Χαρίζεται ο Χορσος...γκριζάκος μπλεδάκος ημίαιμος!!!

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

fnou

Πολύ δραστήριο μέλος

Η fnou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 1.012 μηνύματα.
χαριζεται ο Χορσος ενας φουντωτος ψιψινος γκριζακος μπλεδακος ημιαιμος.
ειναι 1,5 ετων,στειρωμενος,αποπαρασιτωμενος κ εμβολιασμενος.
ειναι φουντωτος με ομορφα ματακια,του αρεσει να κανει τουμπιτσες για χαδακια στην κοιλιτσα κ ειναι πολυ ησυχος.
χρησιμοποιει πολυ τα μπροστινα του ποδαρακια,ιδιαιτερα οταν ειναι να κλεψει το πιατο απο τα αλλα γατακια!:hehe:
εχει εναν υπεροχο χαρακτηρα,γι'αυτο κ πιστευω οτι οποιος τον υιοθετησει θα ειναι πολυ τυχερος.
ειναι γεννημενος για να ζει μεσα σε σπιτι!
περιοχη νεας σμυρνης

fnouki90@hotmail.com

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Καλο μου...Βαλε φωτο αν μπορεσεις!! Μακαρι να βρει συντομα σπιτι!!!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Αυτος ο γατος ειναι ανεπαναληπτος, ειναι ερωτας, ειναι ο ορισμος του γατου!!
Βρε Φνου θελω να σε ρωτησω εδω και καιρο, ποσες γατες εχεις?:redface:

οι φωτογραφιες βοηθουν παρα πολυ! αλλα απο την περιγραφη δειχνει να ειναι κουκλος! ελπιζω να βρει ενα σπιτακι!

παιδια συγγνωμη,αλλα δεν ειχα παρει χαμπαρι οτι δεν ανεβασα φωτο...
οριστε το παλικαρι μας
:)

Συνημμένα

• DSCF0076 (2).JPG
    DSCF0076 (2).JPG
    183,9 KB · Εμφανίσεις: 98
  • DSCF0156.JPG
    DSCF0156.JPG
    183,8 KB · Εμφανίσεις: 96
ειναι πανεμορφος! αλλα γτ δινετε ενας τετοιος κουκλος???:worry:

εχω 20 ψιψινια:)
τα οποια φροντιζω ετσι,δεν ειναι ολα οικοσιτα:P

δινεται γιατι πιστευω οτι του αξιζει η αποκλειστικοτητα και μονο;)

Επεξεργάστηκε από συντονιστή:
ελπιζω να τον φροντιζει η καινοργια οικογενεια!

Tι να πω εκτος απο μπραβο για την υπομονη, το κουραγιο και το χρονο αναμεσα σε αλλα που διαθετεις για τα γατονια!
Παντως πολλα κουκλια εχουν περασει απο τα χερια σου ε?;)

ουουουουουουοου...απειρα πραγματικα!
απο μικρη με θυμαμαι εκτος απο τα οικοσιτα που ειχαμε,να πηγαινοφερνω κατα καιρους γατακια μικρα σε κουτες και να τα φροντιζω,πουλακια χτυπημενα και τετοια πραγματα:whistle:
γατακια εχουν περασει απο τα χερια μου αμετρητα και μικρα και αρρωστα και χτυπημενα,αλλα και υγιεστατα!
τωρα ειμαι στα 20 περιπου και παλευω να τους βρω ενα σπιτακι για μια καλυτερη ζωουλα:redface:
ευχομαι να πανε ολα καλα...

ενδιαφερομαι για τον γατουλη και το σπιτι μου ειναι στην Ιστιαια βορειου εββοιας και εκει στην γειτωνια μου υπαρχουν και αλλες γατες σαν αυτον και πολυ καλοι γειτωνες που και αυτοι τις φροντιζουν παρα πολυ και τις αγαπανε αλλα δεν μπορω να τον ζητησω γιατι ειναι στειρωμενος και οι στειρομενοι γατοι ειναι πλυ πιο αδυναμοι οποτε οι αλοι οι γατοι που ειναι σκετη συμορια δεν θα τον δεχτουν(ακομα και αγνωστος σε εκεινους αν αποδηχτει δυνατος θα ειναι μεσα στην ιερρχια ) και θα την εχει ασχημα

σου ευχομαι να βρεις συντομα σπιτακι γατουλι

ενδιαφερομαι για τον γατουλη και το σπιτι μου ειναι στην Ιστιαια βορειου εββοιας και εκει στην γειτωνια μου υπαρχουν και αλλες γατες σαν αυτον και πολυ καλοι γειτωνες που και αυτοι τις φροντιζουν παρα πολυ και τις αγαπανε αλλα δεν μπορω να τον ζητησω γιατι ειναι στειρωμενος και οι στειρομενοι γατοι ειναι πλυ πιο αδυναμοι οποτε οι αλοι οι γατοι που ειναι σκετη συμορια δεν θα τον δεχτουν(ακομα και αγνωστος σε εκεινους αν αποδηχτει δυνατος θα ειναι μεσα στην ιερρχια ) και θα την εχει ασχημα

σου ευχομαι να βρεις συντομα σπιτακι γατουλι

Παπαρους,οταν υιοθετουμε ενα γατακι..συνηθως ειναι για μεσα στο σπιτι.Το πολυ-πολυ για εναν προστατευμενο κηπο,με την προυποθεση ομως οτι ο γατος δεν μπορει να ζησει μεσα στο σπιτι.Το να παρουμε ενα γατι και να το βαλουμε σε μια γειτονια,να το ταιζουν οι γειτονες..και γενικα να ζει στο δρομο..δεν νομιζω οτι ειναι και ότι καλυτερο,ουτε και θεωρειται υιοθεσια:)

η γειτονια μου επικεινονει μονο με εναν δρομο τον οποιο οι γατες μου ποτε δεν περνανε λογο οτι απο την απεναντι πλευρα του δρομου γιατι τααυτοκηνητα κανουν πολυ θορυβο

Ας μην χαλαμε τωρα την αγγελια.Όμως δεν νοηται υιοθεσια γατιου,που θα μενει στο δρομο.Την υιοθεσια την κανουμε για να σωσουμε ζωακια απο το δρομο,και οχι για να τα ριξουμε παλι στο δρομο.

Ας μην χαλαμε τωρα την αγγελια.Όμως δεν νοηται υιοθεσια γατιου,που θα μενει στο δρομο.Την υιοθεσια την κανουμε για να σωσουμε ζωακια απο το δρομο,και οχι για να τα ριξουμε παλι στο δρομο.

κοιτα ο δρομος απο το σπιτι μου ειναι σχετικα μακρια οι γατες ειναι ελευθερες να μπαινουν μεσα στο σπιτι μου και επισης η λεξη δρομος δεν ειναι ιδια με αυτην την λεξη που λετε εσεις απο την πρωτευουσα οταν λεμε δρομο ενουουμε μικρο δρομο χωρις πολους καδους απορηματων και με πολυ περισσοτερα δεντρα

μενω σε περιφεριακο δρομο και επιπλεον αυτο που λες εσυ για πεταγμα στον δρομο δεν υσχιει καθος οι γατες περνοντας καθημερινα κατω απο τις τρυπες των φραχτων πηγαινουν στα σπιτια των γειτωνων οπου πεζουν τρωνε και κυνηγανε και κοιμουντε

στην αθηνα οι γειτωνιες χωριζονται με δρομους
στην επαρχια σπανια χωριζονται με δρομοους ειδηκοτερα στην περιφεριακη περιοχη

σε ενημερωνω γιατι νωριτερα εγινε παρεξηγηση

Αυτο που περιγραφεις ειναι η ζωη μιας αδεσποτης γατας,στην επαρχια..εμβολιαζονται τα γατακια;;στειρωνονται;; εχουν ιατρικη περιθαλψη;; τρωνε κροκετες για γατες,ή αποφαγια ;;;;.
Εγω φαντασου ομως οτι μενω σε χωριο..και οσα γατακια μενουν εξω,ή πατιωνται απο αμαξια(μιλαμε για πολυ μικρο δρομο),ή θεριζονται απο τις ασθενειες..αληθεια,ενα γατακι που ζει στο δρομο και ερχεται σε επικοινωνια με αλλους γατους..πως θα προστατευτει απο τις ασθενειες αυτες,που καποιες ειναι και θανατηφορες;;;...
αλλα ας μην το κουραζουμε το θεμα..ουτως ή αλλως η αγγελία,αν προσεξες,γραφει οτι το γατακι ειναι για μεσα στο σπιτι.:)

παπαρους,τον Χορσο τον δινω για μια καλυτερη ζωη!
αν ηταν να παει καπου αλλου με αλλα γατακια,θα τον κρατουσα κ γω μεζι με τα υπολοιπα που εχω,τα οποια εχουν μεγαλωσει και μαζι,οποτε δεν πεφτει ξυλο!
συμφωνω με την πουπουλινα σε αυτο το θεμα...
το οτι ταιζεις καποια γατακια και μπαινοβγαινουν στο σπιτι σου δεν παει να πει οτι ειναι οικοσιτα,αλλα ημιαδεσποτα:)
ετσι ειναι και τα δικα μου ψιψινια...
τον γατουλη τον δινω αποκλειστικα για μεσα στο σπιτι!!!
ευχομαι να περναναε καλα τα ψιψινια σου,αλλα κ συ...
ευχαριστω για το ενδιαφερον σου
:)

Λοιπόν για να μας επαναφέρω πλήρως στο θέμα, ορίστε μερικές ακόμα φωτογραφίες του κούκλου!!!! περιττό να πω ότι για μένα ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά αυτό το γατί !:P Είναι όντως από τα καλύτερα γατούνια και μπορεί να χαρίσει ατελείωτες ώρες με χαδάκια κ παιχνίδια στον τυχερό του ιδιοκτήτη!
Οποιοσδήποτε λοιπόν ενδιαφέρεται δν πρέπει να καθυστερήσει ούτε στιγμή παραπάνω γιατί είναι πραγματικά κρίμα ένα τέτοιο καταπληκτικό γατάκι να μην έχει το ζεστό σπιτάκι που του αξίζει!

Συνημμένα

• IMG_2185.jpg
    IMG_2185.jpg
    642,5 KB · Εμφανίσεις: 69
  • IMG_2195.jpg
    IMG_2195.jpg
    630,2 KB · Εμφανίσεις: 73
ειναι γλυκας!:inlove:

Ειναι για χουρχουριαρικες αγκαλιτσες!!!!!!!

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back