nikos_a
Νεοφερμένο μέλος
Βρήκα σήμερα ένα γατάκι. Δεν έχω εμπειρία με κατοικίδια και λείπω λόγω επαγγέλματος σχεδόν 12 ώρες την ημέρα. Το μικρούλι θέλει την αγάπη κάποιου. Είναι πολύ φιλικό και κάθετεται αγκαλίτσα με τις ώρες. Παραθέτω δύο φωτό
Video στο youtube όταν ολοκληρωθεί το ανέβασμα
https://www.youtube.com/watch?v=4FHWCM2u-Pw
Είναι πανέμορφο, με γαλάζια ματάκια. Όσοι ενδιαφέρονται, παρακαλώ ας τηλ όλο το 24ωρο στο 6972 217145. Βρίσκομαι στην Αγία Παρασκευή (Αθήνα). Δυστυχώς δεν μπορώ να το κρατήσω και ψάχνω επειγόντως σπίτι.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Τσαμπικος
Εκκολαπτόμενο μέλος
Καλησπέρα σε όλους
Βρήκα σήμερα ένα γατάκι. Δεν έχω εμπειρία με κατοικίδια και λείπω λόγω επαγγέλματος σχεδόν 12 ώρες την ημέρα. Το μικρούλι θέλει την αγάπη κάποιου. Είναι πολύ φιλικό και κάθετεται αγκαλίτσα με τις ώρες. Παραθέτω δύο φωτό
![]()
![]()
Video στο youtube όταν ολοκληρωθεί το ανέβασμα
https://www.youtube.com/watch?v=4FHWCM2u-Pw
Είναι πανέμορφο, με γαλάζια ματάκια. Όσοι ενδιαφέρονται, παρακαλώ ας τηλ όλο το 24ωρο στο 6972 217145. Βρίσκομαι στην Αγία Παρασκευή (Αθήνα). Δυστυχώς δεν μπορώ να το κρατήσω και ψάχνω επειγόντως σπίτι.
Αχου και σου παει η καρδια να δωσεις εναν γαλανοματη?
Βαλε αγγελια με φωτο στο www.aggeliopolis.gr πιστευω οτι θα γινει αναρπαστος! Ομως δεν εχει σημασια αν λειπεις πολλες ωρες απο το σπιτι τα γατουνια ειναι πολυ ανεξαρτητα ζωακια και υστερα κανεις απο μας δεν ειχε καμια εμπειρια σε ζωακια ομως ολοι μαθαινουμε στην πορεια, αλλωστε δεν ειναι ειναι και τιποτα τρομερο που χρειαζεται να ξερεις ....το πιο βασικο ειναι να τα αγαπας που μαλλον εσυ το αγαπας το μικρουλι για να σε ενδιαφερει η τυχη του...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
nikos_a
Νεοφερμένο μέλος
Καταλαβαίνω τι λες. Απλά είναι πολύ δύσκολα τα ωράρια μου και δυστυχώς οι υποχρεώσεις μου αλλά και τα οικονομικά μου το κάνουν πολύ δύσκολο. Σήμερα του πήρα μια λεκάνη για αφόδευση μαζί με άμμο, κροκέτες και 3 κονσέρβες, ονυχοδρόμιο και 2 παιχνιδάκια. Όποιος πάρει το γατάκι δίνω και αυτά, αρκεί να βρει μια ζεστή αγκαλιά το γατάκι. Το λυπάμαι το καημένο, το πρωί ήθελε να παίξει κι έφευγα και ράγισε η καρδιά μου.

Τσαμπικος
Εκκολαπτόμενο μέλος
Τωρα σε οτι αφορα το κοστος σε περιπτωση που δεν βρεθει καποιος....αν και πιστευω οτι ο μικρος θα γινει αναρπαστοσ δεν ειναι και τοσο μεγαλο οσο πιστευεις....η γατα ειναι απο τα πιο οικονομικα κατοικιδια....μια ενηλικη γατα τρωει το πολυ 1 κιλο ξηρα τροφη το μηνα....περιπου στα 20 ευρω, υστερα τα εμβολια της ειναι γυρω στα 30 ευρω το χρονο, και η στειρωση που την κανεις μια φορα και ξενοιαζεις ειναι στα αρσενικα 25 ευρω.....( αν θες ξερω κτηνιατρο πολυ φθηνο στο Χαλανδρι) απο προικια αυτα που πηρες ειναι υπερ αρκετα...δεν χρειαζεται τιποτα αλλο, πιστεψε με λειπω πολλες ωρες απο οτι εσυ και αρκετες φορες ταξιδευω για δουλεια ανα ολη την ελλαδα και λειπω και μερες απο το σπιτι.....αν εξαιρεσεις καποια μουτρακια στα 5 πρωτα λεπτα η χαρα το οτι σε περιμενειν καποιος δεν περιγραφετε! εγω που εχω 2 γατουνια το κοστος και για τους 2 ειναι γυρω στα 40 ευρω τον μηνα , που ο ενας μαλιστα τρωει και ειδικη τροφη φαρμακευτικη! αγοραζω μαλιστα και την πιο ακριβη αμμο διοτι ερχετε πολυ πιο οικονομικα απο οτι οι φθηνες!
Αν και πιστευω οτι αν αλλαξεις τιτλο και το βαλεις και σε στην αγγελιοπολις σιγουρα θα βρεις σπιτι!
nikos_a
Νεοφερμένο μέλος
Θα δω και για τον τίτλο γιατί δεν βλέπω πως να το κάνω. Αν είναι θα επικοινωνήσω με κάποιον συντονιστή. Ευχαριστώ και πάλι.
christina.maria
Πολύ δραστήριο μέλος

nikos_a
Νεοφερμένο μέλος
Επισυνάπτω και δυο νέες φωτογραφίες.
Voula
Διάσημο μέλος
Εύχομαι να βρεθεί σύντομα ένα σπίτι για την μικρούλα αλλά ε΄πιναι καλοκαίρι και χρειάζεται λίγο υπομονή. Επίσης μια ματιά στα χαρίζονται θα σε κάνει να δεις πόοοοσα γατάκια περιμένουν να βρουν σπίτι.
Έχω την εντύπωση ότι η γατούλα είναι αποτέλεσμα ζευγαρώματος με σιαμ. Τόσο κόβει στους ανθρώπους, τόσο κάνουν

Αυτά τα γαλανά μάτια μόνο σε σιαμ τα έχω δει.
Νίκο εύχομαι και πάλι το καλύτερο.
nikos_a
Νεοφερμένο μέλος
ΟΥΡΑΝΙΑ
Περιβόητο μέλος
Voula
Διάσημο μέλος
Απλά θέλει υπομονή και προώθηση κι αλλού.
Επίσης στείλε μια αναφορά στους mods για να αλλάξουν τον τίτλο του θέματος.
aporw
Διακεκριμένο μέλος

Μυρτω4038
Διακεκριμένο μέλος

Και εγώ πιστεύω ότι θα γίνει ανάρπαστη απλά βρισκόμαστε σε περίοδο διακοπών και είναι λίγο νεκρές οι υιοθεσίες.

Καλή τύχη,σίγουρα της αξίζει το καλύτερο σπίτι.

nikos_a
Νεοφερμένο μέλος
aporw
Διακεκριμένο μέλος
Δυστυχώς δεν έχω κάτι νεότερο. Ίσως πρέπει να την πάρω πίσω καθώς μου ζήτησαν χρήματα για να την δώσουμε σε κάποια κυρία να την προσέχει αλλά ειλικρινά δεν ξέρω τι να κάνω. Πρώτη φορά νιώθω έτσι.
Εννοεις να την αφησεις στο δρομο?? Κριμα ειναι..κανε λιγακι υπομονη..

ΟΥΡΑΝΙΑ
Περιβόητο μέλος
Δυστυχώς δεν έχω κάτι νεότερο. Ίσως πρέπει να την πάρω πίσω καθώς μου ζήτησαν χρήματα για να την δώσουμε σε κάποια κυρία να την προσέχει αλλά ειλικρινά δεν ξέρω τι να κάνω. Πρώτη φορά νιώθω έτσι.
ψυχραίμια δεν απογοητευόμαστε με την πρώτη. Σου είπα αυτά τα γατάκια τα κυνηγάνε για υιοθεσία αλλά βρίσκομαστε σε περίοδο που λείπουν όλοι διακοπές. Συνέχισε να ανανεώνεις αγγελίες και χωρίς απαισιοδοξία. Και τώρα καλοκαίρι είναι βρε αδερφέ αν έχεις καλά περιφραγμένο μπαλκόνι για να μην πέσει το γατάκι μπορείς να έχεις ανοικτά για να αποφεύγεις τις αλλεργίες σου. Θα δεις όλα καλά θα πάνε. Εδώ έχουμε δώσει άλλα γατάκι με μεγαλύτερα προβλήματα και με πολύ πιο κοινές φατσούλες

Voula
Διάσημο μέλος
Cloud and Snow
Δραστήριο μέλος

nikos_a
Νεοφερμένο μέλος
Θα ήθελα να ενημερώσω ότι η μικρή δόθηκε για υιοθεσία μέσω του mycat. Ελπίζω στο νέο της σπίτι να είναι ευτυχισμένη όπως και η νέα της κάτοχος. Το μόνο που θέλει λίγο προσοχή από την νέα ιδιοκτήτρια είναι η επανεπίσκεψη που αναγράφεται στο βιβλιάριο υγείας τον Αύγουστο.
Ευχαριστώ ΑΠΑΝΤΕΣ για την υποστήριξη και θα ήθελα να πω ότι αν και γνωρίζω πλέον ότι έχω πρόβλημα αλλεργίας, αν έβρισκα πάλι κάποια γατούλα θα προσπαθούσα να κάνω το ίδιο και να μην την αφήσω στο δρόμο.
ΟΥΡΑΝΙΑ
Περιβόητο μέλος

- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool