Lefteris DoC
Νεοφερμένο μέλος
Ο Lefteris DoC αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 11 μηνύματα.
22-09-10
15:36
Το γατακι αυτο το βρηκα κατω απο το αυτοκινητο μου. Ειναι νεογεννητο. Το ταιζω με μπιμπερο καθε 2 ωρες. Το προβλημα ειναι πως στις 4 Οκτωβρη ξεκιναω σχολη, επισης εχω 3 γατες και δν μπορω δυστυχως να το κρατησω. Οποιος ενδιαφερεται ας μου στειλει μηνυμα.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Συνημμένα
01-10-10
17:51
Hi I would like to know where in thessaloniki you are so I could come see the kitten, my cousin and I would like it
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Lefteris DoC
Νεοφερμένο μέλος
Ο Lefteris DoC αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 11 μηνύματα.
02-10-10
00:45
Hi mate, the cat is in Athens and I will give it only in Athens. Just one question, how did you read my greek text if you can't write greek...?
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum