Hlianna
Διάσημο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kounelaki
Περιβόητο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Hlianna
Διάσημο μέλος
το μωρο κοιμαται συνεχεια με την αδερφη μου και τρεχει απο πισω της ολη την ωρα..γενικα δηλαδη εχει ξετρελανει ολη την οικογενεια
εχει ενδιαφερθει ενα παιδι απο πατρα φοιτητης..ανανεωσα σημερα την αγγελια του..αν δεν ενδιαφερθει κανεις μεχρι την πεμπτη το γατακι θα παει στο παιδι..φαινεται πολυ καλη περιπτωση..θα δουμε
evelynkar
Διακεκριμένο μέλος

Hlianna
Διάσημο μέλος
και πολυ τραμπουκος
θα βγαλω φωτος απλα στην κυριολεξια δεν εχω κατσει καθολου τοσες μερες που ειμαι αθηνα και οχι φωτο δεν προλαβαινω..ουτε να κοιμηθω
επισης σημερα ειχαμε κατι δραματα στο σπιτι που θα παρω τον μικρο παλι πατρα
αρχισαν να μου λενε και που θα το πας παλι κατω κλπ κλπ
Voula
Διάσημο μέλος
Έχει μεγαλώσει πολύ το μωρό μου.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
natalouko
Επιφανές μέλος

Hlianna
Διάσημο μέλος
θα εχει εναν μπαμπα και το καλοκαιρι θα κανει διακοπες στην σαντορινη..απο την μια στενοχωριεμαι που θα μου φυγει απο την αλλη χαιρομαι που βρηκε σπιτακι
παρτε και 2 φωτογραφιες..το μωρο οπως καταλαβαινεται δεν καθεται για φωτο παρα μονο οταν ειναι στην αγκαλια μου ή κοιμαται
Συνημμένα
Voula
Διάσημο μέλος
Αν εμείς κάναμε 1 φορά κάτι, εσύ έκανες 10 με την φιλοξενία, την προσοχή και την αγάπη που έδωσες σε όλα τους.
Με το καλό να πάει στο καινούργιο του σπιτάκι και μακάρι ο μπαμπάς του να μας γράφει τα νέα του

moukelis
Επιφανές μέλος

Καλη τυχη!
natalouko
Επιφανές μέλος

Hlianna
Διάσημο μέλος
Ηλιάννα δεν μπορείς να φανταστείς πόσο συγκινούμαι που τον βλέπω ΄να έχει μεγαλώσει και να είναι τόσο όμορφος.
Αν εμείς κάναμε 1 φορά κάτι, εσύ έκανες 10 με την φιλοξενία, την προσοχή και την αγάπη που έδωσες σε όλα τους.
Με το καλό να πάει στο καινούργιο του σπιτάκι και μακάρι ο μπαμπάς του να μας γράφει τα νέα του![]()
Βουλα μην το συζητας..η αγαπη και η χαρα που μου εδωσαν εκεινα ειναι μεγαλυτερη απο αυτη που εδωσα εγω..νιωθω περηφανη που τα πηρα σκατουλες αρρωστες και τα εκανα αντρακια και φυσικα χαιρομαι για τον τελειο χαρακτηρα που εχουν και τα 3..θα απαιτησω ο μπαμπας να γραφει νεα του γιατι οπως και να το κανεις αυτο το μωρο μου εμεινε τελευταιο και πιο πολυ καιρο και ενα κατι παραπανω το νιωθω

Hlianna
Διάσημο μέλος
..επισης το σπιτι εχει σιτες και θα περιφραξει και το μπαλκονι για να μην πεσει
εγω παρολαυτα ειμαι απαρηγορητη και 1 ωρα τωρα δεν εχω σταματησει να κλαιω

Κωνσταντινα οποτε μπορεσεις κλειδωσε την αγγελια

evelynkar
Διακεκριμένο μέλος

Voula
Διάσημο μέλος

Αγαπημένο μου μωράκι, κάποια ασυνείδητα μυαλά σε πήραν και σε πέταξαν πάνω σε κάτι βρώμικα βράχια, μες τη βροχή και στην υγρασία, μαζί με το αδερφάκι σου για να σε ξεφορτωθούν. Στάθηκες τυχερό καρδούλα μου, αντίθετα με πολλά άλλα που βρίσκονται στα ίδια βράχια πεταμένα και διεκδίκησες το δικαιωμά σου στην ζωή.
Εύχομαι να είσαι πάντα τυχερό στην ζωούλα σου και η αγάπη που γνώρισες από την μαμά Ηλιάννα να σε συντροφεύει πάντα.
Στην δική μας καρδιά θα παραμείνεις το πασχαλιάτικο φλοισβογατάκι μας που επιτέλους βρήκε το σπιτάκι του.
Hlianna
Διάσημο μέλος
Ευτυχώς πρόλαβα να γράψω κάτι πριν κλειδωθεί η αγγελία
Αγαπημένο μου μωράκι, κάποια ασυνείδητα μυαλά σε πήραν και σε πέταξαν πάνω σε κάτι βρώμικα βράχια, μες τη βροχή και στην υγρασία, μαζί με το αδερφάκι σου για να σε ξεφορτωθούν. Στάθηκες τυχερό καρδούλα μου, αντίθετα με πολλά άλλα που βρίσκονται στα ίδια βράχια πεταμένα και διεκδίκησες το δικαιωμά σου στην ζωή.
Εύχομαι να είσαι πάντα τυχερό στην ζωούλα σου και η αγάπη που γνώρισες από την μαμά Ηλιάννα να σε συντροφεύει πάντα.
Στην δική μας καρδιά θα παραμείνεις το πασχαλιάτικο φλοισβογατάκι μας που επιτέλους βρήκε το σπιτάκι του.
αμαν βρε Βουλα..με τσακισες

το σπιτι μου ειναι πραγματικα αδειο

- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool