mpoulaalekoula
Πολύ δραστήριο μέλος

Επιπλέον είναι ομολογουμένως πολύ fit καθώς τρέχει και πηδάει γύρω γύρω σα μουρλός!
Αλλά δεν είναι μόνο τα εξωτερικά του χαρίσματα που τον κάνουν ξεχωριστό...Έχει πολύ τρυφερή καρδούλα,είναι πολύ πολύ αγαπησιάρης και πανέξυπνος όπως επίσης και υπεύθυνος...Γιατί υπεύθυνος?? Όταν αποχωρίστηκαν αυτός και τα αδέρφια του τη μαμά τους, ανέλαβε χρέη μάνας καθώς τα "θύλαζε"
2-3 φορές ανεληπώς αλλά......για να μη ζηλέυει και αυτός...αυτοθηλαζόταν!!!!
Αλλά για να μην εξελιχθεί σε κάποιο κακό συνήθειο, τους το κόψαμε
Έχει μεγαλώσει με τη μητέρα του και τα αδέρφια του και έχει κοινωνικοποιηθεί πλήρως!
Είναι 3.5 μηνών και θα σας κρατήσει μοναδική συντροφιά...Χειμώνας έρχεται σε 2 μήνες...Δε θέλετε μια ζεστή αγκαλίτσα???

6945490517 ή efi_angeli@hotmail.com
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mpoulaalekoula
Πολύ δραστήριο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mpoulaalekoula
Πολύ δραστήριο μέλος
mpoulaalekoula
Πολύ δραστήριο μέλος
mpoulaalekoula
Πολύ δραστήριο μέλος
Συνημμένα
-
19072011021 2.jpg38,9 KB · Εμφανίσεις: 34 -
20072011023 2.jpg40,2 KB · Εμφανίσεις: 35 -
20072011024 2.jpg37,8 KB · Εμφανίσεις: 34 -
19072011019 2.jpg43,7 KB · Εμφανίσεις: 38 -
20072011030 2.jpg32,1 KB · Εμφανίσεις: 37 -
19072011021 2.jpg38,9 KB · Εμφανίσεις: 34 -
20072011023 2.jpg40,2 KB · Εμφανίσεις: 35 -
20072011024 2.jpg37,8 KB · Εμφανίσεις: 34 -
19072011019 2.jpg43,7 KB · Εμφανίσεις: 38 -
20072011030 2.jpg32,1 KB · Εμφανίσεις: 37
marina289
Περιβόητο μέλος
Αν κρίνω από τις φωτο πρωταθλητή του ύπνου και του χουζουριού τον κόβω!! 
(πολύ όμορφος!!! )
Eύχομαι να βρει ένα ζεστό σπιτάκι να επιδοθεί εκεί σε πρωταθλητισμό ύπνου και χουζουριού!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mpoulaalekoula
Πολύ δραστήριο μέλος
mpoulaalekoula
Πολύ δραστήριο μέλος
chatte_blanche
Εκκολαπτόμενο μέλος
marina289
Περιβόητο μέλος
Selina Kyle
Τιμώμενο Μέλος
Από την άλλη αν κάνεις υπομονή σίγουρα θα βρεθεί μια ζεστή αγκαλία γιατί είναι κούκλος. Αυτά τα πράγματα δεν γίνονται από την μια στιγμή στην άλλη.

Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
mpoulaalekoula
Πολύ δραστήριο μέλος
Η εγκατάλειψη ζώου δεν θα ήταν η μέγιστη κακοποίηση?
Το γατάκι έχει μάθει στα πουπουλα, είναι εξαρτημένο και ξαφνικά βρισκεται μόνο του, εγκατελειμένο, χωρίς τροφή, χωρίς φροντίδα, χωρίς χάδια και φιλάκια..Ξαφνικά, νιώθει πενταβρώμικο, γεμίζει ψύλλους, αρρωσταίνει, αδυνατίζει.... Το χειμώνα δε μπορεί να βρει ένα ζεστό μέρος να γύρει το κορμάκι του.....Νιώθει ανασφάλεια, φοβία, δεν εμπιστεύεται κανέναν...Στην καλύτερη των περιπτώσεων θα ζήσει 2-3 χρόνια μέσα στις φοβίες και την ανασφάλεια..Στη χειρότερη(που θεωρώ πολύ πιο πιθανή), πεθαίνει από αυτοκίνητο ή φόλλα τις πρώτες μόλθις εβδομάδες..
Πείτε μου σας παρακαλώ, ποια θα ήταν πιο υπεύθυνη κίνηση??Να πάρω την τραγική αυτή απόφαση ή να φανώ αδύναμη, να πω πως δεν μπορώ να το κάνω και να αφήσω τον γατούλη να περάσει ένα δικό του ΒΑΣΑΝΙΣΤΙΚΟ τέλος??? Κάποιες φορές η υπευθυνότητα ξεπερνάει τη λογική...Και αυτό εγώ το λέω φιλοζωία!
Αυτές είναι οι σκέψεις μου περι ευθανασίας...Ευτυχώς, εάν διαβάσατε σε άλλο ποστ, κατάφερα να δώσω τον αδερφούλη του Hobbe(τον Golum) σε έναν καταπληκτικό μπαμπά, οπότε είμαι με ένα λιγότερο γατάκι...Και συνεχίζω....Όπως κάνω εδώ και πολύ καιρό!!Με πολύ κόπο και πολύ μεγάλη ψυχολογική φθορά...
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
mpoulaalekoula
Πολύ δραστήριο μέλος
Και η εγκατάλειψη ζώου απαγορεύεται πλέον από το νόμο..
Επίσης, δεν τα μάζεψα ένα ένα, όλα από μια γέννα ήτανε...Από μια αδέσποτη γατούλα που φρόντιζα και φροντίζω...Ίσως να μην έπρεπε να το είχα κάνει..Δεν ξέρω..Μέχρι τώρα έχω βρει σπίτι σε 3 από αυτά...Κρίνετε...
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
Εγώ θα σταματήσω,για να μην χαλάμε την αγγελία.Καλη τύχη στα υπόλοιπα.

ΥΓ Μίλησα ΕΓΩ για εγκαταλειψη;
Ελπίζω η γατούλα που φροντίζεις ..να στειρώθηκε
Lord Kratos
Τιμώμενο Μέλος
Η μόνη περίπτωση που πιστεύω ότι η ευθανασία είναι η τελευταία λύση είναι όταν το ζώο βασανίζεται από κάποιο πρόβλημα υγείας το οποίο δε μπορεί να ξεπεράσει κι αυτή η διάγνωση έχει γίνει τουλάχιστον από 3 γιατρούς.
Σε άλλη περίπτωση δεν την θεωρώ λύση σε κανένα πρόβλημα.
Έχω ακούσει περιστατικό όπου άνθρωπος πήγε για ευθανασία το ζώο που έμενε στο σπίτι του επειδή θα μετακόμιζε!

Φυσικά κι είναι ψυχοφθόρο όπως λες να μεγαλώσεις τα γατάκια από μια αδέσποτη γάτα που φροντίζεις, μήπως όμως η καλύτερη λύση θα ήταν να την στειρώσεις εφόσον θες να την φροντίζεις;
Είναι προς τιμή σου που φρόντισες να βρουν ένα καλό σπίτι τα 3 από τα γατάκια που γέννησε, εάν όμως δε μπορείς να φροντίσεις τα υπόλοιπα, εάν δε μπορεί να βρεθεί ένα σπίτι να τα φιλοξενήσει μέχρι να υϊοθετηθούν τότε καλύτερα να τα άφηνες να ζήσουν μόνα τους.
Με την ευθανασία δεν τους δίνεις καν μια ευκαιρία να ζήσουν, τους την στερείς και δε νομίζω ότι έχει κανείς το δικαίωμα να σκοτώσει ένα υγιές γατάκι...
Με το να το αφήσεις να ζήσει μόνο του, τουλάχιστον έχει κάποιες πιθανότητες να τα καταφέρει μόνος του, να βρει ένα σπίτι να τον φροντίσει κλπ.
Εάν τον έχεις στειρώσει κιόλας, τόσο το καλύτερο για αυτόν.
Λυπάμαι πάρα πολύ αλλά αυτό με την ευθανασία που διάβασα ούτε μου άφησε θετική εντύπωση αλλά μου φάνηκε κι ως μια κίνηση συναισθηματικού εκβιασμού...
danai_ns
Εκκολαπτόμενο μέλος
Απαγορεύεται πλεον απο το νόμο η ευθανασία σε υγειή ζώα.
Και ευτυχώς!!! Μόνο αυτό θα πω...
starblood
Νεοφερμένο μέλος

Ας μην είμαστε επιφανειακά ευαίσθητοι και μετά .. ευθανασία.

marina289
Περιβόητο μέλος
Και πάλι εύχομαι το καλύτερο για το γατάκι...Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool