Χαρίζεται μικρό γατάκι στην Κατερίνη

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

george-maya

Νεοφερμένο μέλος

Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 6 μηνύματα.
Χαιρετώ όλους τους γατόφιλους-ες του site.Απο χθές εχω βρεί ενα μικρό γατάκι(15-20ημερων) δίπλα σε ενα κάδο και το πήρα σπίτι να το φροντίσω για λίγο.Δυστυχώς δεν μπορώ να το κρατήσω διότι εχω ήδη μια φίλη(maya).Όποιος-α νιωθει οτι θελει και μπορει να παρει αυτο το μικρουλι στο σπιτι και να το φροντισει ειναι σιγουρο πως θα το σωσει απο σιγουρο θανατο.Το τηλ. μου ειναι 6946474332 προς ολους τους ενδιαφερομενους.Ευχαριστω!!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Τελευταία επεξεργασία:
Χαιρετώ όλους τους γατόφιλους-ες του site.Απο χθές εχω ενα βρεί ενα μικρό γατάκι(15-20ημερων) δίπλα σε ενα κάδο και το πήρα σπίτι να το φροντίσω για λίγο.Δυστυχώς δεν μπορώ να το κρατήσω διότι εχω ήδη μια φίλη(maya).Όποιος-α νιωθει οτι θελει και μπορει να παρει αυτο το μικρουλι στο σπιτι και να το φροντισει ειναι σιγουρο πως θα το σωσει απο σιγουρο θανατο.Το τηλ. μου ειναι 6946474332 προς ολους τους ενδιαφερομενους.Ευχαριστω!!!

θα μπορούσατε να ανεβάσετε καποια φωτογραφία? θέλω να το προωθήσω στο facebook και συνήθως ο ενδιαφερόμενος θελει και φωτογραφία...

Υ.Γ. την παρασκευή μεχρι και την κυριακή θα ειμαι παραλία κατερίνης... θα ρωτήσω και απο δευτερα θα σας πω...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Αργοτερα κατα τη διαρκεια της ημερας θα ανεβασω καποια φωτο.Θα το ανεβαζα και εγω στο fb αλλα δεν εχω λογαριασμο:)!

λοιπον αυτος ειναι ο μικρος φιλος.απολαυστε τον!!!:P

Συνημμένα

• 27072010044.jpg
    27072010044.jpg
    261,3 KB · Εμφανίσεις: 229
  • 27072010043.jpg
    27072010043.jpg
    259,6 KB · Εμφανίσεις: 79
Μήπως είναι κορίτσι; Γιατί είναι τρίχρωμο και συνήθως τα τρίχρωμα είναι κοριτσάκια...:) Με συγχωρείς αν κάνω και λάθος...Το έχεις πάει σε κάποιον κτηνίατρο για να σου πει πώς να το φροντίσεις; Καλή τύχη εύχομαι!

αρσενικο ειναι κατα 90%.ουτε ο γιατρος δεν ειναι σιγουρος γιατι ειναι μικρο.οσο για την φροντιδα κατι ξερω γιατι και τη maya την πηρα σπιτι σχεδον στην ιδια ηλικια και κατασταση.Ευχαριστω για το ενδιαφερον!!

γεια σου γιώργο!!!!απο κατερίνη κ εγώ..καλά έκανες και το μάζεψες το πιτσιπαπάκι..γρήγορα εύχομαι να βρει το δικόο του σπίτι....

γεια σου kiki808 εγω απο κοζανη ειμαι αλλα εδω και 2 χρονια ειμαι στην Κατερινη.Καλο θα ηταν να βρεθει καποιος να το παρει το γατακι κριμα ειναι.Η κατασταση με τα αδεσποτα γατια εχει ξεφυγει παντου...Λες και δεν εχει συνειδηση ο κοσμος!Το καλο ειναι οτι αφου το βρηκα και το πηρα σιγουρα θα μπορεσει να κερδισει πισω τη ζωη που προσπαθησε καποιος να του στερησει...Ερωτηση :τα πιτσιποπακια που τα θυμηθηκες??????????

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back