Χαρίζεται κοριτσούδι 45 ημερών μακρύτριχο!

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

kat-cats

Διάσημο μέλος

Η Κατερίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.558 μηνύματα.
Ένας υπέρχος γατούλης 45 ημερών βρέθηκε χθες και αναζητά το σπιτάκι του!!!:D

Τον βρήκε χθες η κόρη μου, να τρέμει από το φόβο του κάτω από ένα αυτοκίνητο αφού είχε να αντιμετωπίσει γάτους που τον χτύπαγαν.... Χωρίς δεύτερη συζήτηση τον έφερε σπίτι μας, πλύθηκε, έφαγε και τώρα πλέον καθαρός είναι έτοιμος για την αγκαλιά σας!!

Είναι απίστευτα καλό μωράκι, τρώει, κοιμάται και από σήμερα που νοιώθει πιο ήρεμα έχει αρχίσει και τα παιχνίδια!!!:)
Δεν μπορούμε να τον κρατήσουμε, γιατί όσοι μας ξέρετε....γνωρίζετε ότι αντιμετωπίζουμε σοβαρό πρόβλημα με την Κίρα μας... η οποία από χθες είναι εξαφανισμένη....:/::(

Ομως πιστεύουμε ότι κάπου εκεί έξω υπάρχει κάποιος/α που θα θελήσει να του δώσει την ευκαιρία να ζήσει με ασφάλεια και αγάπη σε ένα σπιτικό!!! Δίνεται μόνο για μέσα στο σπίτι και παρακαλώ μόνο όποιος ενδιαφέρεται σοβαρά να αφήσει μήνυμα εδώ ή στο katcats2015@gmail.com για να επικοινωνήσω μαζί του/της. Ευχαριστώ

Εδώ έχω φτιάξει αγγελία και στο fb και προωθώ οπότε όποιος θέλει να προωθήσει την αγγελία του, τον/την ευχαριστώ εκ των προτέρων! ( https://www.facebook.com/photo.php?fbid=10206136309701531&set=pcb.10206136337662230&type=1&theater )

(Nine Lives Reg. No. 2157/08 )

IMG_1080.jpg

IMG_1087.jpg

IMG_1093.jpg

IMG_1103.jpg

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Απάντηση: Χαρίζεται αγορίνος 45 ημερών μακρύτριχος!

Τι κουκλίνος γατουλίνος είναι αυτός Κατερίνα μου!:clapup:
Εύχομαι να βρεθεί σύντομα ο άνθρωπος που θα του χαρίσει το μόνιμο ζεστό και χουχουλιάρικο σπιτικό του.:D

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Σε ευχαριστώ πολύ Βάσω μου!!! είναι καλό μουτράκι, ήρεμο γατουλάκι....κάθεται, παίζει, κοιμάται, πολύ καλό πλασματάκι.... το πόσους ψύλλους του έβγαλα δεν λέγεται....βλέπεις δεν έχω να τον ψεκάσω και έτσι προσπαθώ με το μπάνιο και το χτένι.... πολλούς όμως ρε γμτ.... αλλά νομίζω πως κάτι έχω καταφέρει και είναι καθαρός πλέον!! αύριο θα τον πάω και στη γιατρό μας, να τον δει, να τον αποπαρασιτώσει κλπ. και βλέπουμε!! Ελπίζουμε να βρεθεί σύντομα το σπιτάκι του γιατί εδώ έχει γίνει σύρραξη....

Το φαντάζομαι...
Με την Κίρα να υποθέσω.:worry:

Δυστυχώς έχουν αναστατωθεί και οι δύο....προφανώς συνήθισαν μεταξύ τους και τώρα υπάρχει εισβολέας..... και το πρόβλημα είναι ότι τι θα γίνει με το που θα θελήσει να βγει από το μπάνιο.... έχω προβληματιστεί αλλά εντάξει δεν μπορούσαμε να το αφήσουμε στο έλεος του Θεού....μωράκι είναι μωρέ... και το είχαν φάει οι ψύλλοι....άσε το πως κάνει μόλις του πάω φαγάκι!!! του έφτιαξα γιουβαρλάκια χαχαχαχαα κιμά δηλ. σε μπαλάκια βρασμένα σε νερό....να δυναμώσει λίγο το μπεμπέ μωρέ!!! αύριο ελπίζω να μου πει και η κτηνίατρος με τι να τον ψεκάσω να φύγουν και οι ψύλλοι....τους έχω εξολοθρεύσει αλλά έχω την εντύπωση ότι κάποιος ξεφεύγει....και έχω αγχωθεί και με αυτό....

προς το παρόν απόλαυσε κορμί....έχει κουραστεί να τον πασπατεύω και αφού έχει ήδη φάει....κρέμασε μωρέ το αγαπουλίνο μου...είναι μπεμπέ!!!

IMG_1109.jpg

IMG_1111.jpg

Αααααα έλιωσα καλέ μ' αυτή την φωτό.:inlove:
IMG_1111.jpg

ΕΕΕΕΕ είδες το φρατζολάκι...;;;; χαχαχαχα μωρέ είναι μωρό και αντιδράει ακριβώς όπως ένα μωρό....να χει καλή τύχη το ζουζουνάκι μου!!!

Ψυχούλα μου, τόσο ομορφούλης...
girl_in_love.gif

Μπράβο στην κόρη σου και σε σένα Κατερίνα μου που το σώσατε το μπεμπέκι και τον περιποιείεστε σαν πρίγκηπα.
Εύχομαι με όλη μου την καρδιά, να βρει πολύ γρήγορα το σπιτάκι που θα τον έχουν σαν... βασιλιά ζώντας ευτυχισμένος.:)
Να ηρεμήσουν κι οι γατο-κυρίες"του σπιτιού σου:hehe:

Ευχαριστούμε πολύ!!! μακάρι να πάνε όλα θετικά....γιατί αλλιώς θα με φάνε οι γατο-κυρίες!!! μόνο ο Ιντεφίξ είναι θετικός κι όλο έρχεται να το μυρίσει!! χαχχααχαχαχα

Για τον Ιντεφίξ έχουμε πει... Μπορεί να έχει διακριτική παρουσία, μα είναι ο λευκός φύλακας- άγγελος του σπιτιού. :D
Ρίξε ένα γλυκό φιλάκι από μένα στο αγαπουλίνι
440576q8wrax7se2.gif

smiley-chores024.gif

Πολυ ομορφο μπεμπακι,μπραβο που το σωσατε,ευχομαι γρηγορα να βρει σπιτακι και να το αγκαλιασουν οπως εσεις!!:)

Αααααα έλιωσα καλέ μ' αυτή την φωτό.:inlove:
IMG_1111.jpg

Πραγματικα λιώνω και γω με αυτη τη φωτο. Εχει κλείσει τα ματάκια και απολαμβάνει. Εχει παραδοθεί. Μακάρι να βρεθει συντομα ενα σπιτακι

IMG_1109.jpg
IMG_1111.jpg

Καλέ βλέπω καλά, ή έχει σήμα-κατατεθέν και βουλίτσα-καρδούλα στο κοιλουμπίνι του το γλυκουλίνι ?
pinkglassesf.gif

Πολύ σας ευχαριστούμε όλους!!:bigarmhug

Είναι λουκουμένιο αγόρι.....επειδή είχε πολλούς ψύλλους...όταν λέμε πολλούς εννοούμε πολλούς....τον έγδαρα το φουκαρά!!! δεν είχα φάρμακο, τα πετ ήταν κλειστά, οπότε η λύση μία....μπανάκι και μετά χτένι με κλωστή και χτένισμα....τον τρέλανα αλλά νομίζω πως πλέον είναι το πιο καθαρό γατάκι!!! σ' αυτή εδώ τη φωτο έχει κουραστεί να τον χτενίζω και ξαφνικά παρέδωσε....σαν μωράκι μωρέ....αχ να βρει ένα καλό σπιτάκι μόνο!!!

IMG_1109.jpg
IMG_1111.jpg

Καλέ βλέπω καλά, ή έχει σήμα-κατατεθέν και βουλίτσα-καρδούλα στο κοιλουμπίνι του το γλυκουλίνι ?
pinkglassesf.gif

Ναι μωρέ το αγορίνι μου (εγώ λέω πως είναι αγόρι χαχαχα σήμερα θα μας το βεβαιώσει η doctor) έχει καρδούλα στο κοιλουμπάκι!!!!

Επεξεργάστηκε από συντονιστή:
Δεν μπορούμε να τον κρατήσουμε, γιατί όσοι μας ξέρετε....γνωρίζετε ότι αντιμετωπίζουμε σοβαρό πρόβλημα με την Κίρα μας... η οποία από χθες είναι εξαφανισμένη....:/::(

Τι!!!!!!!!!!!! Χάθηκε η Κίρα;;;;;;;;;;;

Καλημερούδια σε όλους!!!

όχι, όχι δεν χάθηκε το μωρό μου....απλά δηλώνει με μεγάλη χάρη (κιχχχχχ, ουρλιαχτά ξέρετε) ότι θέλει να είναι η μόνη κυρία του σπιτιού και απλά εξαφανίζεται κάτω από κρεβάτια πάλι, αν λιγότερο....

Χθες πήγαμε στη γιατρό, η οποία μας είπε ότι τελικά είναι ΚΟΡΙΤΣΟΥΔΙ!!!!!:D χαχαχαχα και καλά εγώ...κανείς σας δεν είδε ότι δεν έχει τσουτσούνι;;;;:P:P:P

Θα σας βάλω σε λιγο φωτο από τη μπέμπα μας....

Y.Γ. αν μπορεί κάποιος ας αλλάξει τον τίτλο από αγορίνος σε κοριτσούδι

Τελευταία επεξεργασία:

Σήμερα, το πρωί στη βεράντα....απολαμβάνει με περιέργεια την "ελευθερία" της...

IMG_1116.jpg

IMG_1114.jpg

IMG_1113.jpg

IMG_1112.jpg

IMG_1115.jpg

Σα ζωγραφιά είναι η Σιλβεστρίνα! Φτου φτου μακάρι να βρεί γρήγορα σπιτάκι τόσο όμορφο μωράκι. Κοινοποίησα την αγγελία και στο fb και εύχομαι ο,τι καλύτερο! :hug:

Χθες πήγαμε στη γιατρό, η οποία μας είπε ότι τελικά είναι ΚΟΡΙΤΣΟΥΔΙ!!!!!:D χαχαχαχα και καλά εγώ...κανείς σας δεν είδε ότι δεν έχει τσουτσούνι;;;;:P:P:P

Μα που να προλάβουμε Κατερίνα μου, (που ούτε καν είχαμε την ευκαιρία) να δούμε τα "αποκρυφά" της, έμπλεες θαυμασμού γι αυτό το κουκλίνι
(με το καρδουλίνι)? :P
Κι είναι υπέροχη έτσι όπως τη βλέπω να κόβει βόλτες πάνω στο τραπέζι. Ένα ζωντανό μπιμπελούδι το κοριτσούδι. :inlove:
Τυχερό να είναι και, προτού η Κίρα προλάβει να της βγάλει πολλά χιχιρίσματα:P,
να βρει σύντομα το δρόμο για τη δική του φωλιά
smiley-signs003.gif

Τελευταία επεξεργασία:
χαχαχαχαχαχα ευχαριστούμε πολύ!!!

Αν όλα πάνε καλά την επόμενη εβδομάδα θα πάει στο νέο της σπιτάκι γιατί τα κορίτσια μου έχουν τρελαθεί αμφότερα!!!! Δόξα τω Θεό δείχνουν όλα να πηγαίνουν καλά....η μικρούλα άρεσε σε ένα συνάδελφο, την έδειξε στην οικογένειά του και είπαν να την κάνουν μέλος της οικογενείας τους! Ελπίζω πως δεν στραβώσει κάτι...Παναγίτσα μου!!

Και τώρα μερικές φωτο από τη σουσουράδα, που είναι απίστευτη μπέμπα....σβουράει σαν την σβούρα, αεικίνητη είναι!!! όλο παιχνίδια και έχει μια φωνούλα λεπτή, σχεδόν άηχη... απίστευτο μωρό!! Απολαύστε τη!

της αρέσει να ξεκουράζεται σ' αυτό το μικρό ψάθινο επιπλάκι και να ξύνει τα νυχάκια της!!

IMG_1117.jpg

IMG_1121.jpg

Τρελαίνεται για παιχνίδι με τα μπαλάκια...

IMG_1124.jpg

φυλάει κιόλας για να επιτεθεί....

IMG_1127.jpg

IMG_1136.jpg

IMG_1149.jpg

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back