Χαρίζεται ο Γκρί Αραχνοΰφαντος Οπτάσιος

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

starter

Δραστήριο μέλος

Η starter αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 607 μηνύματα.
Γκρί Αραχνουφαντος Οπτασίος
Γατουλης στυλ μπλε ρωσσιας με χαιδευτικο τριχωμα και λαχταριστο βλέμμα ρι...χταριου. Τον απλωνεις διπλα σου οπου πας και δε μενεις ποτέ μονος. Φυσικα τετοιο θαυμα θαυματων θελει καθημερινο χαδι για να ανθισει και να λελουδίσει
Μόνο για σπίτι και εφόσον συμφωνείτε με τη στείρωση ΓατοΟμάδα Θεσσαλονίκης 6979780445(2-4μμ)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Συνημμένα

• γκρι μωρακι1.jpg
    γκρι μωρακι1.jpg
    15,1 KB · Εμφανίσεις: 93
  • γκρι μωρακι21.jpg
    γκρι μωρακι21.jpg
    18,9 KB · Εμφανίσεις: 87
Mπορώ να τον έχω σε συσκευασία δώρου ?

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Απάντηση: Χαρίζεται ο Γκρί Αραχνουφαντος Οπτάσιος

Μήπως θέλεις μαζί και ένα σιαμεζάκι ημίαιμο δώρο;

Αυτός είναι τελευταία άφιξη στα χέρια μου μαζί με το σιαμεζάκι απο έναν εκ του αποτελέσματος ανεύθυνο τύπο που τα μάζεψε μαζί με δυο υπέροχα μαύρα γατάκια και τα έβαλε σε μπάνιο με παράθυρο ανοιχτό!!!! Τον συγκεκριμένο κύριο για να τον ανακτήσω απο πρασιά αναγκάστηκα να κάνω διάρηξη και παρανομη είσοδο σε συνδιασμό με καταπάτηση και όλα αυτά με δυο κονσέρβες και την παγίδα αγκαλιά. Όπως καταλαβαίνεις ρίσκαρα το αυτόφωρο για χάρη του, μόνο σε κάποιον σαν και εσένα θα δοθεί. Τα μαύρα είναι ακόμη χαμένα. Μόνο αυτούς τους δυο έπιασα.

Πολύ χουρχούρης ,πάρα πολύ:inlove::inlove::inlove:

Μπλεδόγατος!! Και πάνω που έλεγα πως θα πάθω κατάθλιψη που υιοθετήθηκε ο Μένιος!!! Καλή τύχη!!

Μπλεδόγατος!! Και πάνω που έλεγα πως θα πάθω κατάθλιψη που υιοθετήθηκε ο Μένιος!!! Καλή τύχη!!
Νέο μωρό στη γειτονιά.Διαδώστε το....

Μήπως θέλεις μαζί και ένα σιαμεζάκι ημίαιμο δώρο;

Πολύ χουρχούρης ,πάρα πολύ:inlove::inlove::inlove:

Aν μου βρεις και ένα καλό δικηγόρο που θα αναλάβει το διαζυγιό μου, ΝΑΙ ΘΕΛΩ ΚΑΙ ΤΟ ΣΙΑΜΕΖΑΚΙ:D
Κακούργα τι μου κάνεις. Δεν ξαναδιαβάζω καμμιά αγγελία σου:(

Aν μου βρεις και ένα καλό δικηγόρο που θα αναλάβει το διαζυγιό μου, ΝΑΙ ΘΕΛΩ ΚΑΙ ΤΟ ΣΙΑΜΕΖΑΚΙ:D

Μη διαβάζεις αμα είναι να κολαστείς αλλά προώθησε όπου και αν μπορείς γιατί πρέπει τα μικρά να βρούνε σπιτάκι αλλιώς και εγώ χάθηκα...:/:

Θα βάλουμε τους δικαστές να ζήσουν με μια γάτα για μια βδομάδα(δεν χρειάζεται παραπάνω:D). Ετσι, για να δουν οτι είναι εξάρτηση και θα βγει το διαζύγιο υπέρ σου!! Θα έχεις και μερικές χιλιάδες μάρτυρες!!!:D Γι αυτό σκάς??:P

Καλή τύχη στον υπέροχο μπλέ γατούλη!!!!:clapup:

Το φιλαράκι μου χαρίστηκε εχθές και εγώ είμαι τώρα μοναχούλης μου και κλαίω. Με θέλει κανείς;;;;; Είμαι πολύ χαδιάρης και μου λείπει μια αγκαλιά να είναι δικιά μου ....:/:

Ήθελα να το γράψω από προχθές:/: Ρε γμτ από την μια χαίρομαι πολύ που υιοθετούνται μικρά, από την άλλη με στεναχωρεί το γεγονός που μικρά γατάκια ράτσας ή έστω ημίαιμα δίνονται σε χρόνο dt.
Κι αυτός ο μικρούλης είναι τόσο πολύ όμορφος κι ας μην είναι ράτσας. Κλαίρη μου, υπομονή. Νομίζω ότι μετά τις 23/8 που σιγά σιγά όλοι θα επιστρέφουν, θα βρεθεί σπίτι και για αυτόν. Φιλιά στην μουσούδα του.

Δε χαριστηκε γρήγορα γιατι ητανε ρατσας το σιαμακι αλλα γιατι ηταν... αρκούδος.. η σωτηρία που ειναι κι εδώ ειχε υιοθετησει πριν τη ξανθιά λιμνούλα μας και τον κοκκο ζάχαρης με τις δύο στάλες καφέ που ηταν αδεσποτοθεσαλονικογ ρατσας.. απλα οταν τον ειδε τον ερωτευτηκε σαν αλλο αρκουδακι και επειδη τα πηγε μια χαρα με τα αλλα και κυριως επειδη ο κοκος εγινε το γατακι της μαμας της με ιδιαιτερη αδυναμία, κατανοήσαμε την λιχουδιαστική της επιθυμία :)

Υιοθετειται αθηνα απο πολύ τελειους με ευαισθησία στα αδέσποτα και υπερ της στειρωσης και ψαχνουμε μεταφορα. Ωπ! τωρα με πηραν κι απο δω για το ιδιο! Αναμενεται μαχη, κικη ετοιμασου να διαλεξεις

Γκρί Αραχνουφαντος Οπτασίος
Γατουλης στυλ μπλε ρωσσιας με χαιδευτικο τριχωμα και λαχταριστο βλέμμα ρι...χταριου. Τον απλωνεις διπλα σου οπου πας και δε μενεις ποτέ μονος. Φυσικα τετοιο θαυμα θαυματων θελει καθημερινο χαδι για να ανθισει και να λελουδίσει
Μόνο για σπίτι και εφόσον συμφωνείτε με τη στείρωση ΓατοΟμάδα Θεσσαλονίκης 6979780445(2-4μμ)
Τι ομορφιά ειναι αυτή!!!!!!!!!!!!!!! Με το καλο να βρει ένα καλό σπιτάκι το κουκλί αυτο!:clapup:

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back