Χαρίζεται μαμά γάτα και ζητείται φιλοξενία για τα δυο της μωρά!!!

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Σμαραγδα21

Νεοφερμένο μέλος

Η Σμαραγδα21 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24 μηνύματα.
ΕΠΕΙΓΟΝ!!!ΣΟΣ!!!!ΣΟΣ!!!!ΣΟΣ!!! ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΙ ΤΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΑΣ!!! ΧΑΡΙΖΕΤΑΙ μαμά γάτα τσιπαρισμένη και ζητείται φιλοξενία για τα 2 μικρα της γατακια,μεχρι να υιοθετηθουν.!Ειναι κοριτσακια και τα δυο, αποπαρασιτομενα και εμβολιασμενα!Ειχαμε βρει την μανουλιτσα τους στην περιοχη της Γλυφαδας.Μετα απο δυο μερες βρηκαμε τα μικρα (4 τον αριθμο) τα οποιοα ηταν χωμενα μεσα σε εναν αγωγο και κλαιγανε αφου ελειπε η μανουλα τους...Τα 2 εχουν ηδη δωθει και ψαχνουμε σπιτακι για τα αλλα 2 και την μανουλιτσα!Η μανουλα εχει στειρωθει και μενουν τα αλλα δυο για τα οποια λογω ασχημων ως τραγικα οικονομικων δεν μπορω να προχωρησω τη διαδικασια...Ειναι πολυ φιλικα και παιχνιδιαρικα!Εχουν μαθει να πηγαινουν στην αμμο τους και τα ονοματα τους ειναι "Σπιθα" (το ασπρο), "Μπιλια" (το γκριζακι) και η μανουλιτσα εχει βαφτιστει απειρες φορες και καταληξαμε τελικα στο ονομα "Μιλου"!!Η Μιλου ειναι αρκετα φοβησμενη και εδω και 3 μηνες που την εχω ακομα δεν εχει συνελθει(!!!) πρεπει να περασε πολυ ασχημες στιγμες στο δρομο μεσα στο φοβο και τους κακους ανθρωπους...Ας την βοηθησουμε να μην ξαναβρεθει εκει...Εχουν μαθει να ειναι και οι 3 μαζι και αποξενωνονται απο τα υπολοιπα και κοιμουνται μαζι αγκαλιτσα...Αδυνατω πλεον να τα κρατησω γιατι εχω ηδη πολλα και αυτα σε μικρο σπιτι και μου ειναι δυσκολο οικονομικα (ειμαι ανεργη) να μπορεσω να τα συντηρω μονιμα...Θα δωθουν αυστηρα σε ΑΠΟΛΥΤΑ φιλοζωους που θα τα κρατησουν εφ ορου ζωης..ή ακομα και φιλοξενια!!Οποιος ενδιαφερεται πραγματικα ας μου στειλει μηνυμα inbox για να μπορω να τα βλεπω και να σας απαντω αμεσα.Ευχαριστω και οσο μπορειτε κοινοποιηστε για να βρουν γρηγορα μονιμο γεματο αγαπη σπιτακι γιατι τους αξιζει!!Η Μιλου εχει τσιπαριστει ηδη..και ο αριθμος ειναι : 968000010058556 Σας παρακαλω!!Δεν εχω πλεον για να τις συντηρησω!!Δεν εχω απο πουθενα οικονομικη βοηθεια και ειμαι ανεργη!Ζηταω τη βοηθεια σας για φιλοξενια ή μονιμο σπιτακι!!Σας παρακαλω...το ξερω οτι δεν ειμαι η μονη σε αυτην την κατασταση..Οποιος μπορει ας με βοηθησει...Εχουν φτασει τα δυο μικρα 3 μηνων και η Μιλου (η μανουλιτσα) εχει στειρωθει..αποπαρασιτωθει..εχει τσιπαριστει και τα μικρα εχουν αποπαρασιτωθει και αυτα και εχουν κανει και τα εμβολια τους!Ειναι πολυ ησυχες αλλα με σκυλακια δεν τα πανε καλα!ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΟΠΟΙΟΣ ΜΠΟΡΕΙ...........

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Επεξεργάστηκε από συντονιστή:
Απάντηση: ΣΟΣ!Χαρίζεται μαμά γάτα,και ζητείται φιλοξενία για τα δυο της μωρά!!!

Μπορουμε να προωθησουμε και στο φεεισμπουκ;:redface:
Μακαρι να πανε ολα καλα...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ναι..και σε ευχαριστω ΠΟΛΥ για το ενδιαφερον σου!!Το εχω ποσταρει και γω βεβαια στο facebook πολλες φορες αλλα μεχρι τωρα δεν εχει γινει κατι....Τους αξιζει ενα γεματο αγαπη σπιτακι..ειναι μαθημενες σε διαμερισμα και ειδικα τα 2 μικρα δεν ξερουν τι θα πει εξω και η Μιλου αν βρεθει εξω θα το σκασει.....Αν βρεθει κατι και εχει αυλη δεν ξερω τι να κανω....Ειδικα στην Αθηνα ειναι επικινδυνο...Εσυ τι με συμβουλευεις..?

Τουλάχιστον εδώ στο My Cat, οφελεί πολύ να κρατάς αυτή την αγγελία ζωντανή, ανανεώνοντάς την συνεχώς. Πόσταρε φωτογραφίες των γατιών προς το παρόν, είναι σημαντικό. Εύχομαι σύντομα να παρουσιαστεί βοήθεια

Σε ευχαριστω για την πληροφορια γιατι το site δεν το γνωριζω και πολυ καλα και εχω ψιλομπερδευτει αλλα θα το βρω..Σε συνολο εχω περισσοτερες γατες απο οσες φαινεται (αν φαινεται καπου) ειχα γραψει 3 αλλα εχω 6!!Προσπαθω να δωσω τις 3...Θα βαλω οσες μπορω τωρα γιατι εκτος απο ολα τα αλλα χαλασε και ο υπολογιστης μου πριν κατι μερες και χαθηκαν ολα!Χτες εβγαλα μερικες και προσπαθω να τις περασω εδω..

Σου στέλνω προσωπικό μήνυμα με οδηγίες για ανέβασμα φωτογραφιών :)

Απάντηση: ΣΟΣ!Χαρίζεται μαμά γάτα,και ζητείται φιλοξενία για τα δυο της μωρά!!!

οκ ευχαριστω! :)

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back