Χαρίζεται μπόμπιρας blue tabby 45ημερών

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

konstans

Περιβόητο μέλος

Η konstans αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 5.672 μηνύματα.
Ο μπόμπιρας που θα δείτε παρακάτω βρέθηκε πεταμένος σε κάτι βράχια, μαζί με τον αδελφό του.
Για καλή του τύχη τον μαζέψαμε σύντομα, γιατί δεν θα άντεχε για πολύ εκεί.
Προς το παρόν φιλοξενείται σε σπίτι μαζί με τον αδερφό του, ο οποίος έχει ήδη βρει σπιτάκι.
Έχει κάνει το πρώτο του εμβόλιο και θα δωθεί σε γονείς που θα τον φροντίζουν σαν τα μάτια τους και που θα συμφωνούν με τη στείρωση όταν φτάσει στη κατάλληλη ηλικία.
Έχει ήδη μάθει να πηγαίνει στην άμμο του και προσφέρεται για ατελείωτες ώρες παιχνιδιού και αγκαλιάς:D.
Πληροφορίες στο 6977127746 και στο Ilianna_princess@hotmail.com
DSCN1059.jpg

DSCN1021.jpg

DSCN1060.jpg

DSCN1061.jpg

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Καλά επίτηδες το κάνεις;
Πέταξα την σπόντα εχθές αλλά δεν έχω ακόμα απάντηση.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Τι να κάνω κύριε Γιώργο, πρέπει να προωθήσω τα γατάκια:whistle::whistle::whistle:.
αναμένουμε με αγωνία την απάντηση:P

Πλακα κανετεεεεεεεεεεεεεεεεεε;Ειναι απίθανος,υπεροχος,θα γινει απιστευτος γατος,οποιος τον παρει θα μακαριζει την τυχη του!

να πω λιγα λογια και για το χαρακτηρα του παιδιου μου?ειναι ενα αξιαγαπητο και παιχνδιαρικο πλασμα..αρκετα περιεργο..εχει αρχισει και μας ακολουθει παντου απο πισω μας..παρολο που εχει παρεα να ασχοληθει..το βραδυ παει ΠΑΝΤΑ στο κρεβατακι του για υπνο και δεν κοιμαται πουθενα αλλου..οταν ειμαστε εμεις στο σαλονι προτιμα την ανθρωπινη παρουσια και το χαδι..σκαρφαλωνει κατευθειαν στον καναπε και με το που το πλησιασεις χωρις καν να το αγγιξεις αρχιζει το γουργουρητο..ειναι πραγματικα απιστευτο γατακι και θα ηθελα παρα πολυ να το δω να μεγαλωνει..για το χρωμα του δεν θα μιλησω καν..μου εχει παρει τα μυαλα:whistle:μακαρι να μπορουσα να το κρατησω για παντα μαζι μου:)

Ντιν, νταν, ντιν. Για ποιόν χτυπάει η καμπάνα;;;;;;;;;;;
Θα με μουρλάνετε πρωινιάτικο και έχω και πολύ δουλειά.

παντως μπεζεδομπαμπα αν το αποφασισετε κατευθειαν για υιοθεσια εμεις εδω ειμαστε:whistle:

Απίθανο το μωράκι και πολύ πολύ όμορφο!!:P:P:D:DΚαλή τύχη να έχει!!:D:D

DSCN1059.jpg

Αν σας πω ότι πάλι θέλω να κλάψω από συγκίνηση, μη με κοροϊδεύετε..
Το φλοισβο-μωρό είναι υπέροχο, δεν υπάρχουν λόγια για να πούμε τίποτα άλλο. Ελπίζω να έχει κι αυτό σύντομα μια πολύ καλή τύχη.

DSCN1059.jpg

Πω,πω ένας κούκλος!!!:inlove::inlove::inlove:
Για να δούμε ποιος θα είναι ο τυχερός που θα το πάρει!:whistle::whistle::whistle:

Έχει μεγαλώσει το καλό μου και άνοιξαν τόσο πολύ τα χρώματα του:inlove::inlove::inlove:

¨Ενα μικρούλης πρίγκιπας....

αχ ας βρεθει ενα τελειο σπιτακι για αυτο το γατακι...ειναι υπερτελειος!!!ειναι αψογος...τον ακουμπας και αρχιζει το γουργουριτοοοοοοοοο!!!!!!!αν δεν ειχα το σιανρο θα τον επαιρνα σιγουρα...:/:απο τα πιο ομορφα,χαδιαρικα,παιχνιδιαρικα και γουργουριαρικα γατακια σιγουρα...ευχομαι τα καλυτερα για τον γατουλι μου:redface:

αχ ας βρεθει ενα τελειο σπιτακι για αυτο το γατακι...ειναι υπερτελειος!!!ειναι αψογος...τον ακουμπας και αρχιζει το γουργουριτοοοοοοοοο!!!!!!!αν δεν ειχα το σιανρο θα τον επαιρνα σιγουρα...:/:απο τα πιο ομορφα,χαδιαρικα,παιχνιδιαρικα και γουργουριαρικα γατακια σιγουρα...ευχομαι τα καλυτερα για τον γατουλι μου:redface:

σου??:worry:

ο Νικος ειναι ετσι οπως τα λεει..το μονο που κανει ειναι να γουργουριζει..αφου τωρα κοιμουνται αγκαλια με τον πρινς και παω να πιασω τον πρινς να δω τα ματια του και ακουμπαω καταλαθος το αλλο και αρχιζει το μοτερακι:Pεπισης ο Νικος εκανε κατι πολυ εξυπνο να μαθει και τα 2 να ερχονται στο υπνοδωματιο και να κοιμουνται μαζι μας..και τωρα κλεινω την πορτα να μην μπουν και κλαινε απεξω και τα 2..δεν νομιζω να κοιμηθω αποψε:mad:

:hehe::hehe::hehe::hehe::hehe:
Εύγε Νίκο!!!:P

Γατος-ερωτας:inlove::inlove::inlove::inlove::inlove:

Μίλησα πριν λίγο με την Ηλιάννα και σας μεταφέρω το πρόβλημα. Το θέμα που προκύπτει είναι ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΕΠΕΙΓΟΝ και δεν ξέρω ποιος είναι σε θέση να βοηθήσει.
Ο μικρός έμεινε μόνος του γιατί ο Prince που ήταν παρέα του πήγε στο δικό του σπίτι (λεπτομέρειες στο θέμα του εντός της μέρας). Από την στιγμή που έμεινε μονάχος έχει ξεσηκώσει τον κόσμο. Κλαίει και φώνάζει και ψάχνει τον φίλο του.
Υπάρχει κάποιος που έχει ήδη γατάκι και μπορεί να τον φιλοξενήσει προσωρινά ? Θα βοηθούσε πάρα πολύ την κατάσταση αλλά κυρίως την ψυχολογία του μικρού.

Ουφ, έλα μωρέ τον καημένο:(.
μήπως ηρεμήσει σε 1-2 ημέρες;

Ουφ, έλα μωρέ τον καημένο:(.
μήπως ηρεμήσει σε 1-2 ημέρες;

Κωνσταντίνα, δε ξέρω και ειλικρινά δεν είμαι σε φάση να αγχωθώ και για αυτό τώρα.

Πιστεύω ότι θα του περάσει.. Είναι το πρώτο σοκ που έπαθε μένοντας μόνος του...;);)Όταν καταλάβει ότι έτσι θα είναι από εδώ και πέρα μέχρι να πάει στο δικό του σπιτάκι, θα ηρεμήσει..:):)

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back