george_2791
Νεοφερμένο μέλος
6932765507
Φωτό: https://www.mediafire.com/?sharekey=a49706a263d5fd981f8e0fff488e27e0cfd4f475599d5941b16e5c9d3b204475

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
julia
Διακεκριμένο μέλος
Μακάρι να βρεί ένα καλό σπιτάκι.

Μην την φοβάσαι την γάτα θα τον συνηθίσει.. είναι μικρούλης.

Τα ίδια και εγώ ξέρω....
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
vi2ka
Πολύ δραστήριο μέλος
george_2791
Νεοφερμένο μέλος
julia
Διακεκριμένο μέλος

κουκλί... έχω ερωτευθεί..

moukelis
Επιφανές μέλος
ιβανα
Επιφανές μέλος

george_2791
Νεοφερμένο μέλος
Ποτέ μου δεν εκτίμησα την προσπάθεια της γάτας να θάψει τα κακάκια της, ..μέχρι τώρα....

evelynkar
Διακεκριμένο μέλος
μπορεις να το εκπαιδεψεις να πηγαινει πανω σε πανες για σκυλους, μολις το δεις οτι θελει να τα κανει , να το βαζεις εκει..σιγα σιγα θα μαθει πιστευωΠοτέ μου δεν εκτίμησα την προσπάθεια της γάτας να θάψει τα κακάκια της, ..μέχρι τώρα....![]()

julia
Διακεκριμένο μέλος
Ποτέ μου δεν εκτίμησα την προσπάθεια της γάτας να θάψει τα κακάκια της, ..μέχρι τώρα....![]()
ω ναι, θα εκτιμήσεις τις γάτες πολλές φορές!!

Βάλε στο μέρος που τον έχεις εφημερίδες.. (θα χρειαστείς πολλές και για το μέλλον, άρχισε την συλλογή) έχε κάπου το φαγητό, και όλο το άλλο εφημερίδες. Θα παρατηρήσεις ότι έχει ένα μέρος που πάει και τα κάνει, ή και 2. Άλλαζε εκεί τις εφημερίδες... Σιγά σιγά, θα τα κάνει όπου υπάρχει εφημερίδα. Τότε θα την πάς την εφημερίδα κοντά στην πόρτα, και σιγά σιγά έξω....
Μπορείς, και είναι και καλό, μόλις τον ταΐζεις, μετά απο 5 λεπτά, τώρα που είναι μικρός, μετά θα γίνει 10, και αργότερα 15... να τον βγάζεις έξω βόλτα. Είναι πολύ κρίσιμο αυτό, να συνδυάσει μαμ, βόλτα, κακά.

Μόλις τα κάνει έξω, τον επαινείς, με λιχουδιά ή χάδι, και επιστροφή σπίτι.
Τί μου θύμισες τώρα.....

spyridon1979
Εκκολαπτόμενο μέλος
Και απ οτι καταλαβαινω η ευχη του μικρουλη μπεμπη προς τον αγιο βασιλη για αυτες τις γιορτες εκπληρωθηκε...βρηκε ενα πολυ καλο σπιτικο και εναν καλο γονιο...
Φιλικα...Σπυρος
george_2791
Νεοφερμένο μέλος
Τελικά 4 είναι τα άτιμα... ακολούθησα σήμερα τα κλάματα και έφτασα 150 μέτρα πιο πάνω. Τα ταίζει η γειτονιά. 1 αγόρι και 2 κουκλίτσες επιπλέον ! !
Η μία είναι ρεζερβέ για γύθειο (η πιό όμορφη -τελευταία φωτογραφία).
Ο δικός μου θα υιοθετηθεί αύριο-μεθαύριο. 2 έμειναν ακόμα. (φωτ. 1-2-3-4)
Μου είπε ο κύριος που τα είχε προσωρινά στην αυλή του (τα διώχνει όμως γιατί τρώνε λάστιχα-καλώδια κλπ) ότι η μητέρα τους βρέθηκε νεκρή. Κοιμούνται κάτω από μία σκάλα.
Συνημμένα
natalouko
Επιφανές μέλος

Εύχομαι να βρουν και τα 2 το δικό τους σπιτάκι!!!

george_2791
Νεοφερμένο μέλος

Εντάξει? Εφυγε? να κατέβω ?

220...Βόλτ...νιώθω στο κορμί να με χτυπούν

Εφυγε ο μπέμπηθ ? ουφφφφ κατεβαίνω
natalouko
Επιφανές μέλος
Τι τέλεια νέα!!!Ο μπέμπης υιοθετήθηκε ! ! ! Εμβολιάστηκε, σενιαρίστικε, μάζεψε την κουβερτούλα του και όλη τη σκυλοπροίκα του και περίμενε τη νέα του οικογένεια να τον παραλάβει. Μόλις άκουσε τα γλυκόλογα και πήρε τα πρώτα χάδια κατουρήθηκε πάνω του από τη χαρά του!

Εύχομαι να βρει και το άλλο το δικο του σπιτάκι!!!

george_2791
Νεοφερμένο μέλος
Από χθές που δημοσιεύτηκε η αρχική αγγελία στο 'Ε" της Ελευθεροτυπίας 25/12/09 (το ηλεκτρονικό www.enet.gr/farma δεν έχει ενημερωθεί ακόμα)
έχω δεχτεί 3 τηλεφωνήματα. Φαίνεται ότι υπάρχει μεγάλη αναγνωσιμότητα
και μάλλον το είχα υποτιμήσει.
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool