιά να τον σκέφτομαι :(

Μπα , δεν την παιρνω πίσω. Οι άνθρωποι την είδαν , τους άρεσε και ήρθαν και την πήραν αμέσως. Και είμαι σίγουρος ότι θα τα πάνε καλά. Εγώ το ήξερα από πριν πως θα ένιωθα μετά, τα έχω ξαναπεράσει και πρόσφατα μάλιστα.Αυτο που με παρηγόρησε ήταν ότι η μπεμπα δεν αντέδρασε καθόλου, ένιωσε άνετα αμέσως. Ακόμα και ο Τομ έκατσε και τον χάιδεψαν, που αυτό είναι πολύ σπάνιο όταν βλέπει κάποιον για πρώτη φορά.Είναι σωστό και δίκαιο το ότι οι άνθρωποι αυτοί πήρανε τη μπεμπα.Άν είχανε κακές προθέσεις, ο Τομ θα είχε εξαφανιστεί πριν τους δει.
Στο σημείο που μένω, δίπλα στο βουνο είναι επίφοβο να μου ξανατύχει και άλλο γατομωρό στο μέλλον, οπότε πρέπει να προσπαθώ να τους βρίσκω σπίτια. Μην ανησυχείτε για τον Ηρακλή, καλά είναι. Έχει εμάς και τον Τομ, τώρα που έφυγε η Μπέμπα ηρέμησε και ο άλλος ο κομπλεξικός και δεν τον δέρνει πια, και δεν τον καρφώνει στο στήθος με τα νύχια.

Εμπιστεύομαστε το γατίσιο και αλάνθαστο ένστικτο του Τομ και είμαστε χαρούμενοι που η Μπέμπα πήγε στα καλύτερα χέρια. Να'ναι πάντα καλά λοιπόν, να τους ζήσει και να τους συντροφεύει για πολλά πολλά χρόνια :)

Συμφωνω και γω με το αλανθαστο γατισιο ενστικτο,στο μακρινο παρελθον οταν ειχα την πρωτη μου γατουλα τη Τερεζουλα περιπου 4 χρονων(δεν ειχα αλλη τοτε), ειχα καποιον φιλο που ερχοταν σπιτι μου ,οποτε τον εβλεπε δεν τον ηθελε καθολου και για να μου δειξει μαλλον οτι δεν αξιζει να εχω πολλα πολλα μαζι του,οταν εφευγε πηγαινε και κατουρουσε στο καναπε που ειχε καθισει αυτος!:PΑπο οτι αποδειχτηκε στο μελλον οντως δεν αξιζε το κοπο!! Πιστευω λοιπον στο γατισιο ενστικτο του Τομ,αλλα και στο ενστικτο της μικρουλας Μπεμπας,ουτε αυτη θα ειχε παει με ευκολια μαζι τους,οσο για τον Ηρακλη λογικο να ειναι στενοχωρημενος ,εχασε την παρεουλα του,αλλα θα του περασει,με μια καλη λιχουδιτσα και με μια αγκαλιτσα απο τον μπαμπα και τη μαμα ολα θα ξεχαστουν!!:D

και με μερικές ωρες κάθε μέρα στη ταράτσα να χαζεύει τα πουλιά, μαζί με τους άλλους 2 , τον λαίμαργο και τον κομπλεξικό για να τα ξαναβρούνε. Είναι ώρα νομίζω να κλειδωθεί το θέμα.

Τελευταία επεξεργασία:
Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back