Χαρίζεται ολόμαυρη γατούλα

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

kaith18927

Νεοφερμένο μέλος

Η kaith18927 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Άγιος Δημήτριος (Αττική). Έχει γράψει 19 μηνύματα.
Χαρίζεται ολόμαυρη γατούλα!Είναι το πολύ 1,5 μηνών και ζητάει συνεχώς χάδια.
Τη βρήκα σήμερα κάτω από ένα αυτοκίνητο και έκλαιγε.Έτρεξα να της πάω λίγο γάλα,αν και ξέρω ότι δεν ενδείκνυται,όμως δεν μπορούσα να κάνω και αλλιώς,γιατί ήμουν στη δουλειά.
Στο κενό μου την αναζήτησα και ήταν το καημένο εκεί κρυμμένο.Την πήγα σπίτι,της πήρα φαγητό και το απόγευμα έκλεισα ραντεβού στον κτηνίατρο.
Αν δεν είχα ήδη 2 γατούλες δε θα το σκεφτόμουν να τη δώσω.Όμως τώρα δε γίνεται διαφορετικά.
Όλη την ώρα που σας γράφω,είναι κουρνιασμένη στην αγκαλιά μου και ζητάει χάδια.
Την έκανα και μπάνιο και είναι μια κούκλα.
Είναι περιορισμένη στο ένα δωμάτιο,λόγω του ότι δεν πρέπει να έρθει σε επαφή με τη Θέκλα και το Ρόκο μέχρι να τη δει ο γιατρός.
Πραγματικά είναι κούκλα.Όποιος έχει αδυναμία στις μαύρες γάτες θα ξετρελαθεί.
Το κινητό μου είναι 6972222425

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Αχ μακαρι να εμενα κοντα θα την επερνα σιγουρα ...:(

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Μόλις γυρίσαμε από το γιατρό.Τελικά είναι μικρότερη από 2 μηνών.Της έκανε αποπαρασίτωση,την εξέτασε διεξοδικά και της πήρε αίμα(με νάρκωση,γιατί δεν καθόταν)για όλα τα μεταδοτικά νοσήματα.Είναι της γνώμης ότι είναι μικρή και ταλαιπωρημένη,για να της κάνει τώρα τα εμβόλια.Τη Δευτέρα θα έχουμε τα αποτελέσματα.
Πάντως,πραγματικά αν δεν είχα τα άλλα 2 μου,δε θα την έδινα.Έκτος των χαδιών,είναι και πολύ ήσυχο.Μέσα στο αυτοκίνητο δεν γκρίνιαξε στιγμή.Τα δικά μου σηκώνουν τον τόπο.Αν το κρατούσα η Θέκλα,που είναι ζόρικη θα το διέλυε και είναι κρίμα...Ο αρσενικός μου είναι καλόβολος...

Βάλε και καμιά φωτο της γατούλας.Βοηθάει πολύ στην υιοθεσία.Καλή τύχη εύχομαι.:)

Έχω ήδη στείλει με το κινητό φωτογραφία σε μια κοπέλα από το forum και θα την αναρτήσει εκείνη.

Πώς θα μπορούσα να αναρτήσω τις φωτογραφίες της μικρής;Τις έχω αποθηκευμένες στον υπολογιστή.

Τσα!:D
0393jpg.jpg

0384jpg.jpg

0378jpg.jpg

Κωνσταντίνα μου,σ΄ευχαριστώ πολύ πολύ πολύ!Δεν είναι μια κούκλα;Αν και πιστεύω πως από κοντά είναι ακόμα καλύτερη.Μοιάζει με πανθηράκι!Ελπίζω να βρεθεί κάτι πολύ καλό,γιατί έχει ήδη ταλαιπωρηθεί.Την είχαν βρει κάτι καλόπαιδα και την πέταγαν στον αέρα αφήνοντάς την να σκάει στο έδαφος.Παρόλα αυτά όπου έβλεπε παιδάκι το ακολουθούσε από πίσω.

Τέλεια τα νέα!
Μόλις βγήκαν οι εξετάσεις.Το πανθηράκι είναι υγιέστατο!!!:clapup::clapup::clapup:

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back