Χαρίζεται μικρούλα και γλυκούλα

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Καταπληκτικα νεα!!Να ειναι καλα η καρδουλα μας και ευτυχισμενη στην οικογενεια της!!:D

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Υπέροχα νέα!Εύχομαι να έχει μία τέλεια ζωή από εδώ και πέρα!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Καταπληκτικά νέα! :clapup:
Εύχομαι να έχει πλέον μια υπέροχη κι ευτυχισμένη ζωή στο νέο της σπίτι! :)

Η μικρη απο την Παρασκευη το βραδυ ειναι στο καινουργιο σπιτι της μαζι με την γατομαμα της και απο οτι μαθαινω και βλεπω απο φωτο ολοι μερα γουργουριζει και αραζει στις κουβερτες :) . Νομιζω οτι ειναι πολυ χαρουμενη και ειλικρινα η κοπελα που την φαινεται καταπληκτικος ανθρωπος. ευχομαι να περασουν μια ζωη μαζι :)

ευχαριστω το my-cat για τον χωρο και την ευκαιρια που εδωσε σε αυτην την γατουλα.

Εγώ ευχαριστώ παιδιά για την αμέριστη αγάπη, στοργή και προσοχή που της δείξατε σε αυτή την δύσκολη περίοδο για εκείνη!!!:) και το ενδιαφέρον σας πριν αλλά και μετά:)

'Οντως είναι ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΗ η μικρή!! Ομολογώ πως δεν υπήρξε δεύτερη σκέψη, από την πρώτη στιγμή υπήρξε μεγάλη "χημεία" μεταξύ μας -->έρωτας από την πρώτη ματιά!! Από το πρώτο μισάωρο στο σπίτι άρχησε τις αγκαλιές και τις αγάπες!!:)
Παρακάτω σας παραθέτω (για του λόγου το αληθές..) κάποιες φωτογραφίες της "Μικρούλας και γλυκούλας..από σπίτι (πλέον)" - επίσημα "Ούρσουλα" από τις πρώτες της στιγμές στο νέο της σπίτι.

Συνημμένα

• 2012-11-16 21.29.14.jpg
    2012-11-16 21.29.14.jpg
    482,5 KB · Εμφανίσεις: 54
  • 2012-11-16 21.28.18.jpg
    2012-11-16 21.28.18.jpg
    362,8 KB · Εμφανίσεις: 47
  • 2012-11-18 15.37.35.jpg
    2012-11-18 15.37.35.jpg
    713,4 KB · Εμφανίσεις: 49
  • 2012-11-16 22.12.39.jpg
    2012-11-16 22.12.39.jpg
    378,2 KB · Εμφανίσεις: 49
Μπραβο Κυριακη μου , πηρες την σωστη αποφαση να υιοθετησεις τη μικρουλα ! :baby:
Να σου ζηση λοιπον και να περασετε μαζι πολλα ευτυχισμενα , παιχνιδιαρικα και γουργουριστα χρονια !!! :)
Ειναι πανεμορφη :inlove: και δεν θα μπορουσες να διαλεξεις πιο καταλληλο ονομα !! ;)

Κυριακή, σ' ευχαριστούμε γι' αυτή την γλυκιά ενημέρωση. Ειλικρινά, χαμογελά η καρδιά μου. Μακάρι να έχουν κι άλλα γατάκια τέτοια τύχη. Αν κάποια στιγμή θελήσεις, μπορείς να ανοίξεις για την Ούρσουλα (καταπληκτικό όνομα) το δικό της θέμα, εδώ .
:)

Μπραβο Κυριακη μου που την πηρες τη μικρουλα. Ετσι θα μαθει κι αυτη τι σημαινει να κοιμασαι σε κρεββατι, να εχεις κουβερτουλες και αλλα ωραια πραγματα. Σου ευχομαι να ζησετε μαζι πολλα ομορφα και χαδιαρικα χρονια.:D

Κυριακή μου, καλορίζικη και να σου ζήσει η Ούρσουλα!!!:clapup:
Πανέμορφη, όπως το όνομά της..:inlove: Είμαι σίγουρη οτι μια όμορφη ιστορία αρχίζει, η δική σας!:D.

Είναι πανέμορφη η μικρή, chica! :D
Να τη χαίρεσαι κι εύχομαι να μπορούμε να τη θαυμάζουμε και να μαθαίνουμε νέα της στο δικό της θέμα, όπως σου είπε κι η Ριάνα! :)
Καλή ζωή να έχετε οι 2 σας! :D

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back