yurikos02
Νεοφερμένο μέλος

.Ψάχνει λοιπόν για ένα καινούργιο σπιτάκι, μπόλικη αγάπη και την απαιτούμενη φροντίδα. Η μικρή είναι τώρα 2 μηνών, παίζει ασταμάτητα, τρώει τα πάντα και χρησιμοποιεί άψογα την άμμο της. Μοναδικό πρόβλημα: γουργουρίζει συνεχώς , είτε είναι σε αγκαλιά, είτε τριγυρίζει στα πόδια μας, ακόμα και όταν τρώει!!!!

Έχει αποπαρασιτωθεί εξωτερικά και εσωτερικά…..
Όποιος θέλει μια πολύ γλυκιά παρέα, ας επικοινωνήσεις μαζί μας.
Γιώργος 6946 793585
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Συνημμένα
fenaki12
Δραστήριο μέλος
Καλη τυχη ειναι κουκλα!ουριτσα δες

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
yurikos02
Νεοφερμένο μέλος

τουλάχιστον επιβεβαίωσα ότι η Λαμπρινή περνάει ζάχαρη, οπότε κάτι είναι και αυτό
.Εγώ είχα υποχρέωση και πρός τις γατούλες και προς τους γατογονείς να φροντίσω να είναι όλοι ευτυχισμένοι, έτσι την πήρα πίσω τη μικρούλα

.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
christina.maria
Πολύ δραστήριο μέλος
yurikos02
Νεοφερμένο μέλος
Περισσότερο απ' όλα φαίνεται ότι απόλαυσε τη στιγμή που γύρισε στην αυλή και τα παιχνίδια της (εξ΄ου και οι φωτογραφίες).
Μόνο που ρωτάει όλο και πιο συχνά... ''Πότε θα πάω και γώ στο καινούργιο μου σπιτάκι, κανένας δεν με θέλει εμένα???''
και κοιτάει με αγωνία το κινητό της (ναι δικό της είναι: 6946 793585) περιμένοντας κάποιο μήνυμα.Προς το παρόν την παρηγορεί η μαμά της η Αλίνα....
Η γλυκιά Βάγια είναι πλέον 2μισή μηνών και χαρίζεται με προίκα την κάλυψη όλων των ιατροφαρμακευτικών της εξόδων (εμβόλια, στείρωση κλπ). Αποπαρασίτωση (αρχική) έχει ήδη γίνει...
Συνημμένα
fnou
Πολύ δραστήριο μέλος

yurikos02
Νεοφερμένο μέλος

....).Παράλληλα ετοιμάσαμε και μια αφίσα με την καλύτερη φωτογραφία της, προκειμένου να ενημερώσουμε και αλλους, ότι η μικρούλα χαρίζεται και αναζητά ακόμη το δικό της σπιτάκι και βέβαια μια ζεστή (η μάλλον δροσερή λόγω καλοκαιοριού) αγκαλιά

.Νεώτερα με τον εμβολιασμό...
Αν θέλετε να την παρηγορήσετε για το τσίμπημα του εμβολίου, ξέρετε: 6946 793585 (τo σηκώνει η ίδια...)
yurikos02
Νεοφερμένο μέλος
.'Όταν γύρισε μάλιστα στο σπίτι αφού ενημέρωσε τη μαμά Αλίνα (1η φωτ.)
, της έβγαλε λίγο την ψυχή (2η φωτ.)
και στη συνέχεια πήρε ένα ελαφρύ υπνάκο (3η φωτ)
.... Έχετε δει γάτα να κοιμάται ανάσκελα? εμείς ακόμη γελάμε....

Παρ' όλα αυτά η μικρή δεν σταματάει να ρωτάει: Εμένα κανένας δεν με θέλει ?
και πότε θα πάω στο δικό μου σπιτάκι???
Αν κάποιος μπορεί να την αγαπήσει και θέλει να την φροντίσει ξέρετε.... 6946 793585.
Συνημμένα
christina.maria
Πολύ δραστήριο μέλος
ΞένιαΚ
Νεοφερμένο μέλος
yurikos02
Νεοφερμένο μέλος

Συνημμένα
kakashi-sensei
Δραστήριο μέλος
yurikos02
Νεοφερμένο μέλος

Να είσαι πάντα καλά μικρούλα μας.....

- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool