avtwvia
Διάσημο μέλος
Χαριζει ενα καθαροαιμο ντοπερμαν με τα χαρτια του λογω μετακομισης σε σπιτι που δεν δεχονται το σκυλακι λογω μεγεθους!!
Αυτος ειναι ο κουκλος
Τηλ επικοινωνιας 6983739421
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ιβανα
Επιφανές μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
avtwvia
Διάσημο μέλος
καλησπερα και καλη τυχη, αλλα η απορια μου ειναι γιατι δεν ψαχνει σπιτι να δεχονται το ζωο ?
αυτο ειπα και εγω αλλα εχει ηδη μετακομισει και το εχει 3 μηνες σε πανσιον..
Δεν ειναι δικο μου το σκυλι και δεν ξερω τα προσωπικα του οποιουδηποτε για να το δωσει δεν θα μπορει να το εχει..

julia
Διακεκριμένο μέλος

Το βλέμμα και μόνο τα λέει όλα...
Voula
Διάσημο μέλος
Όπως και να 'χει μακάρι να βρεθεί το καλύτερο σπίτι.
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
Καλη τυχη στον σκυλακο...
starter
Δραστήριο μέλος
staman2
Περιβόητο μέλος
Μακάρι μακάρι τότε να το πάρουν τα παιδιά το σκυλάκι.Ο αδερφός και η κοπέλα του μου ψάχνουν εδώ και καιρό ντοπερμαν και απο την επαφή που είχε με εκτροφείς και λοιπούς ιδιώτες ήταν πολύ απογοητευμένος.Θα του δώσω το τηλέφωνο γιατί σίγουρα θα τους ενδιαφέρει.Δεν τους νοιάζει αν είναι μικρό η μεγάλο σε ηλικία.Το προηγούμενο που είχαν ήταν 9 ετών και θυληκο που ο ιδιοκτήτης του το άφησε γιατί έφυγε απο Ελλάδα για λόγους υγείας σε έναν συνεργάτη τους.Απο αυτή ερωτεύτηκαν τη ράτσα και τώρα που πέθανε ψάχνουν εδώ και 5 μήνες για ένα σκυλάκι.
Θα είναι πολύ τυχερο και αυτο αλλα και εκείνοι γιατι πραγματι θα είναι κάτι που θα έχουν συνειδητά επιλέξει και θα τους γεμίσει χαρά όλους αυτη η επιλογή και ανθρώπους αλλα και τον κουκλο σκυλάκο. Καλη τύχη λοιπόν

avtwvia
Διάσημο μέλος
Ο αδερφός και η κοπέλα του μου ψάχνουν εδώ και καιρό ντοπερμαν και απο την επαφή που είχε με εκτροφείς και λοιπούς ιδιώτες ήταν πολύ απογοητευμένος.Θα του δώσω το τηλέφωνο γιατί σίγουρα θα τους ενδιαφέρει.Δεν τους νοιάζει αν είναι μικρό η μεγάλο σε ηλικία.Το προηγούμενο που είχαν ήταν 9 ετών και θυληκο που ο ιδιοκτήτης του το άφησε γιατί έφυγε απο Ελλάδα για λόγους υγείας σε έναν συνεργάτη τους.Απο αυτή ερωτεύτηκαν τη ράτσα και τώρα που πέθανε ψάχνουν εδώ και 5 μήνες για ένα σκυλάκι.
Mακαρι να το παρουν το παιδι μου ειπε οτι εχει ολα του τα χαρτια ειναι 100% καθαροαιμος..
starter
Δραστήριο μέλος
Voula
Διάσημο μέλος
Έτσι σκέφτομαι εγώ. Όπερ σημαίνει ότι οποιαδήποτε δυσκολία και να παρουσιαζόταν, η λύση θα έπρεπε να είναι μια και να αφορά τους πάντες, δίποδα και τετράποδα.
Δυστυχώς φαίνεται και με μεγάλο ποσοστό διαφοράς ότι οι άνθρωποι δεν σκέφτονται και δεν αντιμετωπίζουν τις δυσκολίες το ίδιο.
Και δεν 'καθίζω κανένα σε σκαμνί'. Στο θέμα 'υπεύθυνος ιδιοκτήτης ζώου' είμαι πρώτα και πάνω από όλα αυστηρή με τον εαυτό μου και μετά με τον υπόλοιπο κόσμο.
avtwvia
Διάσημο μέλος
\Κρίνοντας εξ'ιδίων, θεωρώ ότι τα ζώα μου είναι αναπόσπαστο κομμάτι της ζωής μου. Είναι τα παιδιά μου γιατί τα μεγάλωσα (και τα έσωσα από βέβαιο θάνατο ως πρώην αδέσποτα), είναι μέρος της οικογένειας μου, είναι πολλά πράγματα για μένα και δεν θα μπορούσα να φανταστώ τη ζωή μου χωρίς αυτά.
Έτσι σκέφτομαι εγώ. Όπερ σημαίνει ότι οποιαδήποτε δυσκολία και να παρουσιαζόταν, η λύση θα έπρεπε να είναι μια και να αφορά τους πάντες, δίποδα και τετράποδα.
Δυστυχώς φαίνεται και με μεγάλο ποσοστό διαφοράς ότι οι άνθρωποι δεν σκέφτονται και δεν αντιμετωπίζουν τις δυσκολίες το ίδιο.
Και δεν 'καθίζω κανένα σε σκαμνί'. Στο θέμα 'υπεύθυνος ιδιοκτήτης ζώου' είμαι πρώτα και πάνω από όλα αυστηρή με τον εαυτό μου και μετά με τον υπόλοιπο κόσμο.
Kαι εγω συμφωνω σ αυτο απεριοριστα!! Οταν πηγα στη Χιο αν δεν εβρισκα σπιτι να δεχονται γατια δεν θα εμενα εκει και το ειχα δηλωσει!!!Αλλα δεν ειμαστε ολοι οι ανθρωποι το ιδιο..

Voula
Διάσημο μέλος
Έχω την συνάδελφο εδώ που είναι από το Βροντάδο.
avtwvia
Διάσημο μέλος
Αντωνία, sorry για το off topic, από ποιο μέρος της Χίου είσαι ?
Έχω την συνάδελφο εδώ που είναι από το Βροντάδο.
Οχι δεν ειμαι απο εκει απλα εμεινα 8 μηνες εκει για προσωπικους λογους..
Φένια '72
Πολύ δραστήριο μέλος
Οταν δεν ξέρεις το "μετά" σου δεν παιρνεις ενα ζώο και δη ένα τέτοιο ζώο!!! Τετοιου όγκου, τετοιου διαμετρήματος και τέτοιας γονιδιακής κατασκευής.
Μακάρι να βρεθει το συντομότερο σπίτι για το ζωάκι αλλά όποιος ενδιαφερθει, να το ελέγξει ιατρικά πλήρως για λόγους ευνόητους!
Εχουν δει κι αν έχουν δει τα μάτια μας.....κι οσο για τις πανσιόν εγώ αυτά τα ακούω βερεσέ ...
Δηλ. πάλι καλά που δεν το πουλάνε αλλά το χαρίζουν.
Η δικαιολογία ειναι που με θύμωσε...
Κριμα γμτ ειχα ανθρωπο που θα το έπαιρνε αμέσως.
Το ηθελε για φύλαξη πράγμα για το οποίο ειναι φτιαγμένα αυτά τα σκυλιά και σε άριστες συνθήκες. Πραγματικά άριστες!
Αγοράσανε ήδη εκπαιδευμένο λύκο. (τώρα ...ποιο γουρούνι πουλάει 2 ετών ζώα εκπαιδευμένα μη με ρωτήσετε γιατι άνετα τον ευνούχιζα! - το σκυλάκι έχει παθει καταθλιψη κι αυτοι που το εχουν τωρα κανουν τα πάντα για να συνεφέρει. ευτυχως εχει πολύ αγάπη και πιστευω θα το ξεπεράσει)
Ελπίζω κι εύχομαι τα καλύτερα για το μούργο και να μην τον πάρει καποιος μονο επειδή ειναι καθαρόαιμος....(απο κατι τετοιους τα ζωα γινονται "βαλιτσάκια")
ιβανα
Επιφανές μέλος
Κρίνοντας εξ'ιδίων, θεωρώ ότι τα ζώα μου είναι αναπόσπαστο κομμάτι της ζωής μου. Είναι τα παιδιά μου γιατί τα μεγάλωσα (και τα έσωσα από βέβαιο θάνατο ως πρώην αδέσποτα), είναι μέρος της οικογένειας μου, είναι πολλά πράγματα για μένα και δεν θα μπορούσα να φανταστώ τη ζωή μου χωρίς αυτά.
δε θα μπορουσα να συμφωνησω περισσοτερο...
το παιδι σου δεν το παρατας, γιατι να παρατησεις το ζωακι σου?
για μενα δεν το αφηνεις, ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑ ΛΟΓΟ

