Είναι εμβολιασμένος (πρώτο εμβόλιο) και αποπαρασιτωμένος.
Θα δοθεί με τροφή και άμμο για τον πρώτο καιρό.
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6943876567
Αριθμός Πρωτοδικείου "Η Αγάπη": 30248/03.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Συνημμένα
Selina Kyle
Τιμώμενο Μέλος
Καλή τύχη του εύχομαι, είναι σωστό κουκλάκι

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Lord Kratos
Τιμώμενο Μέλος

Popix
Εκκολαπτόμενο μέλος

vasopent
Εκκολαπτόμενο μέλος
Η φιλοξενία του Σίμπα τελειώνει σε λίγες μέρες και θα βρεθεί στο δρόμο! Απο 7 ημερών που βρέθηκε είναι μεγαλωμένος μέσα στο σπίτι και δεν υπάρχει περίπτωση να επιβιώσει έξω! Σήμερα είναι 5 μηνών, μαθημένος στην άμμο του, πολύ παιχνιδιάρης και τα πάει καλά με άλλες γάτες. Δυστυχώς λόγω του οτι έχω 2 σκυλιά και 1 γάτα μέσα στο σπίτι δεν μπορώ να τον κρατήσω και θα αναγκαστώ να τον αφήσω ξανά στον δρόμο μόλις λήξει και αυτή η φιλοξενία του σε φιλικό σπίτι. Βοηθήστε!
Είναι στην Αθήνα, εμβολιασμένος,αποπαρασιτωμένος (εσωτερικά & εξωτερικά) και θα δοθεί με τροφή και άμμο για τον πρώτο καιρό. Επίσης όταν έρθει η ώρα θα αναλάβω την στέιρωση του.
Όποιος ενδιαφέρεται να του δώσει μια θέση στο σπίτι του ας επικοινωνήσει στο : 6943876567, fotant@gmail.com
Aριθμός πρωτοδικείου "η αγάπη": 30248/03
Claire Rentfield
Επιφανές μέλος
Αχ, οχι μωρε στο δρομο. Εχει ζησει απο 7 ημερων απ' οτι γραφεις σε σπιτι, δεν θα επιβιωσει στο δρομο. Απο ποια περιοχη εισαι; Αν ειναι το θεμα η φιλοξενια, θα μπορουσα να τον φιλοξενησω μεχρι να βρεθει σπιτακι, αν τον δεχτει ο δικος μου ο τυραννος.
Γειά σου, αυτή την στιγμή φιλοξενείται Αθήνα μπορεί για 1 εβδομάδα μπορεί για 2 μπορεί για 1 μήνα. Το θέμα είναι οτι τον έχω πάει Θεσσαλονίκη όπου φιλοξενήθηκε 1 μήνα σε μια κοπέλα και 2 μήνες σε μια κυρία,τώρα στην Αθήνα πήγε σε άλλη φιλοξενεία. Παρατείνω την στιγμή που θα βγεί στο δρόμο αλλά δεν είναι και ότι καλύτερο να αλλάζει συνέχεια σπίτια.. Και είναι τόσο καλός και ναζιάρης...Αν χρειαστώ και άλλη φιλοξενεία θα σου πώ,μέχρι τότε προώθησε το σε όποιον μπορείς,πρέπει να βρει μόνιμο σπίτι.
Σε ευχαριστώ για το ενδιαφέρον σου.
Claire Rentfield
Επιφανές μέλος
Δεν χρειαζεται να με ευχαριστεις καθολου. Θα το πω οπου μπορω, θα το προωθησω με οποιο τροπο μπορω. Θα προσπαθησω και σε αλλες ιστοσελιδες, αν και ειμαι σχετικα νεα στο internet και δεν σκαμπαζω και πολλα. Μακαρι να γινοταν να το παρω εγω, αλλα η ηλικια μου ειναι αποτρεπτικη για τοσο μικρο γατακι. Και ειναι τοσο κουκλακι το μωρακι μου!!!
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool