Xotikouli
Νεοφερμένο μέλος
1,5 έτους, εμβολιασμένος, στειρωμένος, αποπαρασιτωμένος.
Τον σώσαμε πριν λίγο καιρό μαζί με την αδερφούλα του από ένα φυτώριο όπου τους πετούσαν πέτρες για να φύγουν.
Είναι γλυκύτατος και πολύ παιχνιδιάρης. Πολύ φιλικός με γατάκια, σκυλάκια και ανθρώπους.
Επικοινωνία: 6982977330 & huppydogs@yahoo.gr
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Xotikouli
Νεοφερμένο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
speri
Διάσημο μέλος
fnou
Πολύ δραστήριο μέλος

κανενα νεο???
CATfairy
Εκκολαπτόμενο μέλος

Σαν πάνθηρας είναι! Αχ..φαίνεται και τρυφερούλης 
Καλή τύχη να έχει κι' αυτό το παιδάκι

ΟΥΡΑΝΙΑ
Περιβόητο μέλος
Xotikouli
Νεοφερμένο μέλος

Όχι, προς το παρόν δεν έχει υιοθετηθεί...

maria_lulu
Επιφανές μέλος
Κανενα νεο απο το γατουλι?
Kalliastar
Διάσημο μέλος
Καλή τύχη!!!
Xotikouli
Νεοφερμένο μέλος
(Παιδιά sorry που έχω καθυστερήσει να απαντήσω, αλλά για κάποιο λόγο δεν ερχόντουσαν ειδοποιήσεις για τα νέα μηνύματα. Πάω να τσεκάρω τι έχω κάνει
)Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool