Voula
Διάσημο μέλος
melaslog
Δραστήριο μέλος
Μπίλια, κάνε γρήγορα αυτά που σου είπα στο δικό μου θέμα. Με αυτά τα κόλπα και κάποια δικά σου θα είσαι ακαταμάχητος και δεν θα σε αφήνουν με τίποτα.
Συναδελφικά, Μπεζές.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
vi2ka
Πολύ δραστήριο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
vi2ka
Πολύ δραστήριο μέλος
Κάνω μπεζεδάκι,κάνω.Μπίλια, κάνε γρήγορα αυτά που σου είπα στο δικό μου θέμα. Με αυτά τα κόλπα και κάποια δικά σου θα είσαι ακαταμάχητος και δεν θα σε αφήνουν με τίποτα.
Συναδελφικά, Μπεζές.
Και κολοτούμπες με την κεφάλα μου και το λωρίδι μου σηκώνω και κλαίω σπαρακτικά όταν με κλείνουν στην κουζίνα και χώνομαι στο λαιμό της μαμάς αλλά τίποτα.Δε χωράμε λέει και τα τρία,δεν έχει λεφτά η μαμά λέει,δε με γουστάρει η μεγάλη λέει γι'αυτό πρέπει να πάω σε δικό μου σπίτι.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
natalouko
Επιφανές μέλος
Μπίλια μου για τα πρώτα δύο δεν μπορώ να κάνω κάτι αλλά για την μεγάλη μπορώ!!!Κάνω μπεζεδάκι,κάνω.Και κολοτούμπες με την κεφάλα μου και το λωρίδι μου σηκώνω και κλαίω σπαρακτικά όταν με κλείνουν στην κουζίνα και χώνομαι στο λαιμό της μαμάς αλλά τίποτα.Δε χωράμε λέει και τα τρία,δεν έχει λεφτά η μαμά λέει,δε με γουστάρει η μεγάλη λέει γι'αυτό πρέπει να πάω σε δικό μου σπίτι.

Στέλνω την Ηλέκτρα, την βάζει στην θέση της και μετά δεν πρόκειται να σε ξαναενοχλήσει!!!!

vi2ka
Πολύ δραστήριο μέλος
Αν θες να μαζέψεις μαλλί για πουλόβερ...στείλτηΜπίλια μου για τα πρώτα δύο δεν μπορώ να κάνω κάτι αλλά για την μεγάλη μπορώ!!!Στέλνω την Ηλέκτρα, την βάζει στην θέση της και μετά δεν πρόκειται να σε ξαναενοχλήσει!!!!
![]()

natalouko
Επιφανές μέλος
Δεν το συνεχίζω...γιατί μου φαίνεται θα έρθουμε για μαλλί και θα βγούμε ξεμαλιασμένοι!!!Αν θες να μαζέψεις μαλλί για πουλόβερ...στείλτη![]()

Voula
Διάσημο μέλος
Κάνω μπεζεδάκι,κάνω.Και κολοτούμπες με την κεφάλα μου και το λωρίδι μου σηκώνω και κλαίω σπαρακτικά όταν με κλείνουν στην κουζίνα και χώνομαι στο λαιμό της μαμάς αλλά τίποτα.Δε χωράμε λέει και τα τρία,δεν έχει λεφτά η μαμά λέει,δε με γουστάρει η μεγάλη λέει γι'αυτό πρέπει να πάω σε δικό μου σπίτι.
Τα 'παν κι άλλοι αυτά.......

vi2ka
Πολύ δραστήριο μέλος

Πότε θα πάω σπίτι μου?Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Συνημμένα
natalouko
Επιφανές μέλος

vi2ka
Πολύ δραστήριο μέλος
Είναι ο μπαγάσας πανάθεμα τονΌσο μεγαλώνει ομορφαίνει ο μικρός!!!![]()
δε με λες κορίτσι,εσένα τα μικρά σου έχουνε μακρυά μουστάκια?Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis
Επιφανές μέλος
Σωστός ζεν πρεμιέ!
Ειχαμε κανενα ενδιαφερον;
natalouko
Επιφανές μέλος
Εν συγκρίσει με το μικρό κεφαλάκι τους, τα μουστάκια είναι μακρυά...Είναι ο μπαγάσας πανάθεμα τονδε με λες κορίτσι,εσένα τα μικρά σου έχουνε μακρυά μουστάκια?

vi2ka
Πολύ δραστήριο μέλος
Δυστυχώς τίποταΣωστός ζεν πρεμιέ!
Ειχαμε κανενα ενδιαφερον;

vi2ka
Πολύ δραστήριο μέλος
α οκ άρα πρέπει να τον πάω στο γιατρόΕν συγκρίσει με το μικρό κεφαλάκι τους, τα μουστάκια είναι μακρυά...![]()

natalouko
Επιφανές μέλος
Γιατί??? Έχει κοντά μουστάκια???α οκ άρα πρέπει να τον πάω στο γιατρό![]()

vi2ka
Πολύ δραστήριο μέλος
σε μεγάλο βαθμό τα μουστάκια του είναι σαν να τα έχει κόψει κάποιος με ψαλίδι ή σα να βγαίνουν τώρα από τη ρίζα και μου κάνει εντύπωσηΓιατί??? Έχει κοντά μουστάκια???![]()

Voula
Διάσημο μέλος
Κάποια μωρά όταν γεννιούνται έχουν πολύ μαλλί, κάποια άλλα όχι. Μπορεί να είναι κάτι αντίστοιχο.
vi2ka
Πολύ δραστήριο μέλος
Ενα τον έχουμε και ανησυχούμεΓια τα μουστάκια του καλέ θα τον πας στον γιατρό ??? Θα με τρελλάνεις.
Κάποια μωρά όταν γεννιούνται έχουν πολύ μαλλί, κάποια άλλα όχι. Μπορεί να είναι κάτι αντίστοιχο.
θα τον πάω έτσι κ αλλιώς για να κάνει το εμβόλιο του.Εν τω μεταξύ έχει αποκτήσει ένα φετίχ περίεργο
του αρέσει να του χαϊδεύω..ε...χμ...τα @@ του
τεντώνει τα πατούσια του και ηδονίζεται

Voula
Διάσημο μέλος
Ενα τον έχουμε και ανησυχούμεθα τον πάω έτσι κ αλλιώς για να κάνει το εμβόλιο του.Εν τω μεταξύ έχει αποκτήσει ένα φετίχ περίεργο
του αρέσει να του χαϊδεύω..ε...χμ...τα @@ του
τεντώνει τα πατούσια του και ηδονίζεται
![]()
Δεν πάς καλά, καθόλου καλά

- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool
Είναι πολύ όμορφος ρε Βιβίκα και δυστυχώς, ως ποαθούσα, γνωρίζω το πόσο δένεσαι με ένα γατάκι που έχεις μεγαλώσει από μωρό.