Καλη του τυχη και παλι, και μακαρι να το παρουν τα παιδια που ενδιαφερθηκαν παραπανω, και να μεινει μαζι τους για παντα

Φένια '72
Πολύ δραστήριο μέλος
^%@%$@*^{^Θ&^%#^%%&*
Ευτυχώς που δεν του φοράνε και πνίχτη δηλαδή...
julia
Διακεκριμένο μέλος
Ιωάννα και Τζούλια, το σκυλί δυστυχώς ήταν μια άτυχη και απερίσκεπτη επιλογή κάποιου που σκεφθηκε το τώρα και όχι το μετά
Όπως και να 'χει μακάρι να βρεθεί το καλύτερο σπίτι.
πως μπορουμε τωρα ειμεις να βαζουμε στο σκαμνι και να κρινουμε εναν ανθρωπο οταν δεν ξερουμε ουτε καν τις συνθηκες κατω απο τις οποιες πηρε αυτη την αποφαση...
Καλη τυχη στον σκυλακο...
Άντε τώρα και πές ότι βρει σπίτι.. να καταλάβει το κακόμοιρο γιατί το έδωσαν.....
Το βλέμμα και μόνο τα λέει όλα...
Δεν έκρινα κανέναν άνθρωπο- ιδιοκτήτη και ούτε αναφέρθηκα σε λόγους.
Είδα 2 μάτια να με κοιτάνε γεμάτα θλίψη, και είπα ΑΥΤΟ που θα μας έλεγε το σκυλάκι αν είχε φωνή.
Ποσώς με νοιάζει ο καθένας τί κουβαλάει και ούτε με νοιάζει να κρίνω πράξεις...
2 μάτια βλέπω... και γι αυτά νοιάζομαι γιατί αυτά τα μάτια θα τραβήξουν τον Γολγοθά.
Καλή τύχη μωρό μου.

Φένια
Δεν κατάλαβα ακριβώς για ποιό σκύλο λές, αλλά πνίχτη φοράει (και) ο σκυλάκος της αγγελίας.
strayshelp
Δραστήριο μέλος
Όσο ανάγκη κ αν είχε να μετακομίσει,ό,τι κ αν του συνέβη,οικονομική καταστροφή ή και γω δεν ξέρω τι,πώς δεν ψάχνεις ένα 2αρακι να δέχονται σκύλο και να ζεις παρέα του?
Οταν τον διάλεγε και τον αγόραζε ήταν καλά...απλά μετά το μετανιώνουμε?
Απλά θέλουμε την Ντομπερμανάρα και μετά το δίνουμε?
Και ποιός θα το πάρει....Α ναι,θα το πάρουν γρήγορα επειδή ειναι καθαροαιμο...κ αν το βαλουν να γενναει και τα πουλανε..θα ναι υπευθυνοι ιδιοκτητες?
Ειναι προς τιμήν του ότι το βαλε σε πανσιον κ δεν το πεταξε στο δρόμο...αλλά για αλλη μια φορα πρέπει να σκεφτομαστε ΠΡΙΝ πάρουμε ενα σκυλο κ πριν το αγορασουμε με ευκολια απο pet shop.

Φένια '72
Πολύ δραστήριο μέλος
[/u]
Δεν έκρινα κανέναν άνθρωπο- ιδιοκτήτη και ούτε αναφέρθηκα σε λόγους.
Είδα 2 μάτια να με κοιτάνε γεμάτα θλίψη, και είπα ΑΥΤΟ που θα μας έλεγε το σκυλάκι αν είχε φωνή.
Ποσώς με νοιάζει ο καθένας τί κουβαλάει και ούτε με νοιάζει να κρίνω πράξεις...
2 μάτια βλέπω... και γι αυτά νοιάζομαι γιατί αυτά τα μάτια θα τραβήξουν τον Γολγοθά.
Καλή τύχη μωρό μου.
Φένια
Δεν κατάλαβα ακριβώς για ποιό σκύλο λές, αλλά πνίχτη φοράει (και) ο σκυλάκος της αγγελίας.
Δεν ειναι ακριβως πνιχτης παιδι μου ... αλυσιδα χωρις εξωτερικά δόντια Οκ πνιχτης ειναι κι αυτή αλλά όχι αυτος που εννοούσα.
Drink some coffee and read again

Too much oxygen ?

- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool