Χαρίζεται ο αθληταράς Hobbe!

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Αχ ποσο υποκριτές είστε εδω μέσα!!!!
Όλοι φωνάζετε για τα αδέσποτα που κυκλοφορούν στους δρόμους και με την πρώτη ευκαιρία θέλετε να δημιουργήσετε ακόμα ένα!!
Θα ξαναφωνάξω και θα ξαναπω, πως ΕΣΕΙΣ είστε οι μεγαλύτεροι υποκριτές...Που όλη την ώρα είστε "αχ καλη τυχή στο μικρό" "τι κουκλάκι είναι αυτό..." "τι καλά"........ και από ΦΙΛΟΖΩΙΑ ΤΙΠΟΤΑ!!! Αλλά άμα σκάσει η αγγελία για δωρεάν ΠΕΡΣΙΑΣ ή ΜΑΙΝ ΚΟΥΝ ή ΣΙΑΜ ή BLUE RUSSIAN ή ΑΓΚΥΡΑΣ Ή οτιδήποτε....ΝΑ πώς τρέχουν όλοι οι ""φιλόζωοι""!
Εγώ τη γατούλα αυτή, όταν την είχα πάει για στείρωση αφου την είχα πιάσει με τα 1000 ζόρια, ο γιατρός είπε ότι είχε πολύ φόρτο και δεν θα μπορούσε εκείνη τη μέρα...Μετά από 1 βδομάδα ήταν ήδη πολύ αργα...Η γατούλα αν και 6.5 μηνών τότε, έμεινε εγκυος..Τώρα την έχω στειρώσει αλλά τι να το κάνω τώρα...?Επίσης είναι η ίδια γατούλα(εάν τη βρείτε σε άλλο μου ποστ) που της έχει πέσει η ουρά και κυκλοφορεί με ένα μισοσάπιο κομματάκι ουράς...Και εγω με το φαγητό από πίσω της, με την αντιβίωση και τα αντισιπτικά , να κλαίω σχεδόν κάθε μέρα με την κατάστασή της...Δεν εκβίασα κανέναν να την πάρει αυτή όμως..Και κανένας ΟΥΤΕ ένας δεν ενδιαφέρθηκε κάν να ρωτήσει για αυτή την ψυχούλα από αυτό το site!
Και σιγά να μη γινόταν ο Hobbe ο κεραμιδόγατος της γειτονιάς..Αλήθεια σε ποια πραγματικότητα ζείτε?? Στην καλύτερη θα κατέληγε σαν τη μητέρα του...
Βαρέθηκα τη δήθεν φιλοζωία σας και την ηθικολογία σας..

Μακάρι να υπήρχε περιορίσμος των αδέσποτων μέσω ευθανασίας,να μη βλέπουμε ψυχούλες αδύναμες και απροστάτευτες στις πόλεις...Να μην πονάνε και να βασανίζονται τα ζώα...

@Πουπουλίνα
Δεν το είπες ΕΣΥ αλλά δεν το επισήμανες σε άλλους που το πρότιναν..Βρίσκω λοιπόν την επισήμανσή σου άσκοπη...

ΕΓΩ δεν είμαι υπέρ της ευθανασίας..όταν βρήκα τη γατούλα τη δική μου, την Αλέκα, ήταν 1.5 μηνών με τα μάτια έξω και ένα σωρό προβλήματα..και την κράτησα και την έκανα γάτα μεγάλη και υγιή!

Εάν πάτε σε κάποια ανεπτυγμένη χώρα, δε θα δείτε κανένα αδέσποτο να κυκλοφορεί και να βασανίζεται αδύνατο και ανήμπορο...Αλλά είναι και το σκεπτικό των ανθρώπων εκεί που μπορούν να βάλουν τη λογική μπροστά και όχι τους συναισθηματισμούς!!!!

Επίσης αγαπητή Μαρίνα, μάθε ότι το συγκεκριμένο Forum καμία βοήθεια δε μου έχει προσφέρει(ούτε και σε σένα πάω στοίχημα) σε ότι αφορά τις υιοθεσίες! Καμία όμως! Οπότε για τι είδους προβολή μιλάς?? Δεν είμαστε καλά...Θα έπρεπε να είχες μάθει τόσο καιρό πως οι συναισθηματισμοί εδώ δεν παίζουν κανέναν απολύτως ρόλο......

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Αγαπητή mpoulalekoula,έχεις μπερδέψει μάλλον τα πράγματα.Το site,δεν είναι φιλοζωική ΟΡΓΑΝΩΣΗ.site είναι.
Βοηθάμε δίνοντας συμβουλές όπως ΟΛΟΙ οι χρήστες και ενημερώνοντας.Το πόσο έχει βοηθήσει ο καθένας μας εδω μέσα για διάφορα πράγματα,άσε μας να το κρίνουμε εμείς.Και ούτε είσαι σε θέση να γνωρίζεις τι κάνει ο άλλος.Και μόνο η ΥΠΑΡΞΗ ΤΟΥ,έχει βοηθήσει τόσο κόσμο και τόσα γατάκια έχουν υιοθετηθεί.

Απο εκει και πέρα παρακαλώ θερμά να ληξει εδώ η κουβέντα,γιατί το σημαντικό είναι να υιοθετηθεί το γατάκι.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Τελευταία επεξεργασία:
Έληξε...

Επίσης αγαπητή Μαρίνα, μάθε ότι το συγκεκριμένο Forum καμία βοήθεια δε μου έχει προσφέρει(ούτε και σε σένα πάω στοίχημα) σε ότι αφορά τις υιοθεσίες! Καμία όμως! Οπότε για τι είδους προβολή μιλάς?? Δεν είμαστε καλά...Θα έπρεπε να είχες μάθει τόσο καιρό πως οι συναισθηματισμοί εδώ δεν παίζουν κανέναν απολύτως ρόλο......
Αγαπητή mpoulaalekoula...Θα το κλείσω το θέμα αφού σου απαντήσω πρώτα, δεδομένου ότι μου απευθύνθηκες...
Λοιπόν , και πάλι θα διαφωνήσω μαζί σου!...
Θεωρώ ότι κάποια βοήθεια σου έχει προσφέρει το φόρουμ, δεν μπορεί...:hmm:
Ααααν δεν κάνω λάθος, μόλις χθες αποκατέστησες ένα από τα γατάκια που φιλοξενούσες σπίτι σου, μέσω αγγελίας αυτού του φόρουμ, του οποίου τη βοήθεια θεωρείς ανύπαρκτη...
Αντιφατικό , δεν νομίζεις;;;
Βάζεις αγγελίες σε ένα φόρουμ που θεωρείς ότι βρίθει υποκρισίας και δεν σου προσφέρει καμία βοήθεια;;;...;)
Εντύπωση μου προξενεί να ακούω κάτι τέτοιο από σένα, την στιγμή που μετράω στις 2 πρώτες σελίδες των αγγελιών 5 διαφορετικές αγγελίες σου...
Έχεις πρόσφατο παράδειγμα με το γατάκι σου , που βρήκε σπιτικό μέσω αγγελίας του, και απλά στο υπενθυμίζω...
Όσο για το αν έχει προσφέρει βοήθεια σε μένα το φόρουμ, αυτό άσε να το κρίνω εγώ και δεν θα σε προέτρεπα να το παίξεις στοίχημα... ...Ένα από τα γατάκια που έχω στη ζωή μου, το βρήκα μέσω αγγελίας αυτού του φόρουμ, οπότε δεν μπορώ να ισχυριστώ ότι δεν μου προσέφερε ¨τίποτα¨.
Επίσης , αν θεωρούσα ότι είναι άκυρο ως προς το ρόλο του , πολύ απλά δεν θα έβαζα αγγελία σε αυτό... Δεν είμαι τόόσο διχασμένη και αμφιθυμική...
Ασχέτως αν θα αποκατασταθούν ή όχι τα γατάκια που έχω βάλει στην αγγελία μου, σου λέω ότι αναγνωρίζω ότι μου δίνεται βήμα μέσω αυτού του φόρουμ να διαβάσει ουκ ολίγος κόσμος την αγγελία μου...Οπότε αν αποκατασταθούν τα γατάκια μου, κάάάποια συμβολή σε αυτό θα έχει και το φόρουμ, και αυτό σαφώς και θα το αναγνωρίσω - δεν έχω μάθει να λειτουργώ διαφορετικά....;)
... αλλά προφανώς, δεν αντιλαμβανόμαστε όλοι με τον ίδιο τρόπο τα πράγματα...
Όσο για το ότι ¨δεν¨ παίζουν ρόλο οι συναισθηματισμοί εδώ μέσα... και εδώ έχουμε διαφορετική άποψη!..
Για μένα μόνο αυτοί παίζουν ρόλο και αυτούς έχω γνώμονα..και εδώ μέσα και παντού...:)
Και ως τώρα δεν έχω διαπιστώσει το αντίθετο για εδώ...ίσα-ίσα,αυτό απολαμβάνω περισσότερο σε αυτό το χώρο...το ότι έχω βρει άτομα που ξεχειλίζουν ευαισθησία και συναίσθημα... Εσύ το ερμηνεύεις ως υποκρισία..οκ, σεβαστό!Αλλά διαχωρίζω τη θέση μου και από αυτή την άποψή σου, επειδή μου λες ότι ¨θα έπρεπε να το είχα μάθει τόσο καιρό εδώ μέσα¨... (και σου επισημαίνω ότι, όχι, δεν το έχω μάθει...)
Aναμένουμε συνέχεια με φωτογραφίες του αθληταρά hobbe και εκεί ας εστιάσουμε...:)

Τελευταία επεξεργασία:
Να σημειώσω πως όσοι σχολιάζουν "τι κουκλάκι είναι αυτό" κλπ στις αγγελίες το κάνουν πρωτίστως για να βοηθήσουν στην προώθησή τους.

Το γατάκι που βρήκε σπίτι δεν βρήκε από αυτό το forum...Απλά έγραψα ότι υιοθετήθηκε ώστε να διαγραφεί το θέμα και να μην "πιάνει χώρο" μέσα στις χιλιάδες των αγγελιών.. Επίσης, τα γατάκια μου τα προωθώ σε τουλάχιστον 10 διαφορετικά sites εβδομαδιαίως και δεν περιμένω μόνο από εδώ να βρω..
Τελοσπάντων, όπως είπαμε, το θέμα έληξε...

Συγγνώμη εάν (προφανώς) έθιξα κάποιους...Πέρα από όλα τα άλλα, σημασία έχουν τα γατάκια μας..
Καλή τύχη σε όλους σας!

To παρών, αποτελεί αγγελία και όχι θέμα προς ανάπτυξη απόψεων.Το πιο σημαντικό αυτή τη στιγμή είναι να υιοθετηθεί το γατάκι.Σεβαστείτε το.Απο εδώ και στο εξης οτιδήποτε γράφεται άσχετο με την υιοθεσία θα μεταφέρεται στα off-topics.
Σας ευχαριστώ πολύ για την κατανόηση σας.:)

Μπορεί το συνήθειο να κόπηκε, αλλά τα βίντεο μένουν...
Εδώ ο Hobbe εκτελεί χρέη μητέρας...
Πατήστε στην εικόνα για να δείτε το βίντεο

Υπέροχος!!!!! Όλα τους είναι υπέροχα!!! Πολύ γλυκιά στιγμή!!!:inlove:

24082011053.jpg
21072011032.jpg
06082011042.jpg

Ναι ήταν όντως πολύ τρυφερό...Μακάρι να έχει την ίδια τύχη με τα υπόλοιπα αδερφάκια του!

Να αναφέρω κάτι που δεν είχα αναφέρει προηγουμένως...
Τα έξοδα της στείρωσης, τα αναλαμβάνω εγώ προσωπικά!

Με μεγάλη μου χαρά ανακοινώνω πως ο μικρός μου Τιγράκος υιοθετήθηκε!!
Ναι μπορεί να χαίρομαι που βρήκε μια ζεστή αγκαλιά στο ζευγαράκι που ήρθε και τον πήρε, αλλά λυπάμαι πολύ που μου έφυγε..Θα μου λείψουν πολύ οι γλύκιες του και τα ζυμωματάκια του...Να είσαι πάντα καλά αγοράκι μου..!!!
Καλή τύχη σε όλους σας!

Κλειδώστε

Συγχαρητήρια και καλή τύχη στο μικρούλη!!! Μπράβο σου! :D

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back