Χαρίζεται μαμόθρεφτο πορτοκαλένιο γατόνι!!

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

avtwvia

Διάσημο μέλος

Η avtwvia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 2.022 μηνύματα.
Με βρηκε μια καλη κοπελα διπλα στο νεκρο αδερφακι μου να κλαιω γεματο απο λαδια μηχανης σχεδον μαυρος.. Με πηρε σπιτι της αλλα τα αλλα της τα γατακια δεν με ηθελαν :'( Ετσι με εδωσε σ αυτην εδω την κοπελα να με φιλοξενησει και να μου βρει ενα καλο σπιτακι να με εχουν βασιλια ή βασιλισσα γιατι ακομα δεν μπορουμε να καταλαβουμε τι ειμαι.. :redface: Ειμαι σχεδον 1.5 μηνα μπουκιτσα και δινομαι για μεσα στο σπιτι με συμφωνια στειρωσης οταν γινω 6 μηνων. :) Υποψηφιοι γατογονεις σας περιμενω. Τζουλια η Χουλιο αναλογως το φυλο μου που θα αποδειχθει συντομα 8)
100_4614.jpg

100_4619.jpg

100_4617.jpg

Α επισης να σας πω οτι λατρευω να μου χαιδευετε την κοιλιτσα.. :redface:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Απάντηση: Χαριζεται μαμοθρεφτο πορτοκαλενιο γατονι!!

Πανέμορφο είναι!!!!!!!..εύχομαι τα καλύτερα για το πορτοκαλάκι!!:)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

:inlove:ευχομαι να εχει μια καλη τυχη το χρυσουλι μου:alljumpy:

Kαινουργιες φωτο μας!!!
001.jpg

002.jpg

αχου!!!! μωρέ αυτό είναι πολύ όμορφο ζουζούνι!!!!:) Ηδη στάθηκε μία φορά τυχερό που επέζησε από τις ρόδες της μηχανής, και σίγουρα με αυτό το απίίίστευτο φατσόνι και τις εκφραστικότατες ματάρες θα βρεθεί τυχερό και δευτερη φορά! του εύχομαι το καλύτερο!!!

υιοθετηθηκε!!:D

:clapup::clapup::clapup:..τέτοια να βλέπω!!!!!!!!:D

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back