Χαρίζεται ο Πρασινομάτης Γόης

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

starter

Δραστήριο μέλος

Η starter αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 607 μηνύματα.
Πρασινοματης Γοης Ολκης
Ο Γοης σου ριχνει μια ματια και τσακ πεφτεις κατω! εχει βελουδινο τριχωμα και... απιστευτη χαρη ειναι γατος που προκαλει εξαρτηση παρα τους 4 μηνες του. Τρεχάτε κόσμε......
Μόνο για σπίτι και εφόσον συμφωνείτε με τη στείρωση ΓατοΟμάδα Θεσσαλονίκης 6979780445(2-4μμ)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Συνημμένα

• Ηρακλης.jpg
    Ηρακλης.jpg
    564,2 KB · Εμφανίσεις: 71
Απάντηση: Χαρίζεται ο Πρασινομάτης Γοης

Αυτό το αγόρι είναι στα χέρια μου. Είναι σωστό αρσενικό. Γλύκο όσο πρέπει , χαδιάρικο όσο πρέπει και σκληρό όσο πρέπει.Αξίζει την προσοχή σας:)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

O πρασινομάτης γόης θα κάψει καρδιές...

Μακάρι Βούλα μου, μόνο μια να κάψει μας φτάνει! Είναι πολύ καλά γατάκια και αυτός και ο αδερφούλης του, πέρασαν πολλά και αξίζουν ένα σπιτάκι. Βέβαια δε συμφέρει να τα ταίζεις....Αντρες!!!

:hehe::hehe::hehe::hehe::hehe::hehe::hehe:
Καλή τύχη γόη!!!

Τι όμορφος πρασινομάτης!! Καλή τύχη!

Τζα!!!!
Και εγω ακόμη περιμένω.....:)

Συνημμένα

• ηρακληςνεο.jpg
    ηρακληςνεο.jpg
    11,7 KB · Εμφανίσεις: 37
πωπωωω τι αρσενικό :$

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back