Χαρίζεται μικρός γατούλης, 4-5 εβδομάδων, στη Θεσσαλονίκη.

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

superCat

Νεοφερμένο μέλος

Ο superCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Θεσπρωτικό (Πρέβεζα). Έχει γράψει 2 μηνύματα.
Καλησπέρα
μάλλον μας έχουν μάθει μετά από τόσα χρόνια γατο-φροντίδας. Έτσι λοιπόν πριν από 2 ώρες βρήκα έναν φουσκερό μπέμπη στην πυλωτή μου.Είναι υγιέστατος, καθαρός και καλοθρεμμένος. Φαίνεται να γουστάρει ανθρώπινη παρουσία γιατι αμέσως άρχισε να μπλέκεται στα πόδια μου και να παίζει με τα μπατζάκια μου. Επειδή αυτό τον καιρό μεγαλώνω και περιθάλπω στον κήπο άλλα 8 γατιά με τις 2 μαμάδες τους, ο καινούργιος είναι λίγο αουτσάιντερ...απ' ότι είδα δε θέλει παρέα με τα υπόλοιπα. Είναι σαφές ότι είναι γεννημένος σπιτόγατος.
Γι'αυτο παρακαλώ όποιος, απο Θεσσαλονίκη ή και αλλού, ενδιαφέρεται να αποκτήσει αυτό το μπέμπη, ας επικοινωνήσει μαζί μου.

ΥΓ.Το πρωί θα έχω και φωτογραφία.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

σου ευχομαι τα καλυτερα...επειδη ειναι καλοθρεμενος και κοινωνικος..λες να εχει ξεφυγει απο κανενα σπιτι;υπαρχει κοντα σου κανενας γειτονας που να ειχε γατο;..μηπως να εβαζες καμμια αφισουλα με φωτο του στην περιοχη..μπας και ειναι κανενος και τον ψαχνει;;..λεμε τωρα..:)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Καλησπέρα
ευχαριστώ για τη παρατήρηση αλλά παρέλειψα να αναφέρω οτι μου τον άφησαν στην πυλωτή με μια κούτα και κρακεράκια...γενικά είμαστε , εγώ και οι δικοί μου, γνωστοί ως το "γατο-καταφύγιο" της γειτονιάς οπότε δεν υπάρχει περίπτωση να το έχασε κάποιος. Σ'ευχαριστώ για την απάντηση και τις ευχές σου, πουπουλίνα!

Καλησπέρα
ευχαριστώ για τη παρατήρηση αλλά παρέλειψα να αναφέρω οτι μου τον άφησαν στην πυλωτή με μια κούτα και κρακεράκια...γενικά είμαστε , εγώ και οι δικοί μου, γνωστοί ως το "γατο-καταφύγιο" της γειτονιάς οπότε δεν υπάρχει περίπτωση να το έχασε κάποιος. Σ'ευχαριστώ για την απάντηση και τις ευχές σου, πουπουλίνα!

ωχ..καταλαβα...τα ιδια τραβαγα και εγω στο προηγουμενο σπιτι..τι να πω...η ανευθυνοτητα περισσευει ...μπραβο σου παντως..ευχομαι οτι καλυτερο..:)

Καλησπερα και καλωσηρθατε.
Δοκιμαστε να βαλετε αγγελιες κι εδω,και καλη τυχη στο γατουλη.:)

Καλή τύχη στο μικρούλι , αν είναι όντως τόσο φιλικό μάλλον θα γέννησε η σπιτική γάτα κάποιου ανεύθυνου που δεν σκέφτηκε να την στειρώσει και αποφάσισε να το φορτώσει σε κάποιον άλλον. Ευτυχώς έπεσε στα χέρια σας! Ανυπομονώ για μια φωτογραφία!!

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back