Χαρίζεται ο αρχοντικός Φούτης

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Terifique

Δραστήριο μέλος

Η Terifique αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Μαρούσι (Αττική). Έχει γράψει 472 μηνύματα.
Ο Φούτης ψάχνει ένα δικό του σπιτικό!! Ο Φούτης (από το Φαφούτης) έχει μεγαλώσει έξω και κοιμάται στο μπαλκόνι μας, όμως οι τρόποι του είναι αρχοντικοί. Πρόκειται για έναν αγαθό γίγαντα που η καλοσύνη του και η αγαθότητα του στους 10 μήνες ζωής του του έχουν προκαλέσει αρκετά ατυχήματα!!! Ήρθε στην πυλωτή μας περίπου 4 μηνών, πολύ πεινασμένος και χτυπημένος, μάλλον από τον κήπο μιας γειτόνισσας, κάποιος γάτος του έχει κόψει ένα κομμάτι δέρμα πάνω από το μάτι του και του είχε σπάσει την μύτη από τον ένα κυνόδοντα. Ο μικρός κάθε φορά ερχόταν και μ’ ένα νέο χτύπημα ευτυχώς όμως είναι ένα γερό γατί και οι πληγές του επουλώθηκαν. Τον αποπαρασιτώσαμε, τον εμβολιάσαμε, έκανε παρέα με τον Λουράκια και όλα ήταν καλά στην ζωή του… όμως είναι τόσο ήρεμος που μια μέρα τον φράκαρε η πόρτα του γκαράζ καθώς κοίταζε τους ανθρώπους… ευτυχώς πάλι είχε μόνο μώλωπες. Δεν προλάβαμε να τον στειρώσουμε αφού είχαμε δώσει προτεραιότητα στον Λουράκια και πριν λίγες μέρες γύρισε από τις ερωτικές του αναζητήσεις κουτσαίνοντας. Η νέα του περιπέτεια του κόστισε 2 ράμματα στο πίσω δεξί πατουσάκι του. Παράλληλα έγινε η στείρωση του και φυσικά μετά από τόσες ταλαιπωρίες ψάχνει για ένα ασφαλές σπίτι να μείνει. Είναι ξεκάθαρο ότι δεν είναι γατί για έξω. Μέσα στο σπίτι συμπεριφέρεται άψογα, πάει σ την άμμο του, σ’ ακολουθεί σαν σκυλάκι από πίσω και χουρχουρίζει ασταμάτητα. Έχει μάθει μ΄άλλες γάτες αλλά κυρίως ζητάει την ανθρώπινη αγάπη. Δυστυχώς ο δικός μας γατούλης δεν τον θέλει.
Είναι το πλέον ερωτεύσιμο γατί που θα δείτε!!! :D Αμέσως αρχίζει τις αγκαλιές, τις κουτουλιές και το χουρχούρισμα!! Είναι περίπου 10 μηνών, αποπαρασιτωμένος, εμβολιασμένος και στειρωμένος. Ένας τέτοιος πρίγκιπας δεν θα μπορούσε να δωθεί παρά μόνο σε υπεύθυνο φιλόζωο, για μέσα στο σπίτι και με συμβόλαιο υιοθεσίας, κατά προτίμηση εντός Αθηνών. Αυτήν την στιγμή βρίσκεται στο Μαρούσι. Επικοινωνήστε για να δείτε τον αρχοντικό Φούτη στο 210-8023408 ή στο terifique@gmail.com.

Εδώ είναι λίγο μικρότερος...
20111109142111.jpg

Όπως είναι τώρα
imgp0106copy.jpg

imgp0107copy.jpg

imgp0166copy.jpg

imgp0172cropped.jpg

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Αν δεν είχα ήδη δυο άλλα σκατούλια που μαλώνουν για την κυριαρχία το υιοθετούσα άνετα μια που είναι και στειρωμένος!!;)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Αν δεν είχα ήδη δυο άλλα σκατούλια που μαλώνουν για την κυριαρχία το υιοθετούσα άνετα μια που είναι και στειρωμένος!!;)

Μην το συζητάς... εμείς είμαστε όλοι σκασμένοι... αφού δέχτηκαν όλοι στο σπίτι να τον πάρουμε, η πρώτη επαφή γενικά ήταν καλή αλλά ο δικός μας έχει θέμα με έντονη φοβία και δεν τον δέχεται... μόνο όταν είναι μέσα στο κλουβί!!! Ότι και να πώ για τον χαρακτήρα του είναι λίγο... οι κτηνίατροι που τον είδαν έλιωσαν με τον χαρακτήρα του... εύχομαι για ότι καλύτερο!! Σ΄ευχαριστούμε για το ενδιαφέρον!!!

Μα σου λέω πήρα τηλέφωνο τον Πέτρο να τον δεί!!

Μοιάζει με νορβηγικου δάσους η μουσούδα του και όλο το κεφάλι!!

Μα σου λέω πήρα τηλέφωνο τον Πέτρο να τον δεί!!

Μοιάζει με νορβηγικου δάσους η μουσούδα του και όλο το κεφάλι!!

Όπως τα λές... και η σωματική του διάπλαση... δεν τον είπα τυχαία αγαθό γίγαντα!! ;)

Τι ωραιο ζαχαρωτο γατουλι ειναι αυτο!!!!!!!!!:clapup:

Πωπω ομορφιά!!!! Έχει πολύ γλυκό και εκφραστικό βλέμμα..

Ευτυχίαααα....Μήπως? Όχι τίποτα άλλο αλλά θα μπορούμε να ερχόμστε και να τον βλέπουμε :hehe: :hehe: :hehe:

Βρε παιδιά, είναι πολύ όμορφο μούτρο αυτός! :)

Πωπω ομορφιά!!!! Έχει πολύ γλυκό και εκφραστικό βλέμμα..

Ευτυχίαααα....Μήπως? Όχι τίποτα άλλο αλλά θα μπορούμε να ερχόμστε και να τον βλέπουμε :hehe: :hehe: :hehe:

Αααααχχχχ.....έχω πάθει ζημιά..ειδικά όταν μου είπε ότι είναι όντως γίγαντας!!Ο Πέτρος με κυνηγάει :P

Την απάντηση σου την πήρες στο άλλο θέμα..;)

Θεούλης!!!!!!!!!

Αρχοντόγατος και κούκλος Παναγιά μου πειρασμός σκέτος είναι.....

αν δεν εμενα θεσαλονικη θα τον επερνα εγω..

Ευχαριστούμε για το ενδιαφέρον. Είναι πραγματικά κούκλος και θεϊκός. Θα ανεβάσω αργότερα και βιντεάκι του!!

Θα προτιμούσαμε να δωθεί εντός Αττικής για να έχουμε την δυνατότητα παρακολούθησης, οπότε για την ώρα έχουν προτεραιότητα οι ενδιαφερόμενοι από Αττική!! :)

Κύριε Φούτη, ο Λουρ μου είπε να σας δώσω χαιρετίσματα και πολλά φιλιά στη μούρη!! Επίσης εύχεται να πάτε γρήγορα σπιτάκι σας!

Κύριε Φούτη, ο Λουρ μου είπε να σας δώσω χαιρετίσματα και πολλά φιλιά στη μούρη!! Επίσης εύχεται να πάτε γρήγορα σπιτάκι σας!

Καλησπέρα, ευχαριστούμε πολύ.... μας λείπεις Λούρ!!! Εμείς είχαμε προβλήματα με τον Τέρη (και δυστυχώς έχουμε σοβαρό πρόβλημα ακόμα... εύχομαι να εξελιχθεί καλά) και δεν μπορούμε να τον κρατήσουμε. Θα σου στείλω μαϊλ με λεπτομέρειες.
Ευχόμαστε ο Φούτης να βρεί σύντομα ένα σπιτάκι εξίσου καλό με τον Λούρ. Φιλάκια σ' όλους σας!! :)

Δείτε και από κοντά τι ωραίο αγόρι που είμαι!! :D Μην ξεχνάτε ψάχνω έναν δικό μου υπεύθυνο γονέα για να τον γεμίσω αγκαλιές και χουρχουριτά!!:)

Τι απίστευτος γάταρος :clapup:
Πραγματικά όποιος τον υιοθετήσει θα είναι τυχερός :)

Τις καλημέρες μας στον Φούτη! :inlove:

Τις καλημέρες μας στον Φούτη! :inlove:

Ο Φούτης ανταποδίδει τις καλημέρες σας!!! Και φυσικά περιμένει προτάσεις υιοθεσίας.... μην τον ξεχνάτε, είναι μέσα στο κρύο με τέτοιες θερμοκρασίες. :)

Μη μου το θυμίζεις,μη μου το θυμίζεις!!:/:

(ο Τέρι είναι καλύτερα?)

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back