ΞένιαΚ
Νεοφερμένο μέλος
Η ΞένιαΚ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 118 μηνύματα.
11-10-12
20:11
Περιμένω τον γατογονιό που θα με υιοθετήσει...
Στο μεταξύ, απολαμβάνω τις αγκαλιές χουρχουρίζοντας πολύ δυνατα...
Και μοιράζομαι το κρεβάτι μου με άλλα πλασματάκια!
Στο μεταξύ, απολαμβάνω τις αγκαλιές χουρχουρίζοντας πολύ δυνατα...
Και μοιράζομαι το κρεβάτι μου με άλλα πλασματάκια!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΞένιαΚ
Νεοφερμένο μέλος
Η ΞένιαΚ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 118 μηνύματα.
13-10-12
19:30
Μη με ξεχνάτε κι εμένα
Ακόμα περιμένω να βρω το σπιτάκι μου...
Σας υποσχομαι ότι θα είμαι το καλύτερο γατάκι του κόσμου. Άντε, μην αργείτε, γιατί έρχεται και χειμώνας 
Ακόμα περιμένω να βρω το σπιτάκι μου...
Σας υποσχομαι ότι θα είμαι το καλύτερο γατάκι του κόσμου. Άντε, μην αργείτε, γιατί έρχεται και χειμώνας 
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
koukimanster
Πολύ δραστήριο μέλος
Η koukimanster αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.246 μηνύματα.
13-10-12
20:07
αν επιτρέπεται, σε ποιο κτηνιατρείο φιλοξενείται;
ΞένιαΚ
Νεοφερμένο μέλος
13-10-12
23:59
αν επιτρέπεται, σε ποιο κτηνιατρείο φιλοξενείται;
Δεν γνωρίζω, αν επιτρέπεται από τους όρους του forum να αναφέρουμε όνομα γιατρού. Αν θέλεις μπορώ να στο στείλω με πμ

koukimanster
Πολύ δραστήριο μέλος
Η koukimanster αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.246 μηνύματα.
18-10-12
13:31
Μου φαίνεται περίεργο να μην επιτρέπεται να πούμε το όνομα του γιατρού, αφού υπάρχει ολόκληρο θέμα στο οποίο προτείνουμε γιατρούς. Όπως και να ΄χει, για σιγουριά, στείλτο μου με πμ αν σου είναι εύκολο 

- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum