Χαρίζεται ο Μπέμπης !

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

george_2791

Νεοφερμένο μέλος

Ο george_2791 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 41 μηνύματα.
Βρέθηκε σήμερα 03/12 το πρωί κρυμμένος μέσα σε μηχανή ΙΧ. Έκλαιγε από νωρίς αλλά κανείς δε του έδωσε σημασία. Κάποιος τον παράτησε στην περιοχή "Λόφος Μανάβη" στη Ν.Μάκρη ελπίζοντας να τον μαζέψουνε. Προς το παρόν φιλοξενείται στο σπίτι μου αλλά επειδή η γάτα δε τον θέλει ψάχνω επειγόντως νέους γονείς. Είναι χοντρούλης, μαύρος και υγιής.

6932765507

Φωτό: https://www.mediafire.com/?sharekey=a49706a263d5fd981f8e0fff488e27e0cfd4f475599d5941b16e5c9d3b204475

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Τί γλυκούλης!!!!
Μακάρι να βρεί ένα καλό σπιτάκι.:redface:
Μην την φοβάσαι την γάτα θα τον συνηθίσει.. είναι μικρούλης.;)
Τα ίδια και εγώ ξέρω....

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Τι όμορφη μουρίτσα είναι αυτή.Οπως σου είπε η Julia επειδή είναι μικρός έχει περισσότερες πιθανότητες να τα πάει καλά με τη γάτα.Αξίζει να κάνεις μια προσπάθεια το διάστημα που τον φιλοξενείς.Απ'ότι βλέπω έχεις αυλή οπότε ο μικρός θα 'ναι μια χαρά.Αν βέβαια έχεις ήδη αποφασίσει να τον δώσεις σου εύχομαι καλή επιτυχία.Δες κ δω

Μπέμπης ο "Φάτσας" !

Καλέ είναι ΠΟΛΥ κούκλος.... γιατί δεν τον κρατάτε..??? αφού σας διάλεξε....:redface::rolleyes::inlove::inlove::inlove:

κουκλί... έχω ερωτευθεί..:(

Τι ομορφος που ειναι!Και με τα λευκα του γαντια,κυριος!

κουκλος ειναι ο ατιμος ! σα μωρο ! :inlove::inlove:

Τα νευρα μου...

Ποτέ μου δεν εκτίμησα την προσπάθεια της γάτας να θάψει τα κακάκια της, ..μέχρι τώρα.... :mad:

Ποτέ μου δεν εκτίμησα την προσπάθεια της γάτας να θάψει τα κακάκια της, ..μέχρι τώρα.... :mad:
μπορεις να το εκπαιδεψεις να πηγαινει πανω σε πανες για σκυλους, μολις το δεις οτι θελει να τα κανει , να το βαζεις εκει..σιγα σιγα θα μαθει πιστευω:)

ω ναι, θα εκτιμήσεις τις γάτες πολλές φορές!!:rolleyes::rolleyes:

Βάλε στο μέρος που τον έχεις εφημερίδες.. (θα χρειαστείς πολλές και για το μέλλον, άρχισε την συλλογή) έχε κάπου το φαγητό, και όλο το άλλο εφημερίδες. Θα παρατηρήσεις ότι έχει ένα μέρος που πάει και τα κάνει, ή και 2. Άλλαζε εκεί τις εφημερίδες... Σιγά σιγά, θα τα κάνει όπου υπάρχει εφημερίδα. Τότε θα την πάς την εφημερίδα κοντά στην πόρτα, και σιγά σιγά έξω....

Μπορείς, και είναι και καλό, μόλις τον ταΐζεις, μετά απο 5 λεπτά, τώρα που είναι μικρός, μετά θα γίνει 10, και αργότερα 15... να τον βγάζεις έξω βόλτα. Είναι πολύ κρίσιμο αυτό, να συνδυάσει μαμ, βόλτα, κακά.;)

Μόλις τα κάνει έξω, τον επαινείς, με λιχουδιά ή χάδι, και επιστροφή σπίτι.

Τί μου θύμισες τώρα.....:/:

Γιωργο κατι μου λεει οτι θα δεσετε πολυ καλα εσεις οι δυο σας...
Και απ οτι καταλαβαινω η ευχη του μικρουλη μπεμπη προς τον αγιο βασιλη για αυτες τις γιορτες εκπληρωθηκε...βρηκε ενα πολυ καλο σπιτικο και εναν καλο γονιο...
Φιλικα...Σπυρος

3 more

Τελικά 4 είναι τα άτιμα... ακολούθησα σήμερα τα κλάματα και έφτασα 150 μέτρα πιο πάνω. Τα ταίζει η γειτονιά. 1 αγόρι και 2 κουκλίτσες επιπλέον ! !
Η μία είναι ρεζερβέ για γύθειο (η πιό όμορφη -τελευταία φωτογραφία).
Ο δικός μου θα υιοθετηθεί αύριο-μεθαύριο. 2 έμειναν ακόμα. (φωτ. 1-2-3-4)

Μου είπε ο κύριος που τα είχε προσωρινά στην αυλή του (τα διώχνει όμως γιατί τρώνε λάστιχα-καλώδια κλπ) ότι η μητέρα τους βρέθηκε νεκρή. Κοιμούνται κάτω από μία σκάλα.

Συνημμένα

• Εικόνα0592.jpg
    Εικόνα0592.jpg
    229,2 KB · Εμφανίσεις: 36
  • Εικόνα0593.jpg
    Εικόνα0593.jpg
    234,6 KB · Εμφανίσεις: 43
  • Εικόνα0594.jpg
    Εικόνα0594.jpg
    373,6 KB · Εμφανίσεις: 47
  • Εικόνα0595.jpg
    Εικόνα0595.jpg
    346,2 KB · Εμφανίσεις: 32
  • Εικόνα0596.jpg
    Εικόνα0596.jpg
    304,2 KB · Εμφανίσεις: 40
Κουκλιά είναι όλα τους!!!:P:P:P Εύχομαι να βρουν και τα 2 το δικό τους σπιτάκι!!!:):):)

Ο μπέμπης υιοθετήθηκε ! ! ! Εμβολιάστηκε, σενιαρίστικε, μάζεψε την κουβερτούλα του και όλη τη σκυλοπροίκα του και περίμενε τη νέα του οικογένεια να τον παραλάβει. Μόλις άκουσε τα γλυκόλογα και πήρε τα πρώτα χάδια κατουρήθηκε πάνω του από τη χαρά του!

Εντάξει? Εφυγε? να κατέβω ?

220...Βόλτ...νιώθω στο κορμί να με χτυπούν

Εφυγε ο μπέμπηθ ? ουφφφφ κατεβαίνω

Ο μπέμπης υιοθετήθηκε ! ! ! Εμβολιάστηκε, σενιαρίστικε, μάζεψε την κουβερτούλα του και όλη τη σκυλοπροίκα του και περίμενε τη νέα του οικογένεια να τον παραλάβει. Μόλις άκουσε τα γλυκόλογα και πήρε τα πρώτα χάδια κατουρήθηκε πάνω του από τη χαρά του!
Τι τέλεια νέα!!!:up::up::D:D
Εύχομαι να βρει και το άλλο το δικο του σπιτάκι!!!:):):)

Υιοθετήθηκαν και τα 3 αδερφάκια του τις τελευταίες 5 ημέρες.
Από χθές που δημοσιεύτηκε η αρχική αγγελία στο 'Ε" της Ελευθεροτυπίας 25/12/09 (το ηλεκτρονικό www.enet.gr/farma δεν έχει ενημερωθεί ακόμα)
έχω δεχτεί 3 τηλεφωνήματα. Φαίνεται ότι υπάρχει μεγάλη αναγνωσιμότητα
και μάλλον το είχα υποτιμήσει.

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back