nikolll
Πολύ δραστήριο μέλος
Η Nικολινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.051 μηνύματα.
23-10-10
15:29
Το πρωι επισκεφτηκα την κτηνιατρο για κατι εκτακτο, και αναμεσα στο ζωακια στο ιατρειο της βρισκεται ενα απιστευτο κουκλακι, δε νομιζω να ειναι καλα καλα ενος μηνα. Της το παρατησε απ'εξω καποιος καλος ανθρωπος, γιατι ξερει μαλλον οτι τα φροντιζει. Θα το κρατησει ενα μηνα μεχρι να ξεπεταχτει και μετα θα το αφησει εξω στην αυλη, στη γειτονια της εχουν καποιες γατες εξω, που της ταιζουν ολοι και τις θελουν λογω ποντικιων, γειτονια με πολυ πρασινο, αυλες κτλ.
Αυτο βεβαια μπορει να αλλαξει εαν βρεθει καποιος να το υιοθετησει!!
Ειναι απο τα πιο ομορφα γατουλια που εχω δει ποτε απο κοντα, δυστυχως δεν εχω φωτογραφια, αλλα ειναι ακρως ερωτευσιμο!!!
Αυτο βεβαια μπορει να αλλαξει εαν βρεθει καποιος να το υιοθετησει!!
Ειναι απο τα πιο ομορφα γατουλια που εχω δει ποτε απο κοντα, δυστυχως δεν εχω φωτογραφια, αλλα ειναι ακρως ερωτευσιμο!!!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
Η Πουπουλίνα είναι αόρατη. Είναι μας γράφει από Κόρινθος (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Έχει γράψει 67.244 μηνύματα.
23-10-10
15:36
Απάντηση: Χαριζεται μωρακι silver tabby απαραμμιλης ομορφιας!
προσπαθησε να βγαλεις φωτο..βοηθαει αφανταστα...
προσπαθησε να βγαλεις φωτο..βοηθαει αφανταστα...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
nikolll
Πολύ δραστήριο μέλος
Η Nικολινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.051 μηνύματα.
23-10-10
15:42
Το ξερω αλλα ειναι δυσκολο, η κτηνιατρος ειναι 20 λεπτα με το αμαξι απο το σπιτι, εγω δεν εχω δικο μου μεταφορικο μεσο, και παντα πηγαινω με καποιον, αλλα μονο για να βγαλω μια φωτογραφια θα ειναι πολυ δυσκολο να παω. Το πρωι που πηγα αρον αρον δεν ειχα μυαλο για φωτογραφιες ( θα εξηγηθω σε αλλο θεμα). Αν τα καταφερω καπως την επομενη εβδομαδα, υποσχομαι να προσπαθησω!!
Ειλικρινα μιλαμε για γατι που το βλεπεις και το παθαινεις το εμφραγμα ομως!!
Το ξερω αλλα ειναι δυσκολο, η κτηνιατρος ειναι 20 λεπτα με το αμαξι απο το σπιτι, εγω δεν εχω δικο μου μεταφορικο μεσο, και παντα πηγαινω με καποιον, αλλα μονο για να βγαλω μια φωτογραφια θα ειναι πολυ δυσκολο να παω. Το πρωι που πηγα αρον αρον δεν ειχα μυαλο για φωτογραφιες ( θα εξηγηθω σε αλλο θεμα). Αν τα καταφερω καπως την επομενη εβδομαδα, υποσχομαι να προσπαθησω!!
Ειλικρινα μιλαμε για γατι που το βλεπεις και το παθαινεις το εμφραγμα ομως!!
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
Η Πουπουλίνα είναι αόρατη. Είναι μας γράφει από Κόρινθος (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Έχει γράψει 67.244 μηνύματα.
23-10-10
15:50
ειμαι σιγουρη....μακαρι να τα καταφερεις..και να βρει και σπιτακι το ζουζουνι..
ειμαι σιγουρη....μακαρι να τα καταφερεις..και να βρει και σπιτακι το ζουζουνι..

maria_lulu
Επιφανές μέλος
Η Mαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 11.108 μηνύματα.
23-10-10
16:28
ελπιζω να βρει ενα σπιτακι γρηγορα!
ελπιζω να βρει ενα σπιτακι γρηγορα!
STELIOS34
Νεοφερμένο μέλος
Ο STELIOS34 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Θεσπρωτικό (Πρέβεζα). Έχει γράψει 102 μηνύματα.
25-10-10
02:12
καλησπερα
ειμαι απο θεσσαλονθκη και ενδιαφερομαι. σε ποια περιοχη ειναι ο κτηνιατρος??
ειμαι απο θεσσαλονθκη και ενδιαφερομαι. σε ποια περιοχη ειναι ο κτηνιατρος??
nikolll
Πολύ δραστήριο μέλος
26-10-10
20:45
@Stelios34 Συγνωμη που δεν σου απαντησα αλλα το γατακι υιοθετηθηκε!!
Γρηγορες διαδικασιες ε?
Κλειδωνω πανυγηρικα
Γρηγορες διαδικασιες ε?
Κλειδωνω πανυγηρικα

- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum